2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام عزیزم.دکتر شما عابدی هست؟ همسرتون با کدوم دکتر ویزیت مبشه؟ اگه دوست داری بگو مشکلتون چی بود واز ...

سلام گلم بله دكتر عابديه 

دكتر مريضاشو ميفرسته دكتر جنتي ولي همسرم وقتي تو بهمن آزمايش داد تحرك و تعداد خوب بود مورفولوژي دو درصد نرمال بود نميخواستم وقت رو تلف كنم سريع رفتم تو سيكل ivf 

چون به نظر من دارو زياد روي مورفولوژي تاثير نداره چون همسرم دو سال دارو خورد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیانا جون دکتر عابدی خودش چی گفت ؟؟ چند روز استراحت بکنی؟؟  اصلا نمیشه پله رفت ؟؟ من جایی کلاس ...

برو فدات شم، محل کار منم ط 2 بود، خونه مامانم 40 تا پله داره

الانم میرم ولی آروم، الان که کلا خونه مامانم، هر وقت دکتر میرم پله هست، خیالت راحت راحت

بعد از دو هفته مهمه

تازه وقتت سریع تر میگذره و خون رسانی به رحم بهتر میشه

بله ني ني حالش خوبه الكي از خدا علايم نخواه 🥰🥰 من از الان دنباله علامت هستم چقدر دير ميگذره 🥴🥴

حق داری گلم، من که سرم رو شلوغ کرده بودم برام سخت میگذشت

کاش پازل 2000 تایی بخری حل کنی خیلی خوبه ها

ممنون گلم 😗😗😗😗ان شاالله خیلی زود مامان بشی🤰🤰🤰

خواهش ميكنم عزيزم انشاالله شما  و همه منتظرا زود زود دامنتون سبز بشه 🌹🌹🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حق داری گلم، من که سرم رو شلوغ کرده بودم برام سخت میگذشت کاش پازل 2000 تایی بخری حل کنی خیلی خوبه ه ...

بله بايد يه فكري بكنم بيشتر فيلم ميبينم پازلم خوبه🌺 

راستي زينب جون شما تو اون دوهفته لكه بيني اصلا نداشتي ؟

سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...

مبارکههههههههه 💃💃💃💃💃💃💃💃💃😍😍😍😍ان شاالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی و بعد 9 ماه بغلش(ون) کنی

فقط جان من سونو زود نرو الکی

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله ٩ماه رو به سلامت بگذروني و ني ني رو سالم بغل كني  گلم تو ا ...

فدات شم

با دعای شما ان شالله

جنینم سه روز بود فرش

و لکه بینی هم نداشتم

اصلا علایم خاصی نداشتم

حتی سینه هام حساس شد و بعد تموم شد حساسیتش دیگه شک نداشتم پریود میشم و کلی گریه کردم

اصلا به علایم توجه نکن

💔
یکی رو صبح همزمان که سرم و دمیترون داخل رگی دارم می خورم  یکی هم شب حدودا 12 ساعت بعدش، دیگه د ...

خداروشکر حتما دعات میکنم چون واقعا درکت میکنم خیلی سخته خدا به دادمون برسه خیلی زود انشاللله همین امشب خوب شیم👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم