2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام زینب جون خوبی عزیزم ؟؟؟ همسرم قرص زینک خریده  برای تقویت اسپرمش میشه ببینی درسته یا نه ؟؟ ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ 

آره قرص خوبی هست 

حالا چرا فقط زینک خریدین؟ دکتر گفته؟ ویتامین سی و آی چی دارن؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا زینب جون عوارض داره وارفارین؟

آره عزیزم یه داروی بیمارستانی هست که با نصف داروهای دیگه تداخل داره

هپارین و مخصوصا انوکسا خیلی بهترن 

اینم بگم وارفارین فقط تو بیمارستان و تحت مانیتورینگ برای کیس های خاص استفاده میشه

خداکنه😕😕 میدونی من حسم میگه خدا الان بهم نمیده. چون هنوز شرایطمون یه جوری کلا تو بدو بدوییم و می ...

ببین اصلا به زمان بندی خدا شک نکن منم از سه سال پیش خدا میدونه کاری نبود که انجام ندم، راهی نبود که پرس و جو نکرده بودم

یه سری مشکلات واسه همسرم رو شد مثل کبد چرب و سنگ کلیه و تنگی مجرا، یه سری مشکلات اضافه شد که نبود مثل التهاب بیضه و بعد واریکوسل خفیف و آندومتریوز خودم و فیبروم تو رحم خودم، دی اف آی بالا، بدتر شدن چسبندگی اسپرم

اصلا هنگ کرده بودم حس می کردم نباید ادامه بدم، میگفتم خدایا بالاخره من تلاش کنم یا نه چرا مشکل جدید میذاری جلومون

ولی یهو بی خیال همه چی شدم وقتی دکتر گفت شروع سیکل 

همه چی درست و به موقع گرچه با استرس جلو رفت

الان یه اتفاقاتی افتاد که فهمیدم اگر زودتر خدا بهمون بچه میداد شاید امروز زندگیمون رو هوا بود اون موقع وقتش نبوده تازه اون موقع خیلی شرایط ما برای میکرو که هیچ برای آی یو آی عالی بود ولی الان همه چی لب مرزی و با شک و تردید

زینبی جون مردبخوادازمایش خون بده چ ازمایشاتی بایدانجام بده ک توپروسه ای وی اف نیازه،مثلاماچطوری تیرو ...

گلم من به دکتر همسرم اصرار کردم و نوشت، کنارش قند و چربی و چک آپ کامل هم گفتم بنویسه

ولی از ژنتیک رو دیگه قبول نکرد🥴🥴🥴🥴گفت بسه تو خودتون الکی نجور

دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

ای وااای عزززیزززم خدا  و قسم میدم به بزرگیش اشتباه گفته باشن و بیای بگی بچه ات سالمه،،، ای خدا چرا انقدر ایست قلب بچه زیاد شده😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستاي گلم حال همه خوبه؟ آزي جون خوبي؟  اميدوارم نينيا و مامانا همه شاد و سلامت باشن رو ...

سلام عزیزم از لحاظ علمی بخوای بدونی اون مدل آمپول هیچ کمکی نمی کنه، به نظر منم حس نا منظمی داره

روی چه اساس اینو گفته نمی دونم

همون شیاف 400 هر 12 ساعت دوز بالایی هست 

دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

وایییییییییییی آزی جون چراآخه،میشع مگه،چرارفته بودی؟حالت خاصی داشتی،انشاالله اشتباه کرده سونو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

وااای خدای من آزی جون..بمیرم واس دلت😭😭😭😭😭😭. چرااینجوری شد اخه...توروخدا سونوت رو تکرارکن جای دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹