2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
جوجه ی نازت باهوشه دیگه،از الان وروجک صداها رو میشناسه😇 منم اره تا دو هفته دیگه حداکثر باید از جای ...

عزیزم به نکته خوبی اشاره کردی 😄..من الانم بسختی اون پایینو. شیو میکنم ک فک کنم کامل تمیز هم.نمیشه..چون هیچی نمیبینم که🙈بشدت کار سختی شده...موندم ماه های بعدی چکارکنم ک اصلا قابلیت دسترسی نداره😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااای اره...منم دوس دارم زمان زودتر بگذره..انشاءالله براهمه بسلامتی بگذره

نفس جون كاش منم زودتر باردار بشم  مثل شما در مورد بچم حرف بزنم 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم.عین.تو دوس داشتم خونه خودم باشم صبح تا شب با بچم حرف بزنم و براش شعر بخونم . ولی منم روم ن ...

اخی دقیقا منم.اون روز مامانم اینا رفتن بیرون یه ساعتی خونه تنها بودم اومدم با دخترم حرف بزنم خندم میگرفت😂😂😂قربون بچم برم همش صدای منو موقع حرف زدن با این و اون شنیده😑

فکرکنم برا همین باهام حال نمیکنه زیاد تکون نمیخوره😐

ان شاالله به سلامتی برای هممون بگذره واقعا بارداری با استراحت سخته...اما خداکنه بغلشون بگیریم صحیح و سالم همه ی اینا فراموش میشه.بعدش براشون جبران میکنیم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم به نکته خوبی اشاره کردی 😄..من الانم بسختی اون پایینو. شیو میکنم ک فک کنم کامل تمیز هم.نمیشه.. ...

اره سخته خداییش.تازه من همش توقع دارم شکمم خیلی بزرگتر از این میبود.یعنی به نظر خودم انچنان شکمی ندارم ولی بازم دسترسی به اون ناحیه سخته😐چیکار کنیم واسه زایمان😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نفس جون كاش منم زودتر باردار بشم  مثل شما در مورد بچم حرف بزنم 😍😍😍

عزیزم مطمئن باش میشه..منم دقیقا حس تو رو داشتم قبل بارداری...تو تاپیک ک دوستان درباره نی نی هاشون میگفتن منم ذوق میکردم میکفتم.یعنی میشه منم بیام و از بچم بگم😃 ب امید خدا تو هم بزودی میای و از فسقلات میگی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما تو هفته 30 وزن نینی چقدر باید باشه ؟

عزیزم دقیقشو نمیدونم ولی با توجه به جدولی که دیدم نوشته ۱/۳۰۰ به بالا...

اره سخته خداییش.تازه من همش توقع دارم شکمم خیلی بزرگتر از این میبود.یعنی به نظر خودم انچنان شکمی ندا ...

اره منم میگم شکمم کوچیکه و اینجوریه وای بحال ماه اخر...

عزیزم الان هفته چندی بسلامتی؟امپول ریه زدی؟

راستی من جدیدا خیلی گرسنه میشم..فک کنم چون نی نی از این ب بعد داره وزن میگیره...موندم چی بخورم..همش دوس دارم ی چیزی بخورم ولی نمدونم چی بخورم ک هم سیربشم😅هم برابچه مفید باشه...مثلا یکساعت از ناهار خوردنم نگذشته ولی دلم ضعف میره😐

بچه ها سلام، شمام برا انتقال فريز انتي بيوتيك داشتين؟

بعد از انتقال اره تا 4روز..آزیترومایسین

عزیزم مطمئن باش میشه..منم دقیقا حس تو رو داشتم قبل بارداری...تو تاپیک ک دوستان درباره نی نی هاشون می ...

مررررسي گلم انشاالله با دعاي شما دوستان 

انشاالله ني ني تو سالم بغل كني ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعد از انتقال اره تا 4روز..آزیترومایسین

نفس جون يعني بعد انتقال عفونت كم داشتين كه آزيترومايسين مصرف كردين ؟

متاسفم عزیزم الان بچه دارید؟ هیدروپس چیه؟

ن نداروم دور شکم و سرش اب جمع شد و بارداری دومم هم تو ۸ هفته قلبش ابستاد دیگه ازمایشاتی ک دادم مشخص شد من غلظت خون دارم دکتر واسم اسپرین نوشت و گفت تو بارداری باید امپول بزنی و ازمایش اسپرم شوهرم شکست دی ان ای ۸۵ درصد بود و احتمالا سقط هام واسه همینه و باید درمان شه شما مشکلتون چیه من تو ی گروه هستم همشون مینورن خواستی بیا تو گروه