2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زينب جون دوستم تو سيكل انتقاله از شنبه داره روزي 8 ميلي گرم استراديول ميخوره ولي همش حالتي مثل افت ف ...

امان از استرادیول. استرادیول در حالت معمول در بدن در حد نانوگرمه حالا فکر کن در روز چند میلی گرم رو میخوریم خب معلومه عوارض سنگینی داره. در واقع یجور بمبارون شیمیاییه که برامون اجتناب ناپذیره انشالله که با این همه سختی نتیجه بگیره به امید خدا

اوبوست رو که میدونم خیلی خوبه اما اون یکی رو نشنیدم تا حالا

من دفعه قبل اوبوست خوردم حدود دو ماه 

با ذخيره 2.4 سونوي آخر 16 تا فوليكول 18 تا 20 ميليمتر داشتم كه در نهايت گفتن 7 تا تخمك شده

آخرشم من نفهميدم بقيشون پوچ بودن يا آزاد شدن قبل از تخمك كشي 

ولي قبل پانكچر درد شديد پهلو داشتم و بعدشم خونريزي بااينكه سر 36 ساعت تخمك كشي كردن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم بعد دمیترون هست، اگر معده ات قبول نکرد اون وقت  اگر آسپرين قطع کردی قرص ومیگان بگیر گیاهی ...

مرسی عزیزم عالی بود اطلاعاتت

اره اب خالی که میخورم میارم بالا😭😥مرسی عزیزم⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فعلا منتظرم تا صدام بزنن نفر زیاده  خدا از دلم میدونه لحظه ای اشک امون نمیده خیلی نگرانم تقصیر ...

نگران نباش عزیزم. بچه تو این هفته ها خودش برای موندن خیلی تلاش میکنه. قطعا مشکلی نیست این چیزها طبیعیه رفع میشه انشالله

سلام زینب جان، من ۵ روز خیلی حالم بد بود، معدم داغون بود و به هیچ عنوان نمیتونستم مایعات بخورم، کلی ...

دکلکتین و اینجا هم دارن؟ من میخام همه رو بگیرم ببینم کدومش بهتره😫

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من دفعه قبل اوبوست خوردم حدود دو ماه  با ذخيره 2.4 سونوي آخر 16 تا فوليكول 18 تا 20 ميليمتر دا ...

پس معلومه اوبوست کار خودش رو انجام داده ولی اینکه چرا جنین ها کم بوده حتما دلیل دیگه ای داشته 

پس معلومه اوبوست کار خودش رو انجام داده ولی اینکه چرا جنین ها کم بوده حتما دلیل دیگه ای داشته 

عزيزم جنينها مساوي با تخمكها بودن 7تا 7 تا

تخمكها كم بودن از 16 تا فوليكول 7 تا تخمك گرفتن و مشخص نشد پوچ بود يا آزاد شده بود قبلش

اخه طبع من زيادي گرم و خشكه دكتر طب سنتي گفته واسه همينه نطفه رو پس ميزنه بايد خُنك بشه براهمين هر ر ...

یعنی این قدر اثر داره از روی پوست

روغن بنفشه خنکه؟ کاش از همون دکتر سنتی بپرسی، حتما راه خنثی سازی هست 

گل پنيرك خنكيه؟ بخورم؟ گلاي خيس خورده شو بمالم روي موضعي كه نوره زدم؟؟؟خُنك ميكنه؟ عاخه روغن بنفشه ن ...

گل پنیرک معتدله، ولی بخور هیچ ضرری نداره 

دکتر طب سنتی من میگه گرمی بدن با مالش موضعی سرکه درست میشه، امتحان کن بعید می دونم ضرر داشته باشه، فقط چون اسیدی هست داخل واژن نره

آسپيرين استراديول پردنيزولون فوليك اسيد ليووتيروكسين ويتامين د داروهاشه ديگه نگم اسم دكترشو حتي رفت ...

😲😲😲😲😲 پناه بر خدا، خو این بنده خدا که از همه جا مونده و رونده شده که 

آب زیاد هم می خورده؟ 

مرسی عزیزم عالی بود اطلاعاتت اره اب خالی که میخورم میارم بالا😭😥مرسی عزیزم⚘

الهی می فهمم چی میگی، 

آب اصلا نخور، همون آب سیب و انگور قاطی بخور که هم یبوست نشی هم اسهال نشی

گلم اگر اثر نکرد حتما بگو، مراقب حجم و رنگ ادرارت هم باش

😲😲😲😲😲 پناه بر خدا، خو این بنده خدا که از همه جا مونده و رونده شده که  آب زیاد هم می خورده ...

حتي بهش نگفته بودن آب زياد بخوره الان زنگ زدم بهش گفتم

بنده خدا با سه تا انتقال منفي و بار آخر هم جنيناش از فريز در نيومدن از دست دكتر يونسي فرار كرده پناه آورده به دكتر ... حالا ميگه پشت دستمو داغ كردم اصلا در دسترس نيست ماماشم از دماغ فيل افتاده اصلا همكاري نميكنه

زينب جان راهكار ديگه چي هست؟

دکلکتین و اینجا هم دارن؟ من میخام همه رو بگیرم ببینم کدومش بهتره😫

قرص ومیگان هم عالیه ولی قبل از شروع تهوع باید بخوری، آبنباتش رو خیلی هم گرون بود ولی خوب نبود روی دلم موند، موادش اذیت می کرد