2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
@زینبی_بابا   عزیزم دوتا قرص مدروکسی پرژسترون را با هم میشه خورد یا باید تو ساعت‌های مختلف تقس ...

گلم اطلاعات دارویی رو نگاه کردم چیزی ننوشته بود دو تا با هم یا جدا ولی روی ساعت دقیق مصرفش تاکید کرده بود و این که اگر قراره تو آفتاب بری حتما ضد آفتاب و عینک آفتابی استفاده کن، چون احتمال لک پوست صورت هست

در مورد لتروزول هم ساعت مصرفش رو نوشته بود مهم هست. 

اگر باز نگرانی زنگ بزن 1490 خیلی دقیق تر میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان چطوری میشه پرونده خودمون تو رویان رو ببینیم؟ من قبلا فک کنم ثبت‌نام کردم اطلاعاتش یادم نیس

گلم پرونده رو نشون نمی‌دهد. 

صفحه اصلی رویان برو

گوشه ستون سمت راست نوشته خدمات اینترنتی بیماران

وارد حساب کاربریت میشی با کد ملی و شماره موبایلی که اونجا ثبت کردی

وارد میشی تاریخچه تمام آزمایش های خودت هست

نوبت دهی اینترنتی هم داره

واسه همسرت هم حساب کاربری جدا هست آزمایش های ایشون جدا هست

والا این که چند بار دیگه میتونی پانکچر شی رو خیلی بستگی به پاسخ دهی بدنت به داروها داره ولی خیلی امی ...

آنتی اکسیدان مثل چی ؟همسر من ۴ ماه داره سلن پلاس و ویتامین ای مصرف میکنه ولی تاثیری نداشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به نظر منم وقتی amh که خیلی دقیقه وجود داره بهتره آزش رو داد، گلم هر دو تا رو یک جا دادی؟ این همه تغ ...

آزمایش اول رو پارسال دادم یعنی حدود یکسال و سه ماه پیش،ولی اون جدید رو حدود دوهفته پیش.یعنی ممکنه اشتباه باشه؟آخه lh هم اومده پایین پارسال  ۸ و نیم ولی الان شده ۶ و دو،بله عزیزم هر دو یک آزمایشگاه و مرکز ناباروری بوده،ممکنه به خاطر مصرف دارو پایین اومده باشه،من اووابوست،اینوفولیک و ویتامین d میخورم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان خوبم...

کسی درمورد خانم دکتر عزیزی که بندرعباس هستن اطلاعاتی داره..میخام برم پیشش آی وی اف کنم..

چون سه بار تجربه منفی داشتم والانم سنم شده 38میترسم..

لطفا راهنمایی کنید..این دکتر قبل از این که بیان بندر کجا بوده؟؟؟

البته دفعه های قبلی تهران پیش خانم دکتر قوامی انجام دخدم..

@خاکستری    

@نفسی835    ‍ ‍ 

@هاانا    

@جانان111‍ 

@مامان_سبحان7‍ 

@ 3585

بچه ها ممنون از دلداریاتون. 

قضیه این بود که من هفته پیش رفتم واسه غربال نسل امید. از رو دادم ولی واسه سونو که رفتم گفت هنوز کوچیکن نمیشه درست بررسی کرد برو هفته بعد بیا. ولی حداقل صدای قلبشونو واسه اولین بار شنیدم و خیالم راحت شد. دیروز که رفتم دوباره اول یه خانومی سونو کرد اونم توی چند مرحله چون جنین پایینی خودشو جمع کرده بود. هی می رفتم بیرون می نشستم دوباره می رفتم تو. جنین پایینی بزرگتر بود عدد ان تی اش هم ۱.۹ بقیه چیزاشم خوب بود. بالایی ریزتر بود عدد ان تی اش شد ۲.۷. ولی خانومه هیچی بهم نگفت و بعد سونو گفت بیرون منتظر باش با اقای دکتر صحبت کن. فکر کردم می خواد راحع به شرایط کلی و‌جفت و اینا برام توضیح بده جون خانومه هیچی نگفت. و فقط نگران عدد ان تی یکیشون بودم و  گفتم فوقش از سل فری می دم می فهمن چیزی نیست.بعد کلی انتظار رفتم تو ازش پرسیدم اقای دکتر وضعشون خوبه؟ انتظار داشتم بگه اره در کل خوبه. ولی برگشت گفت اصلا خوب نیست.مشکل کروموزومی دارن. یکیشون فتق ناف (امفالوسل) داره (همون که ریز تر بود و عدد ان تی بالا) گفتم اون یکی چی پس گفت اونم صد در صد مشکل داره چون از یه تخمکن و ژنشون یکیه.جواب ازشونم که بیاد به احتمال زیاد ریسک بالا داره. می فرستنت امینو. اینی که من می بینم جوابش خوب نیست بعد می ری پزشک قانونی نامه برای سقط بهت می دن. 😭😭😭😭دیگه نمی فهمیدم چی می گه با گریه اومدم بیرون و تا مطب دکتر اشک ریختم. دکترم یکم ارومم‌کرد و گفت نگران نباش. فتق ناف چیزی نیست عملش می کنن خوب میشه. تازه یکیشون به نظر سالم میاد. اگه یه درصد برای اون یکی مشکلی بود امپول تزریق می کنن تو قلبش اونو حذف می کنن😭😭😭 و سالمه می مونه برات شاید خدا می خواد یدونه باشه. بازم با اینکه جیگرم داشت می سوخت یکم امیدوار شدم حداقل یکیشون برام می مونه. گفت معرفیت می کنم بری پیش دکتر مرصوصی پریناتولوژیست. اون دقیق تر سونو می کنه انشاءالله که چیزی نیست. با هزار امید و ارزو که حتما اشتباه شده از مطب دکترم اومدم بیرون و مستقیم رفتم اونجا. تا ۳:۳۰ باید صبر می کردم تازه دکتر بیاد وقتیم اومد دو ساعت بعدش نوبتم شد. اونم سونو کرد و گفت اره انفالوسل هست.😭😭😭😭 گفتم میشه یکیشونو نجات داد گفت نه چون بند نافشون یکیه و اگه سمی شده باشه به جفتشون می رسه. دوباره همه امیدم نا امید شد. گفت الان ۱۲ هفتته طبق سونو . چهار هفته دیگه بیا برای امینوسنتز. گفتم نمی تونم تا اون موقع صبر کنم گفت الان می تونی cvs بدی. اگه مشکل کروموزومی باشه نشون میده. همسرت باید بیاد رضایت بده چون احتمال سقط هست چند درصد. زار و‌درمونده رفتم وسایلشو تهیه کردم و همسرمم رضایت داد اما وقتی خوابیدم تا برام انجام بده گفت جنین چرخیده دسترسی به جفت ندارم برو بیرون نیم ساعت دیگه بیا. سه بار اینطوری شد. نمی دونین چی کشیدم تو این مدت ساعت شده بود ۸ شب دفعه اخر که سونو کرد گفت سخته ولی بخوای برات انجامش می دم. بالاخره با هزار بدبختی و درد انجام داد و نمونه رو بردم ازمایشگاه

حالا میگن تا شنبه جواب اولیه اش میاد اگه مشکل باشه همون موقع اجازه سقط رو‌میدن اگه نیاشه میره برای کشت نمونه و جواب کامل تر دو هفته بعد میاد. 

تو رو خدا برای فرشته هام دعا کنین سالم باشن و مشکل نداشته باشن. کاش من می مردم و این روزا رو نمی دیدم😭😭😭😭

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

مصي جون نگران نباش توكلت بخدا باشه كه جز اون پناهي نداريم انشالله مشكلي نيست و بسلامتي بغلشون ميگيري

بچه ها هركي حاضره ختم صلوات بگيريم واسه سلامتي ني ني هاي مصي جون از طرف من 70 تا صلوات 

خدايا خودت كمك كن اين دلهاي شكسته رو نا اميد نكن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم