2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
شما انجام دادی؟میخوام ببینم درد داره؟

بله من انجام دادم، نه عزیزم درد نداره، منم خیلی میترسیدم ولی اصلاً درد نداره 

شما تا حالا خراش اندومتر انجام دادی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
قربونت عزیز دلم خیلی یادت بودم امروز  من که هنوز پریود نشدم رفتم دارو داد که پریود شم برم برای ...

فدات بشم انشاالله روز پريود ميشي ميري واسه انتقال ني ني ها منتظرتن 

اگه زياد مشكل نداري بدون بيهوشي انجام بده خود خانوم دكتر هم ذكتر ميگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خدا رو شکر، دعا کن  گلم هر مدلی عشقت کشید بخواب، کش و قوس بیا با خاطر جمع، خودم همه ...

خب خدارو شكر گلم 

مرررررسي اره منم ميترسم يبوست بشم پس نميخورم 

ممنون از راهنماييت💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۲ تا. شما چی؟ همچنین برای شما انشاالله.

مررسي عزيزم 

٣تا

بله من انجام دادم، نه عزیزم درد نداره، منم خیلی میترسیدم ولی اصلاً درد نداره  شما تا حالا خراش ...

اره ولی با بیهوشی بود متوجه نشدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله من انجام دادم، نه عزیزم درد نداره، منم خیلی میترسیدم ولی اصلاً درد نداره  شما تا حالا خراش ...

هزینش چقدر بود میدونید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعد انتقالتون امگا3 و رویال ژل مصرف میکنید؟

بله عزيزم 

سلام عزیزم خدا رو شکر، دعا کن  گلم هر مدلی عشقت کشید بخواب، کش و قوس بیا با خاطر جمع، خودم همه ...

زينب جون اين آزمايش دوستمه دكتر نوشته براش كامله ؟ايمني انعقاديه

سلام به همگی من یه مدته تو این گروه هستم و گاهی جواب میدم ،الان از مطب دکتر میام قراره برم تو سیکل ای وی اف ،امپول زدم ۳تا بیشتر فولیکولم رشد نکرده الان دکتر منو ترسوند میگه شاید توش تخمک نداشته باشه پوچ باشه دو تا فیبرم ۷سانتی هم دارم سنم هم بالاست خیلی ناراحتم دکتر میگه خودت میدونی پانکچر کنم یا نه الان موندم چکار کنم 😔😔😔

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
بهت قول میدم مثبته گلم.هرچقد مونده باشه اگه قراره منفی واقعی باشه حتی هاله نمیندازه گفته بودی روز چ ...

من امروز روز ۱۱ انتقالم بود

منم انداختم روی توالت فرنگی و اومدم روی مبل دراز کشیدم

شوهرم رفت اومد گفت این دوتا خط داره گفتم بلد نیستی الکی نگو یکی بود

بیچاره اورد من دیدم دیدم اره هاله مشخص داره

فردا صبح زود میزنم

هرچی خدا میخواد❤️

💔
من دو ماه پیش انجام دادم ۵۵۰ تومن

پس زیاد نیست الحمدالله.دیگه واقعا خجالت میکشم برا بار هفدهم دارم انتقال میدم

فدات بشم انشاالله روز پريود ميشي ميري واسه انتقال ني ني ها منتظرتن  اگه زياد مشكل نداري بدون ب ...

آره احتمالا بدون بیهوشی انجام بدم دعا کن همه چی برام خوب پیش بره 😚😚

سلام به همگی من یه مدته تو این گروه هستم و گاهی جواب میدم ،الان از مطب دکتر میام قراره برم تو سیکل ا ...

سلام عزيزم نگران نباش 

زينب جون مياد راهنماييت ميكنه گلم