2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
زینب جان گفتین تعیین جتسیت از طریق ای وی اف ضررهای جسمی و روحی داری منظورت چی بود دقیقا؟

گلم منظورم اینه اگر کسی بچه سالم داره چه دختر و چه پسر، صرفا واسه تنوع جنسیت تو خونه میخواد آی وی اف کنه ارزش نداره

ببین یه سری بیماری هست وابسته ب جنس بهش میگن بله اونجا پدر و مادر مجبورن تعیین جنسیت انجام بدن 

ولی واسه اینکه هم پسر تو خانواده داشته باشن هم دختر تخمل این همه دارو هورمونی و استرس های عجیب آی وی اف که تعداد جنین خوب باشه و تو pgd از بین نره و جنسیت مد نظر باشه و تازه 40 درصد شانس بارداری تو هر سیکل انتقال، واقعا ارزش داره؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟ چند شبه نتونستم بیام سایت و پیاما رو بخونم...امشب میخونم همه رو راستش درمورد قر ...

اتفاقا به یادت بودم گلم 

قرص کلسیم ترجیحا روز ها استفاده بشه و با آهن و لبنیات حداقل دو ساعت فاصله زمانی باید داشته باشه

سلام به همه دوستای خوبم. ببخشید من چند وقت نبودم خبر از بچه ها ندارم. نرسیدم هم بخونم پیام هارو . امیدوارم کلی اتفاق خوب تو این مدت برا همه افتاده باشه.

دوستای خوبم کسی پزشک خوب برای بارداری پرخطر میشناسه؟اگه آره لطف میکنین اطلاعات بدین،برای یکی از دوستام میخوام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

.ای خدا من نبودم چی شده؟چه اتفاقی برای ازی‌جون افتاده؟!جرأت نمیکنم پیامارو بخونم😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟ چند شبه نتونستم بیام سایت و پیاما رو بخونم...امشب میخونم همه رو راستش درمورد قر ...

من کلسیم رو روز میخورم، آهن رو شب، چون با هم تداخل دارن هر چی فاصلشون بیشتر بشه، بهتره، بعد بعضی ها بعد صبحانه میخورن، بعضی ها بعد ناهار، نمیدونم کدوم درست تره

اتفاقا به یادت بودم گلم  قرص کلسیم ترجیحا روز ها استفاده بشه و با آهن و لبنیات حداقل دو ساعت ف ...

عزیزم من یکی دو ساعت بعد صبحانه میخورم کلسیم رو، گاهی ام بعد ناهار، آهن هم یکی دو ساعت بعد شام، بنظرت خوبه؟ بعد این مکملا رو باید تا 6 ماهگی بچه هم بخوریم؟ 

آره گلم بعد چندتا میکرو منفی

قطعا بازم باردار میشن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
زینب جان گفتین تعیین جتسیت از طریق ای وی اف ضررهای جسمی و روحی داری منظورت چی بود دقیقا؟

بله واقعا بخاطر فقط تعیین جنسیت ای وی اف کردن ارزش نداره اما ما که مجبوریم بخاطرتشخیص  تالاسمی pgdکنیم شاید درخواست تعیین جنسیت هم بدیم

سلام دوستان گلم شبتون بخیر من امروز روز سوم پریودم رفتم مرکز و دارو هامو دادن میشه راهنماییم کنید&nb ...

عزیزم اولیشو برو درمانگاه یادت بده،راحته باید ببینی،ما بگیم شاید متوجه نشی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
انشاالله شما هم نتیجه بگیرید من از همون مرکز تهیه کردم حتما صلاح دراین بوده که سینال و گونال بزنید م ...

مرسی گلم همچنین

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه دیگه خواهر امیدی نیست. خودم دیدمش اصلا تکون نمیخورد قلبشم نمیزد دیگه چیکار میتونم بکنم مرگ تنها د ...

خدا بهت صبر بده عزیزم،غصه نخور،خدا بزرگه،سعی کن قوی باشی،خیای دلم گرفت برات عزیزم،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،