2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آرررره عزیزم واقعیه واقعیه 😍😍😍مبارررررکت باشه،انشالله که دوران بارداریت به خوبی سپری بشه و به سلا ...

ممنووون دوست مهربونم انشاالله خدا دلتو شاد كنه ❤️❤️🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکه 💐

ممنووون گلم كي ميري آز خوشحالمون كني ؟💋💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه لطفا واسه من ویژه دعا کن  

سلام فاطيما جون انشاالله خدا با يه دوقلو تپل دلتو شاد كنه و ايشالا زود زود خبر بارداريتو بشنويم و شادي كنيم گلم 🥰💋💋💋💋🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

دوستان تو رو خدا میشه تو خصوصی هم منو راهنمایی کنید ۱۱ ساله خسته شدم امیدم به چهارشنبه س چیکار کنم ت ...

عزیزم من.اطلاعات زیادی ندارم ک.کمکت کنم..فقط میدونم واس رشد اندو...پیاده روی خوبه..خوردن گوجه خام..و من خودم نشاسته رو تو اب سرد حل میکردم روزی دو سه بار میخوردم..چون شنیده بودم تاثبر داره...ولی شما نباید داروهاتو قطع کنی ب همون روال قبل ادامه بده. تاسونو بعدی انشاءالله ک اندومترت بالارفته باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستانی که هپارین دارین ، 

من دور نافم ، یک سمتش کبودتر شده . حالا این مهم نیست.

سفت تر شده.

انگار اندازه دو تا بند انگشت سفت شده و آبسه کرده ، گاهی درد و خارش داره. ولی اینا مهم نیست.

اینکه سفت شده و انگار مواد مونده ایراد داره؟ 

ممکنه بد زده باشم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم آندومترت چند بود  من آنوکساپارین رو دیشب نزدم آ اس آ هم نخوردم  چهارشنبه دوباره سو ...

عزيزم من اندوم روز ٩سيكل ٨بود كه ١٥سيكل انتقال دادن كه بعد دكتر نگفت چند فقط گفت خوبه چرا نخوردي ؟دكترت گفته

دوستان تو رو خدا میشه تو خصوصی هم منو راهنمایی کنید ۱۱ ساله خسته شدم امیدم به چهارشنبه س چیکار کنم ت ...

عزيزم بپرس 

اندومترت اگه خوب باشه دكتر انتقال رو ميده كدوم مركزي ؟استراديول ميخوري ؟آخرين بار اندوت چند بود ؟

سلام فاطيما جون انشاالله خدا با يه دوقلو تپل دلتو شاد كنه و ايشالا زود زود خبر بارداريتو بشنويم و شا ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت الهی که خدا نی نیتو صحیحو سالم بیاره بغلت ‌

الهی مرا  آن ده که آن به 
مررررررسی ک کامل گفتی عزیزم،من ساری مرکز حضرت مریم شما چی عزیزم؟ اخه من شنیدم با داروهای میکرو فقط ت ...

سعی کن اروم باشی گلم.استرس خیلی تاثیر داره روی کیفیت تخمک...من یزد پیش دکتر افلاطونیان رفتم،راستش منم بخاطر وضعیت شوهرم خیلی ناامید بودم،دکتر خودش هم گفت شوهرت خیلی ضعیفه...به دکتر گفتم اقای دکتر یعنی من نتیجه میگیرم؟!گفت اره چرا نگیری؟اصلا ای وی اف رو گذاشتن برای امثال شما..وگرنه که میگفتبم برو طبیعی اقدام کن.خلاصه بهم روحیه داد که میشه...البته شوهرمو از سه ماه قبل پانکچر وادارش کردم داروهاشو کامل بخوره و بیضه هاشو خنک نگه داره چون قبلا اصلا به موقع دارو نمیخورد...پیاده روی هم داشت..البته شوهر من سیگار میکشید که نتونستم منصرفش کنم...ولی خلاصه بعد اون رعایتا نپرسیدیم وضعیت چطور شده...فقط دل تو دلم نبود تا بهم بگن چندتا جنین تشکیل شده...اما بازم خداروهزار مرتبه شکر ۵تا جنین تشکیل شد

نگران نباش خانمی،اگه دکتر خوبی انتخاب کردی بهش اعتماد کن کاملا...دکتر به من دارو پیورگان داد که فکرکنم قوی تر از گونال هست...ان شاالله که نتیجه ی عکس رنگی و همه چی خوب باشه و خیلی زود وارد سیکل شی و با اولین انتقال مامان شی،راستی من سیاهدونه و عسل اصلا نه خودم خوردم نه دادم شوهرم اخه سابقه پرولاکتین بالا داشتم قبلش،میترسیدم بخورم،شوهرمم طبعش گرم بود و گرمیجات زیاد نمیدادم بهش..من بین پانکچر و انتقالم دوماه فاصله افتاد و دومین پریود بعد پانکچرم ۱۰ روزی طول کشید ولی گرمی مثل زعفرون اینا نخوردم

میترسیدم ضخامت اندومترم بیاد پایین با این چیزا.ولی چون طبعم سرد توی اون مدت اصلا سردیجات مثل لبنیات،ترشی،این چیزا نمیخوردم

بازم سوالی داشتی بپرس گلم

اها با روغن سیاهدونه یا کنجد شبا رحممو گرم میکردم پایین شکممو ماساژ میدادم و با یه شال میبستم...چون رحمم سرد بود...شاید اینکار هم تاثیر داشت

ولی @sm_pa     دوستمون ذخیرش پایینه شاید درمورد داروها و تغذیه بهتر بتونه راهنماییت کنه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@زینبی_بابا   کجایی رفتی Ntحال نی نی خوب بود؟ بچه ها من جفتم پایینه ی هماتوم بزرگم دارم کسایی ...

عزیزم بااین شرایطت.باید استراحت کنی و براهماتوم هم ک پروژسترون استفاده کنی..منم جفتم پایین بود ک.فقط استراحت میکردم..جفت خودش ب مرور زمان میره بالا..حالا برایکی زودتر میره بالا..برایکی دیرتر..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم..😚😚انشاءالله که خودتم نی نی یا نی نی هاتو 😍بسلامتی بغل کنی..از الان تاسونو قلب انشاءال ...

فدات بشم چشم به نظرت كي ميگن بيا واسه سونو ؟

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله به سلامت این دوران و بگذرونی😍😍

ممنوون گلم انشاالله شما هم ني ني تو به موقع و سالم بغل كني 🌹🌹🌹🌹