2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

یاابوالضلللللللللل،چرااینجوری شده اخه خدایااااااا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

عزیز دلم غصه نخور ان شاءالله که چیزی نباشه 

آروم باش الکی به نی نی ها استرس نده خانم برادر منم همینارو بهش. گفتن امینوسنتز هم فرستادن گفتن احتمال ۹۰ درصد سقط بعد از اینکه بنده خدا رو سکته دادن آخرش گفتن چیزی نیست همه چی خوبه امیدوارم برای شما هم همین باشه دوستم فقط آروم باش 

بچه ها من خيلى وقته نتونستم بيام و از خيلى ها خبر ندارم مى شه بگين بهم ارمغان چى شد؟؟؟؟ و اينكه ال ...

سلام هاانا جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ من هم كم ميام ديگه يعني نميرسم ولي خوب ميدونم كه الهامي خوبه خدا رو شكر ولي جنسيت ني ني اش هنوز معلوم نيست و ارمغان جون متاسفانه آزش منفي شد .

عزيزم يعني چي ؟ خوب مگه جواب آزمايش و سونوي غربالگريت چطور شده كه دكتر اين حرف رو بهت زده ؟ توكل كن به خدا ان شا الله كه بچه هاي نازت هيچ مشكلي ندارن .

هانا جون خوبی؟پرنسسمون خوبه؟بنطرتون الان فایده داره من این روغنو بزنم؟شکمم اصلا ترک نخورده.یکم پهلوه ...

خاكستري جون خودت رو نگران نكن ، من توي بارداري قبليم اصلا اصلا حتي يك ذره هم ترك نداشتم و هيچ كرمي هم نزده بودم ولي اين سري دو ماه آخر يه كمي ترك خوردم و نگران بودم كه خوب نميشه ولي تقريبا دو هفته بعد از زايمان خيلي كمرنگ شد و الان ديگه تقريبا داره از بين ميره .

بهش بگو دكتر گفته قبول ميكنه حتما  ديگه دنبالش نيستم توكل به خدا شنبه ميرم آز دعا كن واسم  ...

همش به یادت دوستم روز عرفه هم خیلی دعا کردم برات که هم ایشالا مثبت بشی هم بارداری راحت و زایمان آسونی داشته باشی ان شاءالله که مثبت بشی ان شاءالله همه ای وی افی ها با اولین انتقال مثبت بشن که دلشون شاد شه به جبران همه روزای سختی که داشتن 

سلام هاانا جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ من هم كم ميام ديگه يعني نميرسم ولي خوب ميدونم كه الهام ...

سلام مامان سبحان خوبيم خداروشكر خودت خوبى؟پسر گلت خوبه،؟؟چطورى با بى خوابى؟؟

الهى ارمغان منفى شد چه قدر ناراحت شدم انشالله زودى خدا براش جبران كنه الهامى هم خداروشكر كه خوبه.مرسى ازت كه باخبرم كردى از بچه ها🙏🏼🌸🌸انشالله خدا دل همه منتظرهارو شاد كنه

سلام عزیزم امکان نداره، یک آزمایش تک نسخه هست تو پروفایل رویان اینترنتی نگاه کن اگر نبود یعنی ننوشت ...

زینب جان چطوری میشه پرونده خودمون تو رویان رو ببینیم؟ من قبلا فک کنم ثبت‌نام کردم اطلاعاتش یادم نیس

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خاكستري جون خودت رو نگران نكن ، من توي بارداري قبليم اصلا اصلا حتي يك ذره هم ترك نداشتم و هيچ كرمي ه ...

خداکنه منم اینجوری باشم.اخه میدونم تا قسمت زیادیش ژنتیکیه.متاسفانه مامانم شکمش زیاد ترک خورده توی بارداریاش

البته نی نی همه چیش خوب باشه زیاد به این چیزا اهمیت نمیدم ولی اگه راهی باشه برای جلوگیری خوبه

راستی خانمی یه سوالی همش ذهنمو درگیر میکنه ماها که ای وی اف هستیم یعنی تاریخ زایمانمون هیچ فرقی با طبیعی ها نداره؟اخه ما که تاریخ دقیق انتقالو میدونیم..حالا درسته جنین چند روز بعدش لانه گزینی میکنه....از این بابت میگم که یعنی سن بارداری نی نیامون درسته با این حساب؟اخه اگه بخوایم طبق انتقال حساب کنیم هفته هامون خیلی پایینتره که!هیچ فرقی برای دکترا نداره توی حساب کتاب؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم