2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

آزی جون واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم ولی با تقدیر خدا نمیشه جنگید خدا این بچه رو گذاشت تو دلت اما نخواست بمونه بهت گفت بخوام میتونم بدم ولی الان ب صلاحت نیست پس عزیزم غصه نخور و قوی باش انشاالله ک بازم طبیعی باردار میشی هر وقت ک اون بالا سری بخواد

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

الهی بگردم ازی‌جون.اشکم دراومد

چقد سخته اخه...بمیرم برای دلت.نمیدونم چی بگم فقط کاش دیگه هیچکس این چیزا رو تجربه نکنه و هرکی مامان میشه به موقع و صحیح و سالم نی نیشو بغل بگیره...عزیزدلم خداروشکر که تنها نیستی و دوتا دسته گل توی خونه داری(امیدوارم ۱۲۰ سال قلبشون بتپه)

ولی از ته دلم میخوام خیلی زود خدا جبران کنه برات

ماها چیزی از حکمتش نمیدونیم و به هم میریزیم

خدا خودش به هممون کمک کنه❤

برگشتم تک تک صفحه هارو خوندم تا پیامتو دیدم و فهمیدم ماجرا چی بوده...با اینکه هنوزم باورم نمیشه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای قبل بارداری میدونم که نباید شب بخوری چون رسوب میکنه و باید اب با کلسیم زیاد خورد و راه رف ...

مرسی فداتشم

خودمم همچین چیزی شنیده بودم گفتم بپرسم مطمئن شم

از فردا میخورم یک روز در میون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اتفاقا به یادت بودم گلم  قرص کلسیم ترجیحا روز ها استفاده بشه و با آهن و لبنیات حداقل دو ساعت ف ...

ممنونم از راهنماییت و اینکه به یادم بودی زینبی جون.ان شاالله که حالت تهوعت کمتر شده و اوضاعت بهتره...بعد دو سه روز اومدم ولی خبری که از ازی جون خوندم منو شوکه کرده..هنوز نتونستم به خودم بیام...خدا خودش به هممون کمک کنه و بهترینها رو برامون رقم بزنه

من کلسیم رو روز میخورم، آهن رو شب، چون با هم تداخل دارن هر چی فاصلشون بیشتر بشه، بهتره، بعد بعضی ها ...

ممنون گلم اره شنیدم باید با فاصله از اهن خورده بشه.سعی میکنم تنظیمش کنم.مرسی.تیکرتو عشقه😘ان شاالله به سلامتی بغل بگیری اقا پسرتو

فکرکنم اول مرجان جونه بعد شما به سلامتی❤

@مرجان_و_لوبیاش    

ازی جان حق با همسرت هست توی هر کاری خیری برای ما هست من پارسال که ۱۴ هفته پسرم و مجبور شدیم سقط کنیم ...

اره واقعا خدا هممون رو دوست داشته دیروز که دخترم فهمید اینقدر کرد گفت مامان من نمیتونم فراموشش کنم انگار واقعا برادرم بود و تو خونمون بود. اما چه میشه کرد. الان که داشتم میومدم بیمارستان به همسرم گفتم کاش الان بهمن بود و برای سزارین اومده بودم 

ممنونم دوست عزیز من دیشب رو بازو زدم مشکلی نداره بقیه رو هم رو بازو بزنم یا باید دور ناف بزنم ؟

دکترمن گفته بوددورناف بزنم چون هم زمان سینافکت هم تزریق میکردم روبازوگفت پرگووریس رو دورناف بزن،فک کنم روی بازوهم موردنداشته باشه شماهرجاپزشکتون گفتن همونجابزنید

آزی جون ما یه فامیل دور داشتیم پسرش به دنیا اومد بعد چندوقت فهمیدن مشکل قلبی داره. پزشک تو ایران نمو ...

امید به خدا. الان به همسرم میگفتم به نظرت من دوباره باردار میشم گفت اره چرا نشی. مامانم که دیشب با گریه میگفت به دکتر بگو لوله ها تم ببنده گفتم ولی من بچه میخوام کلی دعوام کرد گفت چرا اینقدر به تن و بدن و روحت اسیب میزنی؟مگه خودتو دوست نداری؟مگه نمیخوای زندگی کنی ؟گفتم چرا ولی بچه هم دوست دارم خیلی زیاد

الهی بگردم ازی‌جون.اشکم دراومد چقد سخته اخه...بمیرم برای دلت.نمیدونم چی بگم فقط کاش دیگه هیچکس این ...

ممنون عزیزم خدا دختر گلت رو صحیح و سالم بهت ببخشه. همیشه میگم خدایا توان پذیرش چیزی که نمیتونم عوضش کنم رو بهم بده. 

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

وای ازی چی شده عزیزم؟

قلبم درد گرفت 

خدایا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی ه ...

خدا دلتو اروم کنه 😢😢😢😢😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚