2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم یعنی شما استرادیول استفاده نمی‌کنید؟ 

استفاده میکنم روزی هشت واحد ، اما من چون کورتاژ کردم ضخامتم پایینه،  باید نسبت به بقیه که مشکلی ندارن مکمل چ خوراکی چ دارویی بیشتر استفاده کنم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌بچه ها برا dfiبالا همسرم باید چیزهای گرم بخوره یا نخوره؟چی بخوره غیر از مکملهایی که دکتر میده.؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

سلامممم سارا جون خوبی عزیزم کجایی کم پیدایی ؟ 

خداروشکر عزیزم مثبت اونم چه مثبتی مبارکت باشه ان شاءلله نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت 💚💚💚💚💚💚💚💚

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم مرررسی ، روز شش سیکل سونو شدم حدودضخامتم  پنج بود دکترم راضی بود ، چیزی که هست روزی ...

عزیزم میشه بگی قرص پنتوکسی فیلین رو دکتر از روز چندم سیکل بهت داد و اینکه تا کی باید مصرف کنی؟چون من هم ضخامت اندومترم زیاد نمیشه 

عزیزم میشه بگی قرص پنتوکسی فیلین رو دکتر از روز چندم سیکل بهت داد و اینکه تا کی باید مصرف کنی؟چون من ...

عزیزم شما هم تو سیکل انتقال جنین فریز هستی؟ضخامتتون چند هست مگه؟ 

عزیزم میشه بگی قرص پنتوکسی فیلین رو دکتر از روز چندم سیکل بهت داد و اینکه تا کی باید مصرف کنی؟چون من ...

از هفتم روزی نصفی شروع کردم ، بهم نگفت تا کی بخور فقط گفت هفته اینده بیا سونو مجدد 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بله عزیزم طبیعیه

مرسي عزيزم خاطرم جم شد🌹🌹

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما حتما سویا و اجیل سویا استفاده کن ، من یه مقاله مرجع خوندم که افرادی از سویا استفاده میکنن تا درصد زیادی شانس بارداریشون زیاد میشه ، بادام زمینی و کنجد هم عالیه. پیاده روی ، بامیه و لوبیا سبز و گوجه ، قرص ب کمپلکس هم خوبه

من توی انتقال قبلیم که منفی شد به این نتیجه رسیدم فقط نمیشه روی قرص تنها اکتفا کرد ، خودتم تلاش کن قطعا تاثیرداره