2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی ک جواب دادی عزیزم. با اولین  میکرو گرفت؟ من میترسم فردا بهم بگن تخمک اهدایی،بخاطر همین خیل ...

سلام خانمی خوبی ؟نگران نباش گزینه ی ای وی اف رو گذاشتن برای کسایی که این مشکلات رو دارن دیگه...من ذخیره م نسبت به سنم پایین بود.توی ۲۲ سالگی ۱/۳ بود ذخیرم که دکترم گفت پایینه.اما هیچ مشکلی نداشتم.سیکلم کاملا منظم بود.مشکل اصلی شوهرم بود که اسپرمش خیلی خیلی ضعیف بود اما خداروشکر از ۱۲ تا تخمک ۵ تا جنین برامون تشکیل شد که با اولین انتقال مامان شدم به لطف خدا.ولی وقتی من تخمک کشی کردم یکی از هم اتاقیام ذخیرش یک دهم بود.اون بعد از سالها جلوگیری رفته بود دکتر زنان که شانسی دکترش ازمایش ذخیره براش نوشته بود و بهش گفته بود تو اصلا بچه دار نمیشی!شرایط شوهرش نمیدونم دقیقا چطور بود ولی مشاورا بهش گفته بودن وقتتو هدر نده برو اهدایی.اما خودش با اصرار خواست دکتر رو ببینه و بهش گفته بود تا وقتی شانس داریم از تخمک خودت استفاده میکنیم.هروقت به اخر راه رسیدیم اونوقت گزینه ی اهدایی میاد وسط...اون ۲ تا تخمک داشت که هردوتاش جنین شد.خودش از دکتر خواست فقط یکی انتقال بده که شانس انتقال مجدد داشته باشه.و خدا خواست و همون یه دونه چسبید به دلش و الان فکرکنم دخترش به دنیا اومده😍😍😍پس ببین کافیه فقط خدا بخواد.با این ذخیره ها خیلیا مامان شدن.فقط باید دکترت سیکلی برات در نظر بگیره که تخمک با کیفیت و مناسب برات تشکیل شه.ان شاالله که کلی تخمک و در نهایت جنین تپل مپل داشته باشی و با اولین انتقال مامان شی.کجا میخوای بری برای درمان؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خورشيد جونم عزيزم وقتي دكترت ميگه لازم نيست بهش اعتماد كن مامان شدي رفت بعد الكي استرس داري به چيزاي ...

عزيز دلم مرسي ايشالا  ايشالا خودت هم همينطور و تمام شير زنهايي كه دارن سخت تلاش ميكنن بزودي مامان بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

والا فكر ميكردم فرداست روز از اما ديدم زده ٢٧

جنينهام سه روزه بودن ديرتر زدن روزش رو

خدا كنه دست پر برگرديم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيز دلم مرسي ايشالا  ايشالا خودت هم همينطور و تمام شير زنهايي كه دارن سخت تلاش ميكنن بزودي مام ...

فدات شم مرسي 

انشاالله يكشنبه خوشحالمون ميكني گلم 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها کیا بودن با ذخیره کم و اسپرم ضعیف شوهر میکرو گردن با تخمک خودشون باردار شدن؟ میشه بیاین من دو ...

عزیزم مرکزی که انتخاب میکنی خیلی دقت کن . رفت و آمد کردن هم سخته هم پرهزینه ولی بعضی مواقع می چربه . انشالا شما نتیجه میگیرید شک به دلت راه نده 

من دومین پریود بعد انتقال منفی الان 25 روزه نشدم

برا من رو انتقال نداد گفت روز دوم پریود دوم بیا، الان عقب انداختم نمیدونم چرا پری نمیاد برم ببینم کی انتقال میده به امید خدا

دوستان شمام دومین پریود بعد پانکچر عقب انداختین؟ طبیعیه؟ 

اره گلم طبیعیه.من ۱۰ روزی تاخیر داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون ليانا جان ايشالا  وقتي ميگي اگر خيالم راحت ميشه😘 ايشالا تو فردا انرژي مثبت رو برسوني&n ...

قربونت بشم انشاالله 🤲🏻😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام من روز دوم انتقالم اما دو روزه یبوسیت گرفتم انجیر و الو و انگور و اب هم میخورم فایده نداره چکار ...

عزيزم روغن زيتون بريز رو سالاد يا خيار بخور خيلي تاثير داره آب گرم زياد بخور 

سلام من روز دوم انتقالم اما دو روزه یبوسیت گرفتم انجیر و الو و انگور و اب هم میخورم فایده نداره چکار ...

شربت لاكسي ژل رو تهيه كن بعد هر وعده غذا يه قاشق با يه ليوان آب بخور خوب ميشي انشاالله