2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام دوستان دکتر مددی برا من روز اناقال امپول هاش سی جی تجویز کرده و سه تای دیگه به فاصله دو روز داده الان تو نت دیدم هاش سی جی نقص عصبی تو جنین ایجاد میکن کسی بوده شبیه من این امپول را اونم ۴ تا داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا.فقط بهمون‌گفتن گرمیجات کمتر بخوره.البته اگه طبع شوهرتون سرده فکر نکنم مشکلی باشه ولی خب ...

من خودم تو اون شرايطم گرمي بدنمو فراگرفته از طرف ديگه ميترسم سرديجات بهورم واسه لانه گزيني خوب نباشه😞

...
ايشالا كه خوب پيش بره عزيزم بعضي وقتا اينجوريه من خيلي تايپيك خوندم اينجوري بوده بعد يهو رفته ب ...

خداازدهنت بشنوه،انشاالله،انشاالله توهم نی نی سالم ب دنیابیاری وب زودی مامان بشی،دکترم نیست تاشنبه بایدصبرکنم

خداازدهنت بشنوه،انشاالله،انشاالله توهم نی نی سالم ب دنیابیاری وب زودی مامان بشی،دکترم نیست تاشنبه با ...

انشاالله شنبه با خبراي خوب مياي گلم 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب خوبه اول راهین.ما یک ساله درگیریم .اول گفتن واریکوسله وباید عمل کنین.عمل کرد اما شرایط بهتر که نش ...

نمیدونم طبعش چیه ولی قبل از مصرف این چیزا میل جنسیش خیلییییی کم بود، الان خیلی بهتر شده

من اصلا  نشنیده بودم که گرمیجات اسپرم رو خراب میکنه!!

ليتناي عزيز خوبي شما ني ني ها گلت خوبن خيلي نگرانم وايه از روز شنبم

سلام گلم فدات شم 😘

منم خيلي استرس دارم شنبه ميشه چند انتقالتون ؟لك چيزي ديدي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها من امروز خوردم زمین اومدم از جوب رد بشم لباسم گیر کرد ی دستم با ی پام خورد زمین و خون اومد ولی شکمم درد نمیکنه فکرکنم کشیده شد ولی خیلی کم حالا ب نظر تون برم سونو  تورو خدا یکی بگه چی کارکنم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها من امروز خوردم زمین اومدم از جوب رد بشم لباسم گیر کرد ی دستم با ی پام خورد زمین و خون اومد ول ...

عزيزم من تجربه ندارم ولي وقتي ميگي شكمم درد نميكنه چيزي نشده ني ني حالش خوبه حالا واسه اينكه از استرس دربياي يه سونو برو ❤️

عزيزم من تجربه ندارم ولي وقتي ميگي شكمم درد نميكنه چيزي نشده ني ني حالش خوبه حالا واسه اينكه از ...

ممنون گلم الانم ب دکتر زنگ زدم گفت  برای اطمینان برو سونو اوژانسی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤