2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم بهت تبریک میگم💟💚❣ یادمه با آرزو و امید یبار باهم انتقال داشتین..  دیگه نمیاد سایت خبر ...

اره اولین انتقالم بود اونم همینطور البته دیگه جنین نداشت

من این سری بار چهارمم بود

نه انگار نمیاد ولی شخصا باهاش در تماسم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
😁عزیزم نشاسته هم سه چهار روز اول ناشتا خوردم با اب ولرم

سارا خانمی تبریک میگم عزیزدل.ان شاالله این ۹ ماهو به خوبی و خوشی بگذرونی ❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر برام گفته ۱۰ یا ۱۲ام شهریور. ان شاءالله خودشون دوم هستن. دعا کنید دخملی عجله نکنه و دخمل ...

ان شاالله که به سلامتی و به موقع بغلش میگیری عزیزدلم.چشم حتما.توام برای ماها خیلی دعا کن

هفته ی ۳۵ سونو داریم بازم؟من ۲۸ هفته رفتم،نمیدونم چندتا سونو دیگه دارم...میخوام تا جایی که بشه کمتر برم.یعنی سونو الکی نرم اخه این مدت خیلی بخاطر خطاهای سونو استرس کشیدم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ساراجون ممكنه محبت كني بگي ازهاي ايمنيت دقيقا كدوما چقد لب مرز بود؟ ايا پردنيزولون داري؟ يا قبل ...

نه عشقم انعقادی مشکل ندارم

سیدی مارکر ۵۶ یکی دو عدد بالاتر از رنج نرمال بود

اره پردنیزولون میخورم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام دوستان عزیز عذر میخوام فردا دهم انتقالمه و از دیروز جای آمپولای پروژسترونم خارش بدی گرفتن ب طوری ک زخم شدن واینکه امروز ی کم ترشحات زرد رنگ دارم خواستم بدونم کسی میدونه دلیلش چیه

عاخه استرس دارم ميخواستم نداشته باشم ديدم ابن سينا ديازپام ميزنن ميخواستم دقيقشو بدونم منم به دكترم ...

نه دیازپام برای استرس نیس

میزنه که عضلات دهانه رحمت شل شه راحت انتقال بدن

سارا خانمی تبریک میگم عزیزدل.ان شاالله این ۹ ماهو به خوبی و خوشی بگذرونی ❤😘

مرسی عزیز دلم تو اوج نا امیدی خدا معجزه شو‌نشونم داد

راستی بتا دادم ۳۵۲ بود تیترم🥰

مرسی عزیز دلم تو اوج نا امیدی خدا معجزه شو‌نشونم داد راستی بتا دادم ۳۵۲ بود تیترم🥰

مبارکت باشه عزیزم، ان شاء الله بسلامتی این 9 ماه رو سر کنی

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرسی عزیز دلم تو اوج نا امیدی خدا معجزه شو‌نشونم داد راستی بتا دادم ۳۵۲ بود تیترم🥰

ای جانم.خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزدلم❤😘امیدوارم به سلامتی بغلش بگیری.بتات هم عالیه👌🏻ان شاالله قسمت همه ی منتظرا

ساراجون پروژسترون چي دادن بهت؟ فقط شياف؟ يا شياف و يه روز درميون امپول؟

...

خداروشکر عزیزم..خیلی خیلی مبارکت😍😍😍انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹