2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ن نداروم دور شکم و سرش اب جمع شد و بارداری دومم هم تو ۸ هفته قلبش ابستاد دیگه ازمایشاتی ک دادم مشخص ...

ببخشین این سوالو می پرسم موقع ازدواج بهتون نگفتن هر دو مینور هستین؟

باز ببخشین کنجکاوی کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس جون يعني بعد انتقال عفونت كم داشتين كه آزيترومايسين مصرف كردين ؟

نه اونموقع عفونت نداشتم ولی کلا انتی بیوتیک میدادن ب همه برای پیشگیری از عفونت چون ب ما سوند وصل میکردن بعد انتقال😫 ....هر چند من بعدش وحشتناک عفونت ادراری گرفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه اونموقع عفونت نداشتم ولی کلا انتی بیوتیک میدادن ب همه برای پیشگیری از عفونت....هر چند من بعدش وحش ...

ممنووون عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانما نیاز هست بعد سونو ان تی دوباره یه سونو دیگه بریم تا قبل انومالی ؟

دکتر من گفت ۱۸ هفته بیا 

شما رفتین بینش یانه؟؟؟♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ن نداروم دور شکم و سرش اب جمع شد و بارداری دومم هم تو ۸ هفته قلبش ابستاد دیگه ازمایشاتی ک دادم مشخص ...

اخی عزیزم ان شاالله بارداری بعدیتون ب ختم به خیر بشه

گروه تلگرام؟ اگه ادد کنی که ممنون میشم

ما عزیزم مشکلی نداشتیم چون پارسال جوابcvs پسرم ماژور بود و سقط شد خیلی سختی کشیدم هم جسمی هم روحی دیگه گفتم طبیعی اقدام نکنیم pgdکنیم که بایدivfکرد حالا وارد این پروسه شدم ذخیره تخمدان ذادم کم هست گفتن احننالش کمه اما قبلش دوبار افدام دوبار طبیعی باردار شدم حالا دیگه نمیدونم از کی ذخیره ام کم شده

عزیزم به نکته خوبی اشاره کردی 😄..من الانم بسختی اون پایینو. شیو میکنم ک فک کنم کامل تمیز هم.نمیشه.. ...

وای اره خیلی سخت شده، تازه من سرکلاژ هم هستم، روز عمل میخوان بازش کنن، آبروم میره کامل تمیز نشه😂😂

😘مرسي  قبلش چي؟ پس يعني تاثير منفي نداره رو لانه گزيني؟

قبلش نداشتم من..نه عزیزم تاثیری نداره رو لانه گزینی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای بابا....واقعا؟چقد خوشحال شدم اون پیامتو دیدم که گفته بودی جوابش خوب بوده...ولی شک نکن همه چی عالی ...

آره عزيزم اينم از شانس و خيريت من. خدا از دل و زبون مهربونت بشنوه الهي. من چهارشنبه اين هفته تازه ميرم آمينو انجام بدم احتمالا جواب اوليش تا يك هفته مياد. با دل پاكت و با ني نياتون واسم دعا كنيد پيشم بمونه به اميد خدا. ❤️❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آره عزیزم.دو تا پروژسترون توی یک سرنگ. عزیزم من بارداری اولم طبیعی بوده.لک داشتم و هماتوم ، ک با یک ...

مرجان جون دكتر طرازي بهم نداد گفت هموني كه تو فميبيونه كافيه ولي من سرخود ب٦ رو ميخورم و ب١٢ هم يكي زدم يكي هم ميخوام بزنم يه هفته تا انتقال وقت دارم

و اينكه ايا تو ابن سينا ب شما ديازپام زدن قبل از انتقال؟؟ متوجه شدين چن بود دوزش؟

و اينكه ايا شمام برا انتقال انتي بيوتيك داشتين؟

...