2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها شما نزديكي بدون جلوگيري قبل از انتقال داشين؟؟؟؟ ميترسم خمسرم عفونتي چيزي داشته باشه  ا ...

من از شروع سيكل اصلا نزديكي نداشتم ترسم از عفونت بود به نظرم نزديكي نكن ريسك داره 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قرص لووتیروکسین  همه داروخانه ها دارن

ممنوووون زينب جون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم منم مرکز بهم گفت تکرار نکن، ولی دکتر خودم گفت خیلی بهتره تکرار بشه، خیالت راحت میشه دیگه منم تک ...

اره زينب جون فردا ايشالا ميرم تكرار ميكنم دعا كن خوب رفته باشه بالا 😘😘

خدا رو چه دیدی شاید شما هم دو تا داری😍😍😍😍

واي زينب جون خدا از دهنت بشنوه مرررررسي 😍😍😍🌹

سللم عزيزم شمام شب قبل از انتقال اقدام بدون جلوگيري داشتين؟

اره منم بدون جلوگیری بود و با ۱بار که عفونت نمیگی ی عزیزم💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فقط صدهزار تا در هر ميلي،. اونوقت شما بعد از پانكچر كه انتي بيوتيك داشتين ديگه نزديكي بدون جلوگيري ن ...

من روز پانکچر یه مترونیدازول وریدی داشتم 

یادم نیست آنتی بیوتیک رو

نزدیکی فقط یه بار فکر کنم اونم بعد از قطع لکه بینی جراحی بود

روز بعدش هم پری شدم

سلام دوستان امروز ۲۱ سیکلم بود ۱۰ روز پیش پانکچر شدم که تخمک نداشتم الان خونریزی کردم آخه الان نباید ...

عزيزم چرا هيچ تخمكي نداشتي ؟

ان شاالله عزیزم، بتا هم عالی بالا رفته فقط بگم حتما نباید دو برابر بشه،  60 درصد افزایش داشته ...

فدات شم مررررسي كه بهم گفتي خدا خيرت بده 😘😘

شما نی نی داری؟ پارسالی رو می.ی عزیزم؟  اون سقط شد. امسال باز انتقال دادم.

اره گلم منم حامله بود دوقلو بود يدونش برام موند خداروشكر الان دوماهشه،انشاالله ي دفعه جفتشون سالموسلامت ميان بغلت

عزیزم من خواهرم اینجوری شد چند روز گذاشت گشنش شه بعد گرفت یکم اذیت شد اما خدارو شکر ۲سال شیر خودش و ...

يعني تا چندروز هيچي نخورد بچش؟من شوهرم نميزاره تاگريه ميكنه بهش شيرخشك ميده ميگه گناه داره

من باردار نیستم،قراره چند وقت دیگه وارد سیکل پانکچر بشم،اول که آزمایش دادم ۱۲ بود تا دوماه ۲۰۰۰ ایرا ...

من قبل از انتقال ، ۱۷ یود.

طرازی ۳ تا آمپول داد برای ۳ هفته ، هر هفته یکیش رو زدم بعد قبل انتقال که آز دادم شده بود ۴۰ ، ۵۰ ک گفت خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار