2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046931 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها من همینطوری این جا رو پیدا کردم ی سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه من دو تا پسر ...

در کنارش رژیم غذایی هم از دکترت بگیر. با ای یو ای صددرصد نمیشه جواب گرفت اما بالاخره کمک میکنه 

برام دعا کن خواهش میکنم زندگیم داغونه متلکای خانواده شوهر ومردم جيگرمو کباب کرده دعا کنین شاید معجزه ...

من که میگم باید برای خونواده شوهرت دعا کنیم که خدا عاقبتشون رو به خیر کنه چطور میتونن برای چیزی که دست خداست دل بنده اشو بشکنن!؟ادم دلش میخواد فریاد بزنه که عرش خدا براشون به لرزه دربیاد. 

تو هم خودتو بسپار به خدا عزیزم اون دستگیر و یاری دهنده است انشالله که بهترین ها منتظرته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانی ک رویان میرین  ی سوال ؟چرا دکتر با اینکه  غربالگری اول من خوب بود نوشته دومی ...

عزیزم واسه منم نوشت.منم خیلی تو فکرش بودم که نکنه چیزی میدونه و به من نمیگه.هفته پیش انجام دادم جوابشم گرفتم خداروشکر خوب بود.به چیزای بد فکر نکن

عزیزم مصرف یه بار مشکلی نداره ولی استامینوفن بی ضرر تره

باشه ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام دوستانی ک رویان میرین  ی سوال ؟چرا دکتر با اینکه  غربالگری اول من خوب بود نوشته دومی ...

گلم نترس واسه همه میدن همه جا

گاهی هم سونو سه بعدی یا چهار بعدی میدن

فقط زود نده غربال دوم رو و معمولا یکی از کواد مارکرها بالا و پایینه نترسی یه وقت

از غربال نفرت دارم😣😣😣😣

آره گلم وقتی فولیکول داشتی احتمالا بار هم داری ببین ذخیره شما بالا نیست ولی من بودم می سنجیدم ببینم ...

اف اس اچ ١٥

ال اچ ٢٥

اينو فروردين انجام دادم 

پروژسنرونم دوشنبه نرمال بود

عزیزم واسه منم نوشت.منم خیلی تو فکرش بودم که نکنه چیزی میدونه و به من نمیگه.هفته پیش انجام دادم جواب ...

خدارو شکر به خدا نمیدونی چ سردردی گرفتم از وقتی گفته 😔 شما چند هفته انجام دادی عزیزم؟ راستی تو خود رویان انجام دادین؟اکوی قلب هم دادی گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
گلم نترس واسه همه میدن همه جا گاهی هم سونو سه بعدی یا چهار بعدی میدن فقط زود نده غربال دوم رو و مع ...

شما  چند هفته انجام دادی گلم ؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خدارو شکر شما چند هفته انجام دادی عزیزم؟ راستی تو خود رویان انجام دادین؟

نه من مریض رویانم.ولی رفتم شهرستان انجام دادم.منم تا جوابشو گرفتم مردم و زنده شدم.حتی جواب آزمایشمو همونجا به پزشک آزمایشگاه نشون دادم.من 16هفته انجام دادم آزمایشگاه گفت این بهترین زمانه...

خدارو شکر به خدا نمیدونی چ سردردی گرفتم از وقتی گفته 😔 شما چند هفته انجام دادی عزیزم؟ راستی تو خود ...

سونو رو همون اول هفته 18انجام بده.نه اکو ننوشته.آخه هنوز سونو نرفتم هفته دیگه نوبت دارم.اینا فقط استرسای مامانای جدیده.منم شب و روز نداشتم از استرس و دلواپسی