2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام عزيزم  اصلا نگران نباش و همه چي بسپر به اون بالايي تا آرامش بهت برگرده عزيزم. منم تقريبا ...

عزیزم ان شاالله حال نی نی عالیه

آفرین به این تفکر و قلب وسیعی که داری، ان شاء الله بهترین ها برات پیش بیاد

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

خدا نکنه مصی جان خیلی دعات میکنیم انشاللللله سالمن و اشتباه دکتر باشه عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصي جون نگران نباش توكلت بخدا باشه كه جز اون پناهي نداريم انشالله مشكلي نيست و بسلامتي بغلشون ميگيري ...

منم ۱۰۰تا صلوات میفرستم خدا خودش کمک کنه انشالللله🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زينب جون مرسي از راهنماييت فقط بهم اسپرين ندادن و نگفتن ب٦ و اينارو بخور ،من خودم چندتا ب ٦ خوردم ي ...

ببین گلم انوکسا از یه طریق جلو انعقاد خون رو میگیره 

آسپرين از یه مسیر دیگه

احتمالا فقط انوکسا لازم داشتی

واسه B6 هم نمیدونم گلم

@نفسی835     واییییییییییی یاد گرفتم🤣🤣🤗🤗🤗🤗

آفرین.آفرین😃😃😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از فریز در اوردن گفتن بلاست نمیشن بهتره سه روزه انتقال بدی 

آها 

پس نگران نباش کلا خیلی جنین ها هستن که می تونن بارداری سالمی تو بدن مادر ولی تو محیط آزمایشگاه نمی تونن بلاست بشن

ان شاالله مامانی

سلام دوستان دکتر مددی برا من روز اناقال امپول هاش سی جی تجویز کرده و سه تای دیگه به فاصله دو روز داد ...

عزیزم خیلیا دارن و روتین هست،مامان شدن و بچه هاشون دنیا اوندن

نت گردی نکن فقط استرس الکی میگیری

بچه ها من امروز خوردم زمین اومدم از جوب رد بشم لباسم گیر کرد ی دستم با ی پام خورد زمین و خون اومد ول ...

سلام عزیزم نی نی جاش امن و راحته ولی واسه دل خودت سونو برو

یکی از اندیکاسیون های سونو زمین خوردن مادر و ضربه هست

زینب جان من الان آز تیروئیدم رو گرفتم .رنجش رو زده بین ۳۲صدم تا ۵.۲ ،  از من ۴ هست. به نظرم ب ...

گلم 4 هست یا 0.4؟ فکر کنم اگر 4 هست روزی یکی رو باید داشته باشی

نگران علائم نباش مال تغییر تغذیه هست منم گاهی خیلی خوبم بعدش از خجالتم درمیاد