2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
کولیک یسری درمان های موقتی غیر دارویی داره که دکترا پیشنهاد میدن که اوایل به نظرم خیلی مسخره میومد م ...

سشوار رو امتحان کردم اثر نداشت

این داروهای کولیک باعث یبوست نشد واسه دخترت؟

قربونت عزیزم خوبم دخترمم خوبه اومدم خونه مامانم دخترمم کنارم خوابیده تخت خواب خواهرمو قرق کردیم 😂 خ ...

خداروشکر عزیزم.لپ گل دخترتو ببوس😍😘

عزیزدلم من طبق سزارین تقریبا ۹ یا ۱۰ هفته دیگه دارم به امیدخدا.دعا کن برام خانمی

راستی فکرکنم منو با مرجان جون اشتباه گرفتی چون مرجان پیش طرازی بود برای زایمانش.چیزی نمونده تا بغل گرفتن گل دخترش به سلامتی😍

@مرجان_و_لوبیاش    خوبی عزیزم؟لوبیامون دیگه اندازه آناناس شده فکرکنم😍🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم. دو تا دکتر بردم دو مدل دارو دادن ولی تا دوره اش نگذره فایده نداره

اخی عزیزم چقد بد.فکرکنم بدترین قسمتش همین اذیت شدن نی نیا و گریه هاشونه.من که اصلا تحمل ناراحتیشو ندارم‌از الان به این فکرمیکنم برای غربالگریش نرم چون خودم بیشتر از نی نی گریه میکنم😑😑😑

عزیزدلم ان شاالله هرچه زودتر خوب شه شهریار قویِ ما😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستاني كه انتقال با آمپول داشتين و بعد باردار شدين تو اون دوهفته حوله گرم ميكردين ميزاشتين روي جاي آمپولا ؟براي جنين بد نيست 

ممنووون🙏🏼🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی این قدر اثر داره از روی پوست روغن بنفشه خنکه؟ کاش از همون دکتر سنتی بپرسی، حتما راه خنثی سازی ...

این قرص گیاهی رو بابام گرفت برام اوارد خوردم مزه و بوی زنجبیلم میده.برای شما اثر داشت؟⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الهی می فهمم چی میگی،  آب اصلا نخور، همون آب سیب و انگور قاطی بخور که هم یبوست نشی هم اسهال نش ...

عزیزم رنگ ادرارم چه رنگی باشه بده و چه رنگی باشه خوبه؟💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قرص ومیگان هم عالیه ولی قبل از شروع تهوع باید بخوری، آبنباتش رو خیلی هم گرون بود ولی خوب نبود روی دل ...

همین و داشت گرفتم خوردم

به نظرت من از خواب بیدار میشم تهوع دارم کی بخورم دقیقا موقع خواب بخورم که صبح نگیرم تهوع؟؟؟؟؟⚘

عزيزم جنينها مساوي با تخمكها بودن 7تا 7 تا تخمكها كم بودن از 16 تا فوليكول 7 تا تخمك گرفتن و مشخص ن ...

اهان درست متوجه نشدم عزیز دل با توجه به سن منو ما دیگه نمیشه انتظار داشت که ۱۶ تا فولی کامل و بی نقص داشته باشیم قطعا فولی پوچ یا بی کیفیت هم داره منم بیستا فولی داشتم که هفت تا جنین ازش تشکیل شد گفتن بقیه بی کبفیت بودن. من که تازه کلی خوشحال بود که همینقدر هم تخمک خوب داشتم. به نظرم پاسخ دهی تخمدان شما هم خیلی خوب بوده 

عزیزم رنگ ادرارم چه رنگی باشه بده و چه رنگی باشه خوبه؟💜💜

فکرکنم باید مواظب باشی رنگ ادرار تیره نشه...

سلام عزیزم.ممنون اسمشو یادداشت کردم ببینم اینجا پیدا میکنم یا نه😘

خاکستری جان من از یه دکتر شنیدم میگفت کلسیم خارجی بگیرین ایرانیا رسوب میکنن حالا هر مارکی فقط خارجی باشه و قرص ⚘⚘⚘⚘

خاکستری جان من از یه دکتر شنیدم میگفت کلسیم خارجی بگیرین ایرانیا رسوب میکنن حالا هر مارکی فقط خارجی ...

خودمم اصلا دوست ندارم ایرانی بگیرم‌گلم

مرسی واقعا😘❤