2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سه روز اول نسبی عزیزم بقیه ش زندگی عادی خوراکیمم چیز خاصی نخوردم فقط صبحا ناشتا نشاسته خوردم

ساراجون نشاسته چی ؟؟ من چند بار پرسیدم از بجه ها  ولی متوجه نشدم 😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم، ممنون خوبیم ما ام❤️❤️ شما چطوری؟ نی نی گولو چطوره؟ دیگه واسه خودش خانمی شده😃 سونو آخر 35 ...

سلام به روی ماهت ❤

ماهم خوبیم... خداروشکر🌼

منم ۳۴ هفته و پنج روز رفتم سونو.پنج شنبه ای که گذشت...

۲۳۰۰بود.جفت و رحم و شریان هاو کلی چیز میز اندازه گرفت خوب بود...دور سر و .. همون پارامترها. طول استخوان ران دوهفته عقب تر بود که گفت این پارامتر به قد والدین بستگی داره و دخترت بیشتر به خودت شده نه به همسرت..

اخه همسرم قد بلندتره... یعنی خانوادگی قد بلندن.من خودم ۱۶۰ام. 

خلاصه گفت نگران نباش طبیعیه.منم سپردم به خدا❣💞

بعدم رفتم مطب.طرازی که خودش نیست.ماما نگاه کرد گفت اوکیه به دکترم اطلاع میدم.

دوباره دوم شهریور میرم مطب ان شاءالله دکتر اومده تا ویزیت رو انجام بده و تاریخ زایمان بده☺

دعا کن این دخملی عجله نکنه و تا دوم صبر کنه خود دکتر بیاد.توکل بر خدا💟

آزمایش قبل عمل چیه؟؟ فک کنم برای من اون ازمایش و نوار قلب ک میگی رو بعد دوم شهریور که پیش خودش میرم تجویز کنه.

چون یبار بهم گفت ۱۰ یا ۱۲ شهریور زایمانت.💗

دکتر سونوگراف میگفت کوچولو خودشو جمعو جور کرده حسابی .. اخه پرسیدم جاداره رشد کنه هنوز.. گفت اوضاعش ک خوبه ولی خوب رحم تک شاخه دیگه.. فضاش مث بقیه نیست. وضعیتم سفالیک بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عزیزم.دلیل تجویز پرلوتون چی بود؟ من دکتر تجویز نکرد خودم گفتم از زایمان زودرس میترسم واسم نوشت ...

خوب عزیزم.. من چون دوقلو بود و یدونش سقط شد تا کلی وقت لکه بینی داشتم. از طرفی رحمم تک شاخه و فضاش نسبت به رحم معمولی کوچیک تر..

دکتر گفت داشته باشی بهتره. شیاف داشتم و پرولوتون.شیاف ک زودتر قطع شد بعدش پرولوتون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
 یعنی پنتوکسی فیلین 400 رو نصف میخوری؟ و استرادیول رو چندتا میخوری

پنتو نصف

استرادیول چهار عدددد ناقابل😕😕

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره عزیزم بلاست بود من یک هفته بعد انتقالم لک دیدم بعد کمر دردام شروع شد ایشالا مال شمام لک لانه گزی ...

عزیزم بهت تبریک میگم💟💚❣

یادمه با آرزو و امید یبار باهم انتقال داشتین.. 

دیگه نمیاد سایت خبر نداری ازش؟

جوجه ی نازت باهوشه دیگه،از الان وروجک صداها رو میشناسه😇 منم اره تا دو هفته دیگه حداکثر باید از جای ...

من که از دکتر پرسیدم گفت استفاده کن اما حواست باشه داخل نره..

منم ک ترسو. با همون ژیلت هر جا دم دستمه رو میزنم😅😅😅😅

خودمم دلداری میدم سزارینه ب اون پایین مایینا خیلی کار ندارن😂😂😂😂😂😂

عزیزم کجایی کم پیدایی.؟؟ تل پیامت دادم جواب ندادی. ان تی رفتی چیشد؟؟؟

قربونت برم چند روز نیومده بودم نت😘😘هنوز نرفتم شنبه میرم

دخملی چطوره؟ دیگه کم مونده به در آغوش گرفتنش ان شاءالله به سلامت به دنیا بیاریش😍😍

خدا جونم شکرت...
سلام به روی ماهت ❤ ماهم خوبیم... خداروشکر🌼 منم ۳۴ هفته و پنج روز رفتم سونو.پنج شنبه ای که گذشت... ...

خب به سلامتی پس همه چی خوب بوده❤️مرجان من و تو رو زود فرستادن سونوی آخر، نه؟ دکترم گفت من همه رو آخر هفته 36 میفرستم، اونایی که مشکلی دارن مثل همین رحم تک شاخ، زودتر باید برن، بعد این سونوی من معمولی بود، جفت و مایع دور جنین و وزن، چند تا چیزم خودم گفتم دقیق چک کنه، مثلا اینکه هر دو بیضه اومدن داخل کیسه بیضه یا نه، یعنی یه چیز کلی بود ولی 28 هفته عین آنومالي بود، همه چیزو چک کرد، تک تک استخوون ها و جریان خون و....، کاش اینبارم جریان خونو چک میکرد، یادم باشه به دکترم بگم پنجشنبه، نکنه تا روز عملم خونرسانی به نی نی کم بشه🤔 عزیزم وضعیت سفالیک خیلی بهتره، برای من دقیقا تصور کن پاهاش رو مثانمه و سرش رو چسبونده به کبدم، گه گاهی زیر دنده هام قلمبه میاد بالا که دکتر گفت اون سرشه، یه وضعیت خنده داری میشه، تازه جا نداره بنده خدا که بچرخه😑😂 

خانوما خوبید من به پیشنهاد دکترم 14 روز پیش آی یو آی کردم از روز نهم افتادم به لکه بینی روز یازده آزمایش دادم منفی بود وامروز که روز 14 کاملا پریود شدم چرا اینطوریشدشیافم هر روز استفاده می کنم خیلی زودتر از موعدم پریود شدم تازه پنج شنبه وقت آزمایشم بود چرا بنظرتون؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره واقعا خدا هممون رو دوست داشته دیروز که دخترم فهمید اینقدر کرد گفت مامان من نمیتونم فراموشش کنم ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.. اصلا نمیتونم چیزی بگم... 

خدا به دلت صبر بده💟