2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
همون زیر مجموعه دی اف آی هست، آز جداگانه ایی نیست تو گزارش دی اف آی این چیزا رو می نویسن

ولی آزمایش همسر من ننوشته این رو فقط درصد dfi رو زده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه بابا فردا باید برم دکتر مثلا خیر سرم سونو روز دوم پریود 🤗🤗🤗🤗🤗 ولی هنوز نشدم قرص و آمپول داد ...

عزیزم شایدم راست میگه همسرت

انشاءالله که باردار باشی. من یه دوستی داشتم تا دو‌هفته بعد تاخیرش هرچی از داد و‌بی بی زد منفی بود. بعد مدتی رفت از در کمال ناباوری مثبت بود جوابش😊

شما هم‌که خواهرت تقریبا اینجوری بوده. شاید بتاتون دیر بالا میره

نمی دونم منم از اون اول که پست گذلشتی و گفتی لک دیدی بعدش پری نیومده همش حس می کنم بارداری😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اول داشت پروژسترون میداد بعد به طاهری گفت عوضش کن دوفاستون بده نمیدونم چرا🤔🤔🤔🤔 شانس منو میبی ...

نه چطورميشه 🤣🤣🤣

ولي پروژسترون برو بزن دوتا ايشالا ميشي 

شايد استرست خيلي زياد 

اگه همون موقع پريود مي شدي الان مثل من منتظر آز بودي ولي به نظرم همه اينا قسمته توكل به خدا 

فردا ميري دكتر ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم شایدم راست میگه همسرت انشاءالله که باردار باشی. من یه دوستی داشتم تا دو‌هفته بعد تاخیرش هرچی ...

راستش روز ۲۷ قاعدگیم یه خونابه دیدم توش رگه های خون بود دیگه نماز نخوندم گفتم پریود شدم وقت دکترم گرفتم بدم سونو ولی دیگه نیومد تا اینکه لکه بینی قهوهای داشتم البته کمرنگ بود خودمم خیلی خوشحال بودم باورم شده بود باردارم ولی دوبار آزمایش دادم منفی بود ۱۰ تا بی بی گداشتم منفی بود بعدشم سونو هم رفتم چیزی ندید اگه باردار بودم معلوم میشد دیکه فقط دکتر گفت دیوارش صخیم شده آمپول بده باز شه 

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

الان دیگه مطمینم باردار نیستم 

سلام عزیزم، اگر مشکل کم کاری تیروئید نداری عالیه، شیر سویا هم عالیه  ولی اگر لووتیروکسین مصرف ...

لووتیروکسین چیه زینب جون؟خدا رو شکر کم کاری تیروئید ندارم،خوشبحالت که شیر سویا دوست داری من متنفرم ازش،سری قبل بعد از انتقال به زور میخوردم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم یعنی میام میزنمت ها😂😂😂😂 به خدا پیشم نیستی ببینی چه ضجری می کشم، هر چی می خورم بالا میارم، ...

زینب جون الهی بگردم. چقد داری اذیت میشی☹️ انشاءالله که زودتر خوب شی و تا اخر بارداری خوب و شیرینی داشته باشی❤️

نه چطورميشه 🤣🤣🤣 ولي پروژسترون برو بزن دوتا ايشالا ميشي  شايد استرست خيلي زياد  اگه ه ...

آخه خودش نداد از خودم که نمیشه بزنم داشت سونو میکرد که تغیر داد دارو رو 

اصلا استرس ندارم اتفاقا انقدرم پیاده روی کردم خدا میدونه 

فردا بدم ببینم چی میگی شاید بخواد سوپر فکت بده دوباره مجبورم برم

ای خدا هممون رو از این همه درد و رنج نجات بده همه جوونیمون تباه شد تو مطب این دکترا 

راستش روز ۲۷ قاعدگیم یه خونابه دیدم توش رگه های خون بود دیگه نماز نخوندم گفتم پریود شدم وقت دکترم گر ...

تو بارداری هم دیواره ضخیم میشه. اینم که تو سونو ندیده خوب طبیعیه. بتای زیر ۱۰۰۰ چیزی نشون نمی ده سونو. نمی خوام خیلی امیدوارت کنم که خدایی نکرده بخوره تو ذوقت ولی از ته دلم ارزو‌ می کنم باردار باشی.😍

من دوبار پیش اومد پری ام عقب افتاده بود تازه در حد سه چهار روز. دکتر اول برام از می نوشت بعد که منفی بود پروژسترون می داد که بعدش پری می اومد.

حالا باز برو دکتر ببین اون چی می گه. شاید بازم برات از بتا بنویسه.

تو بارداری هم دیواره ضخیم میشه. اینم که تو سونو ندیده خوب طبیعیه. بتای زیر ۱۰۰۰ چیزی نشون نمی ده سون ...

عزیزم دکترت برای ترک شکم دقیقا چه کرمی داد؟ اسمش چی بود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار