2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

دوستان من يادم نيست امروز آسپرين خوردم يا نه ؟چكار كنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم سریع برو دکتر یا بیمارستانی که همیشه متخصص زنان هست، تبخال تناسلی رو جدی بگیر  و خنک باشه ...

من بار اولم نیست که نگران باشم.قبلا داشتم.الانم دوباره فعال شده...فقط بین قرص و پماد موندم.فکر کنم پماد تو بارداری سیف تر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزممم بغض کردم بخدا، راس میگی همون چند ساعتم شیرینه، همسر من تعداد اسپرمش خیلی کمه، یکی دو میل ...

سلام عزیزم،منظور دکتر از غیر طبیعی یعنی چی؟یعنی از نظر مورفولوژی و حرکت مشکل دارند؟آخه شرایط همسر منم همینطوره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

سلام عزيزم 

اصلا نگران نباش و همه چي بسپر به اون بالايي تا آرامش بهت برگرده عزيزم.

منم تقريبا شرايطم مثل تو من سونو غربال رفتم ان تي ني ني بالا و عدد ٤ و خيلي بالا دنيا رو سرم خراب شد. دكتر سونو گرافي گفت برو سقط كن ديوونه شدم. ولي رفتم پيش دكتر خودم منو معرفي كرد پيش دكتر پرتانولوژيست خانم دكتر اسلاميان رفتم پيش اون انقدر بهم آرامش داد كه حد نداره گفت واست cvs ميكنم كه زودتر جواب بده واسم cvs كرد ولي متاسفانه نمونه اي كه از جفت برداشتن نمونه خون خودم بود و باز نگرانتر از هميشه كه جواب مشخص نيست و مجدد دو هفته صبر كردم و ديروز رفتم آمينو انجام بدم ولي وضعيت قرار گيري جنين طوري بود كه نميشد انجام بده و بايد شنبه مجدد برم واسم انجام بده. ميخام بهت بگم كه اصلا نگران نباشي و آرامش داشته باشي حتما مصلحت و خيري هست من تو اين يك ماه كه اين اتفاق واسم افتاده خيلي فكر كردم وبه اين نتيجه رسيدم خدا اين فرشته و هديه رو بهم داده و ممنونشم و اگر هم ازم بگيره باز هم شكر ميكنم چون اون صلاح منو بيشتر ميدونه و سعي كن مثبت فكر كني و تنها اميدت به عشق الهي خدا باشه . نگران نباش مطمئن باش همه چي درست ميشه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

عزیزدلم پیامتو خوندم خیلی دلم گرفت،رفتم توی نت درمورد این بیماری سرچ کردم(ظاهرا میشه بعد عمل کرد)...عزیزم دعا میکنم تشخیصشون اشتباه باشه و نی نیات صحیح و سالم باشن..نمیدونم حکمت این اتفاقا چیه دلم گرفته...ولی عجله نکن عزیزدلم.ان شاالله نتیجه ی cvs خوب باشه و خدا معجزشو نشونمون بده❤

برای ارامش دلت و سلامتی فندقات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم،منظور دکتر از غیر طبیعی یعنی چی؟یعنی از نظر مورفولوژی و حرکت مشکل دارند؟آخه شرایط همسر من ...

سلام عزیزم. والا انقدر تعدادش پایینه که بقیه پارامترها هم به درستی ارزیابی نمیشه... البته من اون روز انقدر ناامید شدم و بغض کردم که اصلا نتونستم بپرسم از چه نظر غیر طبیعی؟ 

شما هم مشکل تعداد دارید؟

یعنی کیفیت ضعیف دیواره، همون احتمال میدم تری لاین نشده و شفاف نبوده ماه بعد از همون اول داروهاتو تق ...

ممنون عزیزم،حتما این کارا رو انجام میدم، خیییلی محبت کردی جانم، خدا خیرتون بده🙏

وای عزیزممم بغض کردم بخدا، راس میگی همون چند ساعتم شیرینه، همسر من تعداد اسپرمش خیلی کمه، یکی دو میل ...

نه عزیزم راحت باش خوشحال میشم حتی بتونم یه کوچولو کمکت کنم 

در مورد شکل اسپرم ها هیچ اطلاعاتی ندارم ولی به تغذیه همسرت اهمیت بده  نخود و سه تا پیاز متوسط رو بپز و با آبلیمو بده بخوره 

فولیک اسید و ویتامین سی ویتامین ای هیچ ضرری نداره دکتر همسرم گفت همیشه بخور 

و اینکه من سه بار میکرو کردم بار اول مثبت شد ولی قلب تشکیل نشد بار دوم و سوم با اینکه جنینام کیفیت بهتری داشتن و بلاست بودن منفی شدم 

رویان میرفتم ولی دیگه اونجا ادامه نمیدم دکتر همسرمم تو رویان سجادی بود 

ولی الان همسرم تحت نظر هیچ دکتری نیست فعلا تا پائیز هم تصمیم نداریم درمان رو شروع کنیم 

آها یه چیز دیگه با وجود خداروشکر دومیلیون اسپرم چه زود پیشنهاد جنین اهدائی دادن بنظرم با دکترای دیگه مشورت کنین مگه میشه تو این دو میلیون یه دونه اسپرم سالم نباشه ، قشنگ تحقیق کن یه موقع سریع تصمیم نگیر چون مطمئنن اسپرم سالم وجود داره 

طب سنتی هم وکتری تو تهران نمیتونم پیدا کنم مخصوص میکرو ناباروری باشه

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم. والا انقدر تعدادش پایینه که بقیه پارامترها هم به درستی ارزیابی نمیشه... البته من اون روز ...

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم ولی یه سری یه تاپیکی میخوندم اون آقا آزو اسپرم بود یعد مدتی یه دونه اسپرم تو منی پیدا میشه به مرور میشه پانصد تا بعدشم میشه ۱۵ میلیون یعنی تونسته بود تعداد اسپرم رو ببره بالا 

به نظر پیش دکتر اورولوژ خوب برین با داروهای تقویتی مطمئنا میتونی تعدادشو خیلی خیلی بیشتر از این حرفا کنی نا امیدی چرا ؟؟؟ من اصلا متوجه نمیشم 

خوشحال باش همسرتو تقویت کن شرایطت خیلی خوبه

راستی چند بار میکرو کردی ؟

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

سلام عزیزم نگران نباش توکلت به خدا باشه 

من خیلی دیدم تو سونو جنین دیده نمیشه یه هفته بعد هم جنین هست هم ضربان قلبش 

راستی الان چند هفتته ؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم. والا انقدر تعدادش پایینه که بقیه پارامترها هم به درستی ارزیابی نمیشه... البته من اون روز ...

هم تعداد هم مورفولوژی،البته تعدادش مرتب بالا پایین میشه،ظاهرا الان حرکتش هم مشکل پیدا کرده،نگران نباش عزیزم،من پارسال با تعداد نیم میلیون و مورفولوژی بین صفر تا یک دوتا جنین برام تشکیل شد.انشالله که شما هم نتیجه میگیری .فقط به خودت استرس نداده که بعدا خدایی نکرده مثل من خودت هم به مشکل بر نخوری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..نمدونم چی بگم.فقط از خدا میخام همه چی اشتباه باشه و فرشته هات سالم.باشن و دلتو شاد کنه..توکل بخدا ک جز خودش چاره ای نداریم...100تاصلوات ب نیت سلامتی بچه هات میفرستم عزیزم..انشاءالله ک مشکلی نیست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹