2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قبل انتقال قطع کردم و روز ۷ انتقال دوباره شروع و مثبت شدم دکتر گفت دیگه قطع کن

مرسي دريادل نازنين، گل دخملي خوبه؟ التماس دعا دارم، همون يك روز قبل از انتقال قطع كردين؟ يه چيز جالب هم اينكه دكتر من گفت نميخواد از يك ماه قبل شروع كني ازهمون اول سيكل انتقال تحويز كرد

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي دريادل نازنين، گل دخملي خوبه؟ التماس دعا دارم، همون يك روز قبل از انتقال قطع كردين؟ يه چيز جالب ...

ممنون عزیزم خوبیم قربونت من  فقط ب خاطر این تاپیک میام ک مادر شدن شما دوستانمو ببینم😍

از اول شروع سیکل روزی دوتا خوردم یادم نیست ک چند روز قبل از انتقال قطع کردم ک دوباره یک هفته بعد انتقال خوردم و روز ۱۴ انتقال ک آزمایش دادم و مثبت شد دکتر گفت قطع کن

بچه ها نشاسته رو قبل از انتقال شروع ميكنين به خوردن يا بعدش؟؟

عزیزم من نشاسته نخوردم ولی از اول روز انتقالم ی غذایی هست ب اسم تاس کباب ک توش هم سیب زمینی هم به و گوشت و آلو داره اونو ب مدت ۳ روز خوردم

سلام،

خبری از حال آزی دارین دوستان؟

@آزی25776‍ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من نشاسته نخوردم ولی از اول روز انتقالم ی غذایی هست ب اسم تاس کباب ک توش هم سیب زمینی هم به و ...

ماهم تاس كباب داريم☺️😋😉 رب هم زده بودين توش؟ نميدونم چرا بعد از انتقال عذاب وجدان ميگيرم رب بخورم

...
ممنون عزیزم خوبیم قربونت من  فقط ب خاطر این تاپیک میام ک مادر شدن شما دوستانمو ببینم😍 از اول ...

عه چه خوب شد گفتي همش فك ميكردم دكترم دير شروع كرده و همه يه ماه قبل ميخورن، منم از روز دوم سيكل روزي دوتا داشتم، البته ظاهر قضيه اينه كه مشكل ايمني نبوده تو آزها ولي خب چون انتقالاي منفي داشتم گفت بخور، دريادل جون سر خود تصميم دارم فقط چهار پنج روزي قرص منيزيم بخورم عضلاتم شُل بشه برا انتقال😑 شمام ب٦ و ب١٢ داشتين قبل از انتقال؟

...
انشاالله،مرسی،نه دوروزقبل ازانتقال پانکچرداشتم

انشاالله با يه بتاي خوب خوشحالمون ميكني 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ماهم تاس كباب داريم☺️😋😉 رب هم زده بودين توش؟ نميدونم چرا بعد از انتقال عذاب وجدان ميگيرم رب بخورم

بله رب هم زدم

محیا من همه چی خوردم فقط چیزای قاعده آور نخوردم 

کنجد و کرفس و جعفری و زعفران و زرشک دارچین اینارو نخوردم تازه کنجد در حد اینکه روی نان سنگک بود خوردم و زرشک پلو هم میخوردم ولی زرشکاشو کم

خیلی خودتو درگیر این خوردن و نخوردن  نکن عزیزم خدا بخواد میشه ولی بازم خوراکیای قاعده آور رعایت کن

من انتقال آخرم همه چی خوردم استراحت معمولی داشتم بیرون میرفتم مهمونی رفتم راه رفتم غذا درست میکردم

ولی دولا نمیشدم چیزای سنکین بلند نمیکردم و جارو برقی و گردگیری نمیکردم 

جاروبرقی ک حتی دخترم ۳ ماهش شد نکشیدم😊

ایشالا ک خدا برای شما بهترینو میخواد و بزودی مادر میشی

عه چه خوب شد گفتي همش فك ميكردم دكترم دير شروع كرده و همه يه ماه قبل ميخورن، منم از روز دوم سيكل روز ...

منیزم نمیدونم ولی ب ۱۲ بله داشتم ولی قبل پانکچرو انتقال

محیا اگه میخوای موقع انتقال ریلکس و آروم باشی من بهت انتقال با بیهوشی پیشنهاد میدم من خودم انتقالام با بیهوشی بود

شما میدونی من با این ذخیره چند بار دیگه میتونم تخمک کشی کنم گلم؟و اینکه درسته که اسپرم که از طریق ان ...

والا این که چند بار دیگه میتونی پانکچر شی رو خیلی بستگی به پاسخ دهی بدنت به داروها داره ولی خیلی امیدوار باش عزیزم، بررسی های تکمیلی ایمنی و انعقادی هم انجام بده، شرایطتون خوبه 

در مورد اسپرم هم نمی دونم کدومش بهتر هست، فقط خنک نگه داشتن و مصرف آنتی اکسیدان عالیه 

برا منم ننوشته بودن،من خودم رفتم آز دادم،حتی وقتی به دکترم گفتم بنویس گفت نیازی نیست همون اف اس اچ ک ...

به نظر منم وقتی amh که خیلی دقیقه وجود داره بهتره آزش رو داد، گلم هر دو تا رو یک جا دادی؟ این همه تغییر عجیبه و طبیعی نیست! 

تو مرکز ناباروری دادی؟ 

عزیزم فولیک اسید همون که توی مولتی ویتامین هست یا جدا میدن؟برای من از هفته های ۱۵ دکتر گفت دیگه نخور ...

درست گفته گلم 

میزان فولیک اسید لازم روزانه 400 میکرو گرم هست که حالا به ما 1000 میکرو گرم اغلب میدن که بهش میگیم فولیک 1

حیالت راحت 

بعضی ها هم فولیک 5 نیاز دارن