2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خداروشکر حتما دعات میکنم چون واقعا درکت میکنم خیلی سخته خدا به دادمون برسه خیلی زود انشاللله همین ام ...

ان شاالله همش با خودم چک می کنم چیزی  از قلم نیفته

دوست دارم زودتر خوب خوب بشی چون خیلی بده

فدات شم مرسی خیلی بهم کمک کردی این چند وقت ان شالله خدا حاجت دلتو بده❤️ دعا کن قلب تشکیل بشه سون ...

ان شاالله تشکیل میشه عزیزم 

هر کاری که کمکت می کنه انرژی + داشته باشی انجام بده

فقط آز الان رعایت کردن ها مهم هست تا حدود یک ماه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابابچه هاش فوت شدن نفسی،خودشم مرخص شدرفت خونه😥

واااااااااااای کی؟چقدر غم انگیز 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من خیلی عجله داشتم😐 چون درد سینم ک تموم شد فکر کردم دیگه نیستم شوهرم گف بذار ۱۱ انتقالم بود ۵دقی ...

بله الان بي بي چكت رو ديدم انشاالله ني ني سالم و تپل به دنيا بياد 

استراحت كن گلم مواظب خودت باش ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله خواهر واقعا دیگه بس نیست اینهمه تلاش؟

ثمين جان امام رضا رو به جوادش قسم دادم دلت رو شاد كنه و دوقلو باردار بشي عزيزم من كه يك سال انتظار ديوانم كرد و انگار هيچي خوشحالم نميكنه شما با ١٠سال انتظار چي كشيدين 

واست آيت اكرسي ميخونم دوستم انشاالله زود زود خبر بارداريت رو بهمون بگي و خوشحالمون كني 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حتی قبل مثبت شدن پله ایراد نداره یعنی دو روز بعد انتقال میشه پله رفت ؟؟ انقدر فکرم مشغوله حتی میخواس ...

آره بابا راحت باش ایرادی نداره اصلا

واقعا نمی دونم فلسفه استراحت مطلق واسه انتقال از کجا اومده

همسر منم کلی نگران بود ولی یه عالمه مقاله نشونش دادم و گفتم بهش اگر کسی بیشترین زجر و درد سر رو تو پروسه آی وی اف کشیده اون منم، و قطعا دلم نتیجه میخواد و از هر کاری که بدونم احتمالش رو بالا ببره دریغ نمی کنم، گفتم اگر ذره ایی اثر داشت تو خونه موندنم خودم اولین نفر انجام میدادم

دیگه قبول کرد، البته گاهی نق میزد 😁😁😁 اهمیت ندادم، دیگه روزای آخر خودش می‌بردم پیاده روی 😂😂😂😂

فسقلی فعلا معلوم نیست ۱۱ روز دیگه نوبت دارم شاید ایندفعه بگه اگه خودشو باز قایم نکنه😆

عکس ان تی رو بذار ببینم اگر دم دستته شاید بتونم بهت بگم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی اصلا استراحت نکردی؟مگه میشه؟جالبه. من تموم 14روز رو میخوابم

نه گلم اصلا، خیلی شلوغ هم بودم اون دو هفته

حتی جمعه نداشتم

جمعه اول مامانم مهمونی داشت رفتم کمکش🙈🙈🙈فقط چیز سنگین بلند نکردم

جمعه دوم کلاس داشتم از 8 صبح تا 7 شب، بعد رفتیم پیاده روی و رستوران

هانا و الهامی و بچه های خارج از ایران هم استراحت نداشتن

تازه من دستشویی ایرانی رفتم کلا جز یه مدت به خاطر لکه بینی، با فرنگی مشکل دارم 😁😁😁😁

[QUOTE=100500432]سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...[/QUOT

مبارکه عزیزم خدا برات نگهش داره چندتا جنین انتقال دادی؟

بله عزیزم٫ توی آزمایش اسپرمش زده ۵۰۰۰ تا گلبول سفید

پس یه دکتر برید، منم همسرم یه مدت این جور بود، تازه RBC هم بود تو آنالیز، تنگی مجرا فهمیدیم داره، سیستوسکوپی کرد خوب شد

مال شما هم شاید علتی داره

یه پیشنهاد دارم براتون دلتون میخواد بهتون بگم؟؟ فقط یه کم زحمت داره. و باید حتما معتقد باشین به کا ...

آره خواهر بگو .اصلا زحمتش مهم نیست فقط آخرش به ننه شدن من ختم بشه

زینب جان زنگ زدم ابن سینا ، گفتن چون هماتوم داری و بزرگتر از ساک بارداری هست یک‌کم ، گفت صبح هم یک شیاف بذار، محکم کاری.با اینکه لکه بینی ندارم و شب دوتا آمپول پروژسترون دارم.

حالا به نظرتون بذارم .

و اینکه من از پاییز پارسال ، ۷الی ۸ تا شیاف دارم.تو یخچال بودن.جز این دو هفته که همراهم اینور و اونور بوده.

خوبه استفاده کنم؟ تاریخ هم داره فکر کنم.

مقعدی بذارم ایراد نداره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار