2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
مرجان جون از چند هفتگی دکترت بهت کرم داد برای ترک؟من همینجوریش رو ب ا س ن و پشت زانوهام پر از ترکه خ ...

منم پشت زانو و رونم پام پر از ترک بود از 16، 17 سالگی شروع شد😣 الانم شکمم، چه میشه کرد جنس پوستمون اینطوریه، بنظرم اونایی که مستعد ترک هستن مثل ما، هر کار کنیم ترک میخوره، تازه من شکمم خیلی بزرگ نیست ولی 2 ماه آخر ترک خورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي مهربونم از جواب دهيت....فقط يك جيزي نكرانم رفتم سونو صداي قلبشو شنيدم ولي مثل خانوماي دكر تهوع ...

عزیزم یعنی میام میزنمت ها😂😂😂😂

به خدا پیشم نیستی ببینی چه ضجری می کشم، هر چی می خورم بالا میارم، رسما تو خونه بستری شدم، گاهی کم میارم بلند بلند گریه می کنم، همه امیدم سلامتی نی نیه، خدا رو شکر می کنم ولی امروز پرستارم ساعت 2 رسید از ساعت 11 که بیدار شدم تا رسید 6 بار حالم بهم خورد

نگاه نکن همش اینجا میام و سعی می کنم خودمو شاد نشون بدم، گاهی با چشمای پر اشک استیکر خنده میذارم

برو خدا رو شکر کن نی نیت سالمه و علائم نداری، بقیه رو بسپار به خدا، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 

واسه طاقت من و سلامتی نی نی ام هم دعا کن

سلام‌بچه ها برا dfiبالا همسرم باید چیزهای گرم بخوره یا نخوره؟چی بخوره غیر از مکملهایی که دکتر میده.؟

سلام عزیزم حتما ببر پیش طب سنتی معتبر، اون بگه چی بخوره، شاید طبعشون گرم باشه و با گرمی بی رویه اثر بد داشته باشه

واسه مکمل ها هم دکتر همسرم می گفت ویتامین سی250 و ویتامین ای 100 روزانه خیلی عالی هست و مشکلی نداره، می‌گفت کلا برای آقایون خوب هست

خودم ولمن هم دادم بهش

اما مصرف آب زیاد، میده و سبزیجات، پیاده روی و کلا سبک زندگی سالم و خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک هر دوساعت واقعا عالی هست

این خنک نگه داشتن رو دست کم نگیر

نزدیکی دو تا سه بار در هفته به صورت منظم داشتن هم عالیه 

نترس گلی منم تا یکی دو روز قبل آز حس پری هم نداشتم روز 15 آز دادم توکل به خدا

ممنووون زينب جون 🙏🏼🌺

انشاالله حالت زود زود خوب بشه 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم حتما ببر پیش طب سنتی معتبر، اون بگه چی بخوره، شاید طبعشون گرم باشه و با گرمی بی رویه اثر ...

مرسی عزیزم.ممنون از توضیحاتت

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام عزیزم💜 شکر خدا من و دخترم خوبیم❣💞 ماه آخره و دردسرهای شیرینش...☺ دعاگوی همتون هستم💟 شما ...

سلام فداتشم.خداروشکر ماهم خوبیم.عزیزم چیزی نمونده تا بغل گرفتن پرنسست😍اون لحظه به یاد تموم منتظرا و باردارا باش و برامون ویژه دعا کن که به سلامتی بگذرونیم این روزا رو

راستی نگران بودی که دکتر طرازی برای زایمانت نباشه،برگشته دکترت؟

از چه هفته ای تاریخ دقیق سزارین رو بهمون میگن؟

مامان جدید هم فکرکنم فعلا هلوسارا @hellosara     ،البته چندتا انتقالی داریم که ان شاالله همشون مثبت شن

بقیه رو نمیدونم خودمم درست حسابی نبودم توی تاپیک...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه من یه کم ایمنیم لب مرز بود که هپارین واسه ایمنیا بهتر از بقیه س

ساراجون ممكنه محبت كني بگي ازهاي ايمنيت دقيقا كدوما چقد لب مرز بود؟ ايا پردنيزولون داري؟ يا قبلا داشتي؟ و آزهاي  انعقادي كدوما خارج از رنج بود يا جهش داشت؟

...
عزیزم من کلسیم رو بعد ناهار میخوردم. الان نزدیک سه هفته میشه که دیگه قطعش کرده برام دکتر.اخه انقباض ...

عه مگه کلسیم برای انقباض بده؟من تازه دکتر برام‌نوشته.اونم دکتری که رفتم بندر وگرنه اینجا که‌میگفت نیازی نیست.منم دیروز تاحالا شروعش کردم.بعد ناهار هم خوبه...اره عزیزم متوجه شدم ان شاالله اول یاسی جون بعدم شما نی نی خوشگلتو بغل میگیری...فکرکنم بعدیشم خودم و @rakhsh67   هستیم به امید خدا😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زينب جون من هيچيم نيست هيچ علايمي ندارم دارم دق ميكنم همه ميگ ما نداشتيم ولي يذره دلدرد كه داشت ...

نگران نباش دوستم مثبتی ان شاءالله....

تو پانکچرتم بی درد بود یادت رفته تو اتاق عمل گریه کردی 

🙃🙃🙃🙃

عزیزم یعنی میام میزنمت ها😂😂😂😂 به خدا پیشم نیستی ببینی چه ضجری می کشم، هر چی می خورم بالا میارم، ...

انشالله عزيزم حال و احوالت بهتر شه راست ميكي خيلي سختي داري ميكشي😔😔مواظب خودت باش و انشالله انشالله ني ني تو بغل بگيري😍😍😍

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻