2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خاکستری جون من خودم نخوردم ولی مادر شوهرم چون ناراحتی معده داره همیشه پودر یا قرص جوشانشو میخوره فکر ...

چیز باحالیه ظاهرا ولی اخه میترسم برای بارداری مناسب نباشه گلم...حالا باید بازم بپرسم یا نهایتا برم یه مارک دیگه بگیرم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@خاکستری     سلام.عزیزم..اسم قرص کلسیم منosteoQuineهست. هرکاری کردم عکس ارسال نشد

سلام عزیزم.ممنون اسمشو یادداشت کردم ببینم اینجا پیدا میکنم یا نه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم دمت گرم ک جوابمو دادی عزیزم😘

فدات خانمی ان شاالله مامان شدنتو جشن بگیریم

عزیزم.جای نگرانی نیست..فک.نکنم قانون خاصی ک داشته باشه خوردنش..من دوتا صبح بعد صبحونه میخوردم..دوتاب ...

ممنووون عزيزم خدا خيرت بده 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فعلا منتظرم تا صدام بزنن نفر زیاده  خدا از دلم میدونه لحظه ای اشک امون نمیده خیلی نگرانم تقصیر ...

الهی بگردم 😔 غصه نخور گلم.ماروهم بیخبر نذار.منتظر خبرهای خوبتیم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم دکترم به من گفت استرادیول آنتی بیوتیک نیست که ساعتش مهم باشه، فقط سعی کن ۴ تا رو تو طول روز پخ ...

فدات شم ممنوووون🙏🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم منم دو روزه دارم میخورم ولی نشاسته ذرته روزی یکبار میخورم 

منم میخوردم روزی یه بار ولی خداییش یادم نیست نشاسته ی چی بود.اینجا هم پرسیدم خندیدن بهم که حساس نباش😂ولی مامان من پیگیر بودا تا بعد ازمایش به خورد من میداد فداش شم😂ولی اونموقع روغن زیتون و انجیر اینا زیاد میخوردم یبوست نشدم خداروشکر

گلم اگر ماما خیالت رو راحت کرده همینو استفاده کن، چون دو تا آمپول هم داری خدای نکرده اگر یه وقت لک ...

زينب جون باز صبح زنگ زدم از يه ماما ديگه تو همون مركزمون سوال كردم گفت جاي نگراني نيست اندومترين ١٠٠تاثيرش مثل همون شياف ٤٠٠هستي شبي يدونه استفاده كن

گفتم بگم شايد دوستان ديگه به مشكل بخورن 

ممنووون دوستم 😘

من کلسی کر میخورم عزیزم البته خیلی بد گیر میاد اونجا بود خبر بده بگم با پست برام بفرستن

عه دکترمم گفت اگه گیرت اومد کلسی کر بگیر

ولی نبوده ظاهرا.حالا اینجا هم میپرسم خانمی بهت خبر میدم

عیبی نداره عزیزم مشکلی ایجادنمیکنه بعدی روسرساعت خودش بخور

مررررسي گلم 🙏🏼🌹

منم سوتی این مدلی دادم، مهم نیست، طبق روال قبل ادامه بده

باشه عزيزم خيلي واسم جالب بود اصلا نفهميدم 🤣🤣الكي نگران شدم فقط 😄

الهی بگردم امیدوارم شهریار عزیزم هرچه‌زودتر خوب شه خیلی سخته اینجوری ولی معمولا خوب میشن بعد یه مدت ...

نه عزیزم. دو تا دکتر بردم دو مدل دارو دادن ولی تا دوره اش نگذره فایده نداره