2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

ای خدا چقدر سخت

چقدر بچه دار شدن سخت

خدا رو شکر شما فرزند داری انشالله دوباره خدا بهتون میده

گلم من به دکتر همسرم اصرار کردم و نوشت، کنارش قند و چربی و چک آپ کامل هم گفتم بنویسه ولی از ژنتیک ر ...

چک اپ کاملوالان میخوام برای همسرم انجام بدم چون یه سری علایم داره ک احتمال زیادکبدچرب داره ک اونم رواسپرم تاثیربدمیذاره واسه همین گفتم حالاک راضی شده ازمایش خون بده هرچی براش ضروریهراونارم انجام بده پس ازمایش خاصی نداره همین چکاپای کلیه،دست گلت دردنکنه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم شبتون بخیر من امروز روز سوم پریودم رفتم مرکز و دارو هامو دادن میشه راهنماییم کنید&nb ...

سلام عزیزم من از اینا اطلاعی ندارم ولی هر مدل دکترت گفته اعتماد کن و استفاده کن 

منم واسه پانکچر هر چی میگفت گوش می کردم، دیگه حوصله استرس وارد کردن به خودم نداشتم 

دکترمم اخلاق منو میدونست گفت نری اینترنت😁😁😁

امروز روز عرفه‌اس؛ روز بخشش دیگران و استجابت دعاها ...!

پیامبر اکرم(ص‌): هر کس از خطاها درگذرد، خدایش از او درگذرد و هر کس گذشت کند خدا نیز از او گذشت کند.

هر کی از من ناراحته، اگه میتونه تو روز عرفه منو ببخشه ...♥️

چرا که پیغبر خدا گفته: روز عرفه همه اعمال به سمت خدا برده میشه، جز اعمال اون‌هایی که باهم دشمنی دارن!

از همه عذر خواهی میکنم؛ شاید عمدی یا غیر عمدی خطا کردم، پس هم دیگر رو ببخشیم و حلال کنیم تا خدا من و شما رو ببخشه 🌷

روز عرفه مبارک؛ التماس دعا ❣

دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

یعنی چی!!! اصلا امکان نداره 

چرا سونو رفتی؟ بی چی شک کردی آخه؟ 

تو که غربال هم رفته بودی 

باور نکن گلم دو جای دیگه هم برو

مگه ذخیره شما چنده؟ تو سونو چند تا آنترال داری؟  من پلی کیستیک هستم با ذخیره 6 و خورده ایی ولی ...

زینب جان من اسفند پارسال آز دادم 49 صدم

خرداد مجدد آز دادم همون آزمایشگاه شد یک و هشت دهم

بالاخره یکیش اشتباهه نمیشه این همه فرق باشه که

پریودمم کاملا منظمه

آی وی افم کردم فقط از یه تخمدانم سه تا تخمک گرفتن دکترم گفن اون یکی تخمدانت جواب نداده

حالا نمیدونم واقعا ذخیرم داغونه یا بدنم به داروها جواب نداده. واقعا نمیدونم اوضاعم چطوره

سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ آزي جون خوبي؟  اميدوارم نينيا و مامانا همه شاد و سلامت باشن رو ...

من سه‌شنبه انتقال دادم، روزی ۳ تا شیاف دارم و ۳ شب درمیون یه آمپول.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کاش دوباره تکرار کنی تو. یه مرکز ناباروری، حداقل بدونی ذخیره کمه یا بدنت جواب نداده

هر دو تا آزمایش رفتم دانش دادم

فک کنم مجدد مجبورم برم آزمایش بدم. شهریور از طرازی وقت گرفتم اصلا موندم چه کار کنم

مرسي مرجان جون از پاسخت ممنونم، ميگما منم حس ميكنم اون امپول چن روز يه بار ادمو ب لك و خونريزي ميندا ...

آره عزیزم.دو تا پروژسترون توی یک سرنگ.

عزیزم من بارداری اولم طبیعی بوده.لک داشتم و هماتوم ، ک با یک شیاف و یک آمپول و یک هفته خوب شد.

من راستش با آمپول راحتترم.

حس میکنم شیاف واژینال بذارم میرم به سمت عفونت گرفتن.

من با ایرانی ها مشکلی ندارم.اثرش انگار روم خوبه.

ولی اگر شیاف خارجی راحت گیر میاری ، به نظرم فرقی نداره آمپول و شیاف یا آمپول معمولی.

در مورد ب۱۲ ، دکترتون بهتون نداده یعنی؟

من ۴ تا آمپولش رو داشتم ، یک ماه قبل انتقال ، هفته ای یکی میزدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار