2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046797 بازدید | 684550 پست
یه بنده خدایی اینجا نبود، تو 5 ماهگی دور از گوش همه دو قلوهاش پر کشیدن😢😢😢😢😢

اسم کاربریش چی بود؟اگر 5ماه پیش باردار شده بود من باید بشناسمش قطعا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان خوبی مادر شدین به سلامتی؟ قبلا تو خصوصی خیلی راهنماییم کردی خواستم چند وقت پیش پیام بدم نم ...

سلام عزیزم نه خواهر .بازم نشد ولی ماه آینده انشالله باز میرم برا انتقال بلاخره خدا دستمو میگیره و ول نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من هر دو بار که باردار شدم اندومترم موقع انتقال 10به بالا بود 

ممنونم پاسخ گفتید ، من روز ده پری سونو شدم ضخامت 5 بود گفتن خیلی نازکه بعد بهم قرص استرادیول روزی دو تا دادن بعد روز 12 پری آی یو آی شدم الان سه روزه از آی یو آی میگذره و روزی دو تا استرادیول میخورم به نظرتون ممکنه امیدی باشه و ضخامتم بره بالا؟؟؟؟ شما برای اینکه ضخامتتون 10 شده کاری انجام دادید یا دارویی خوردید؟؟

نمیدونم از بخت بد من این آندومتر انکار یه لکه ننگ شده واسم دکترم از اول هم میگفت رحم ...‌ بگیر ولی م ...

سلام عزیزم 

خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟

من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول گرفتن بعد طی یک هفته با روزی ۸ میلی گرم استرادیول و استروژل روزی دو خط کش و نصف قرص پنتوکسی فیلین رسید به ۷.۵ میلیمتر پیاده روی و اب زیاد هم‌موثره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم مال شما فرق داشت، دفعه اول به تخمک پوچ شک کردن دفعه دوم هم یادم نیست ساک چی شد یه مبحثی هم هست ...

دفعه ی اول اندازه ی ساکم از 10هفته کوچیکتر بود ولی باز اندازه ی 12سانتی میشد ولی اصلا درد نداشتم موقع دفعش.نه خواهر خودمو کشتم زمین رو به آسمون آوردم پیش دکتر زرنانی و توکلی توی تهران رفتم توی رشت هم دوتا دکتر رفتم حتی دکتر لاله جون هم رفتم گفتن لازم نداری که نداری.گفتم بابا شما بدید پول خودمه میخوام دور بریزم ولی نمیدن

گلم تارا جان هم با پنتوکسی فیلین ضخامت رفت بالا، امتحانش خوبه، فقط چرا خود دکتر نگفت؟ کاش با خود دکت ...

حالا چرا گفته نصف؟مثلا اگر روزی دوتا بخوره چی میشه؟

عزیزم انشالللله به حق فاطمه زهرا  دیگه اخرین بارته و بارداری موفقی داشته باشی

انشالله خواهری امیدوارم اینبار دیگه بار اخرم باشه از بخش میکرو رد میشم 

اتفاقا خوابیدن زیاد هم خوب نیست چون خونرسانی در رحم رو کم میکنه و لانه گزینی و رشد جنین مختل میشه

خلم دیگه

ممنونم پاسخ گفتید ، من روز ده پری سونو شدم ضخامت 5 بود گفتن خیلی نازکه بعد بهم قرص استرادیول روزی دو ...

والا من روزانه4 تا استرادیول داشتم بعدشم نشاسته میخوردم