2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام به روی ماهت ❤ ماهم خوبیم... خداروشکر🌼 منم ۳۴ هفته و پنج روز رفتم سونو.پنج شنبه ای که گذشت... ...

آزمایشای قبل عملم، واسه انعقاد خون بود و قند انگار، امروز بعد از ظهر جوابش آمادست، نوشته بود pt و ptt و از این جور چیزا، بعد با یه تیغ یکم لاله ی گوشمو زخمی کرد تا ببینه تو چند دقیقه خون بند میاد😑 تیروییدم خودم گفتم بنویسه تا چک کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم چند روز نیومده بودم نت😘😘هنوز نرفتم شنبه میرم دخملی چطوره؟ دیگه کم مونده به در آغوش گرف ...

ان شاءالله بسلامتی❣💞

آره آره.. انقد فکر میکنم این آخرا ک شبیه کیه چطول مطوله هر شب خواب میبینم.. هر شبم شبیه یکیه😂🍀🌼

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خب به سلامتی پس همه چی خوب بوده❤️مرجان من و تو رو زود فرستادن سونوی آخر، نه؟ دکترم گفت من همه رو آخر ...

فدات شم.

والا من تو مطب هر کسی رو میپرسیدم همین هفته ها رفته بود...

من تو نسخه ام نوشته بود وزن جنین وضیعیت و سونو داپلرکاپلر.. خخخخ اسم دقیقشو نمیدونم همچین چیزی....

عزیزم نگران نباش تا الان خونرسانی خوب بود که جنین رشد کرده از این ب بعدم خوبه💟❣💞

باز از من سرش رو مثانه امه.. پاهاش تو پهلو.. لگد بارون میشم.. گاهی وقتا سینه هام تکون میخوره با لگداش😅😅

راستی سکسه میکنه متوجه میشی؟؟

خدایا نصیب همه دوستانمون کن❤💓

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گلم میزان محتوای کروموزومی نابالغ اسپرم هست تحت لفظی میشه میزان نابالغ بودن کروماتین اسپرم

این آزمایش مهمیه ؟آخه همسر من تا حالا این آز رو انجام نداده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم اهواز میرم دکتر.دی اف ای ۸۰ بود الان شده ۲۶. یه سری مکمل مصرف کرد و تقریبا هردوساعت با اب ...

انشالله ک اونم خوب میشه ماله شوهرم مورفولوژیش خوبه فقط دی اف ای اسپرمش ۸۵ درصده خیلی ومیدوار شدم یعنی اگه دی اف ای بیاد پایین میتونم دوباره طبیعی باردار شم ؟؟؟چقد طول کشید ک اومد پایین؟؟

آزمایشای قبل عملم، واسه انعقاد خون بود و قند انگار، امروز بعد از ظهر جوابش آمادست، نوشته بود pt و pt ...

آها.برای من هنوز ننوشته..

من ک انوکسان میزنم انقد رقیق شده خونم....

دکتر گفت تا دوروز قبل زایمان انوکسانو باید بزنی...

نوار قلب از نی نی میخوان بگیرن یا خودت؟

آها شما مشکل ژن های انعقادی نداشتی ؟میدونی چرا به جای سلکسان هپارین بهت داد؟از لحاظ pai و mthfr مشکل ...

من این مشکل رو دارم دکترم واسم انوکسپارین نوشته ک تو بارداری بزنم

سلام خانمای گل

آجیل سویا رو قبل از شروع سیکل پانکچر هم میشه خورد؟تاثیری داره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام کسی تازگی قرص اوابوست گرفته؟ باید بگیرم هیچ جا نداره

عزیز دلم من چندوقت پیش شنیدم داروخونه رویان داره.

فدات شم. والا من تو مطب هر کسی رو میپرسیدم همین هفته ها رفته بود... من تو نسخه ام نوشته بود وزن جن ...

اره همون داپلر بوده😂منم داپلر هفته 28 انجام دادم، الان سونوی معمولی، سکسکه میکنه متوجه میشم،شوهرم باور نمیکنه این سکسکه باشه، میره رو اعصابم😂😂 خیلی حس خوبیه، ای خدا این حس قسمت همه ی اونایی که در آرزوی مادر شدن هستن بشه🙏🙏🙏

انشالله ک اونم خوب میشه ماله شوهرم مورفولوژیش خوبه فقط دی اف ای اسپرمش ۸۵ درصده خیلی ومیدوار شدم یعن ...

دی اف ای راحت میاد پایین.فقط مراقبت میخواد.باردوم ک از داد رسید به ۳۸ ، اصلا باورم نمیشید.تااینکه شد ۲۶.ممکن بود بازهم بیاد پایین اما ما تصمیم گرفتیم سیکل رو شروع کنیم و دکتر هم اجازه داد

خنک کردن خییلی تاثیر داره.اینو خیلی جدی بگیر.شوهرمو مجبورش کردم زود به زود خنک کنه.حتی وقتی سرکاره هم وقت میزاره برا این قضیه

میوه و سبزی هم زیاد مصرف کرد

گرمیجات رو کلا حذف کرد

شوهرم اهل سیگار و این چیزا هم نبود

تقریبا شش ماهی طول کشید

نگران نباش درست میشه

ان شاءالله بسلامتی❣💞 آره آره.. انقد فکر میکنم این آخرا ک شبیه کیه چطول مطوله هر شب خواب میبینم.. ه ...

ای جوونم حتما ی ختر خوشگل 😍به نظرم این مرحله خیلی هیجانش بالاست وقتی جوجتو میدن بغلت شبیه کی باشه ان شاءالله سلامت باشه برای ما هم دعا کن به این روزای تو برسیم🙏🙏

خدا جونم شکرت...