2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
گلم تارا جان هم با پنتوکسی فیلین ضخامت رفت بالا، امتحانش خوبه، فقط چرا خود دکتر نگفت؟ کاش با خود دکت ...

نمیدونم از بخت بد من این آندومتر انکار یه لکه ننگ شده واسم دکترم از اول هم میگفت رحم ...‌ بگیر ولی من توان مالیشو ندارم 

یه مامای دیگه تو شهر خودمون که ویزیتای انتقال جنین رو انجام میده بهم گفت روزی نصف بخور این یه هفته تا زمان سونو

زینب جون 

میشه اون خانم رو برام تگ کنی بپرسم آتدوش  چند بوده 

کاش بمیرم خسته شدم دیگه ۱۱ ساله نه تفریحی داشتم نه استراحتی همش تو راه تهران و ‌... ۳۹ سالم شد جونیمو حروم کردم رفت 

الهی مرا  آن ده که آن به 
چشم عزیزم. نمیتونم راستش زیاد استراحت.کلافه میشم. اما سعی میکنم دولا راست نشم و کار نکنم. با بچه ...

آخ از یبوست🥴🥴🥴🥴

اگه طرازی گفته دیگه سر خود حساب نمیشه بگیر حتما

خاکشیر شنیدم تو آب ولرم اثر داره ولی من توصیه نمی کنم میترسم از اون ور اسهال بشی که اصلا به صلاح نیست

خود شیاف مقعدی هم از شدت یبوست کم می کنه 

ماساژ با روغن زیتون هم خوبه

یه عکس هم میفرستم چند ساعت دیگه برای ماساژ یبوست تو ناحیه شکم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانمها میشه  بگید آندومترتون چند بود که باردار شدید؟

من هر دو بار که باردار شدم اندومترم موقع انتقال 10به بالا بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جان امام رضا رو به جوادش قسم دادم دلت رو شاد كنه و دوقلو باردار بشي عزيزم من كه يك سال انتظار د ...

خواهر ممنون.فقط من 12سال و 2ماهه منتظرم خدا این درد رو داده صبرم باهاش داد بهم.بعضی روزا واقعا کم میارم و دست از خدا و خواستم با هم میکشم ولی باز ....

خواهر ممنون.فقط من 12سال و 2ماهه منتظرم خدا این درد رو داده صبرم باهاش داد بهم.بعضی روزا واقعا کم می ...

عزیزم انشالللله به حق فاطمه زهرا  دیگه اخرین بارته و بارداری موفقی داشته باشی 

خدا جونم شکرررت  
نه گلم اصلا، خیلی شلوغ هم بودم اون دو هفته حتی جمعه نداشتم جمعه اول مامانم مهمونی داشت رفتم کمکش🙈 ...

اینبار نمیخوام به کسی بگم انتقال دادم منم استراحت نمیکنم

الهی 😭😭😭 چشم‌  @تارا_777   جان این دوستمون مشکل ضخامت داره از تجربه پنتوکسی فیلین بگ ...

سلام زینب جون چشم

راستی زینب جون من ۱۶ روزه سقط کردم هنوز لکه بینی و گاهی لخته های کوچیک دارم که کهنس البته اونقدرم زجر کشیدم اونروز دیگه از معاینه و سونو واژینال وحشت دارم 

لکه بینی تا چند روز بهد سقط طبیعیه؟

این مدت ۱۶ تا ازیروسین خوردم پس عفونتم ندارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم