2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
اتفاقا به یادت بودم گلم  قرص کلسیم ترجیحا روز ها استفاده بشه و با آهن و لبنیات حداقل دو ساعت ف ...

زینب جون یعنی کلسیم با لبنیات هم تداخل داره؟اخه من بعد صبحونه میخورم..ک گاهی روزا پنیر میخورم یا کره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا خدا هممون رو دوست داشته دیروز که دخترم فهمید اینقدر کرد گفت مامان من نمیتونم فراموشش کنم ا ...

امیدت به خدا باشه عزیزم خودش هوای بنده هاشو داره اما گاهی درک لحظه ای اون مصلحتش برای ما سخته 

امیدوارم که زود بگذرن این روزا چیزای گرم زیاد بخور بعد سقط که رحمت گرم بمونه دواگرم با مغزه ها مخصوصا

نه دیگه خواهر امیدی نیست. خودم دیدمش اصلا تکون نمیخورد قلبشم نمیزد دیگه چیکار میتونم بکنم مرگ تنها د ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم......

و خداروشکر بازهم میتونید انشالله ی بچه سالم نصیبتون بشه

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دوهفته صبرکردم تاعیدبشه شایدتواین عیدعزیزمنم یه عیدی ازخدابگیرم ک نشدجواب بی بی چک روز۱۴ منفی شد

عزيزم غصه نخور ميدونم سخته دركت ميكنم خودمم هفته ديگه عيد آز دارم 

كاش بي بي نميزدي ميرفتي آز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من یکی دو ساعت بعد صبحانه میخورم کلسیم رو، گاهی ام بعد ناهار، آهن هم یکی دو ساعت بعد شام، بنظر ...

آره عزیزم خیلی هم عالیه

من شنیدم بعد از زایمان مکمل های دیگه میدن ولی باز هم. مکمل هست اما این که چی بدن فرق داره بر اساس بدن هر کس

اره واقعا خدا هممون رو دوست داشته دیروز که دخترم فهمید اینقدر کرد گفت مامان من نمیتونم فراموشش کنم ا ...

آزی جون عزیزم خیلی متاسفم فرشته تو دلیت آسمانی شد ،خدا بهت آرامش بده  دوباره  معجزه الهی شامل حالت بشه🤲🤲🤲

نه فک.نکنم برااون باشه.ذهنتو درگیر چیزای دیگه نکن. چون الان فقط چارش همون  استراحت و پروژسترون ...

نفسی جون من بازم لکه بینی داشتم و رفتم سونو خدا را شکر جنینم چیزیش نبود . میگم وضعیت جنین شما چجوره ؟ مال من تو ان تی و انومالی ب صورت عرضی بودش الان دیروز ک رفتم سونو تو ۲۳ هفته زده سفالیک . الان ب سفالیک زود نیستش ؟؟ برا شما چ زده ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون گلم اره شنیدم باید با فاصله از اهن خورده بشه.سعی میکنم تنظیمش کنم.مرسی.تیکرتو عشقه😘ان شاالله ...

مرسی دوستم، ان شاالله تو ام این چند وقت باقیمونده رو به سلامتی طی کنی، راستی موسیقی موتزارت، بزنی تو نت میاره، دانلود کن، گاهی بزار نی نی گوش کنه، واسه تقویت هوشش😍خیلی ام آرامش بخشه، ضربان قلبشم تنظیم میکنه، من حدودای یه هفته زودتر از مرجان جون زایمان میکنم، فعلا تیکرم بر حسب زایمان طبیعیه، تغییرش ندادم😅 باید دو هفته بره جلوتر❤️

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

واقعا متاسفم عزیزم خودم دوتا کشیدم توقف رشد داشت نمیفهمیدم وقتی میرفتم سونو میگفت متوقف . میدونم خیلیییییی سخته ولی چ میشه کرد تقدیره و با تقدیرم نمیشه جنگید . ان شالله روبراه میشی و بازم حامله میشی و ب سلامتی تا آخرش لذتشو میبری . خدا برات صبر بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه هاییکه تهوع دارین

اول ب۶ بگیرین

بعد ومیگان

بعد دمیترون دیگه دمیترون انشاللله جواب میده اگه اون۲تا جواب نده🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم خدا دختر گلت رو صحیح و سالم بهت ببخشه. همیشه میگم خدایا توان پذیرش چیزی که نمیتونم ...

الهی خدا بهت صبر و توانشو بده، دختر و پسر گلتم برات نگه داره، خوشبختیشونو ببینی❤️🙏🙏 ان شاالله هر چی به صلاحته برات پیش بیاره

زینب جون یعنی کلسیم با لبنیات هم تداخل داره؟اخه من بعد صبحونه میخورم..ک گاهی روزا پنیر میخورم یا کره

دوستم هم میتونی بعد ناهار بخوری، به شرطی که کنار غذا دوغ نخوری، هم میتونی یکی دو ساعت با صبحانت فاصله بدی