2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنونم عزیزم، نه نمیشناسم ولی فعلا با دعای شماها بهترم به خدا خیلی هم لوس نیستم ولی الان 10 هفته و ...

زینب جان کاری جز دعا ازمون بر نمیاد...از خدا میخام خیلی زود حالت بهتر شه...من فک میکردم حال خودم خیلی بدبوده اصلانمتونستم از بارداریم لذت ببرم😥ولی شما دیگه خییییلی اذیتی..واقعا صبوری .انشاءالله روز ب روز بهتر شی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا من که همش به یادت هستم امروز به همسرم میگفتم من با این مقدار تهوع دیگه کلافه شدم عین ادم های ...

اره😍😍

دوست منم همش زیر سرم بود. خون بالا میاورد دیگه

الان یه پسر خوشگل تپلی داره😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
به خدا من که همش به یادت هستم امروز به همسرم میگفتم من با این مقدار تهوع دیگه کلافه شدم عین ادم های ...

آزی جون..من دوروزه حرکتای نی نیم کم شده و ضعیفتر..ی خرده نگران شدم..نمدونم طبیعیه یانه😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بجه ها جون من هفته هفتم هستم ولي اصلا علايم ندارم😖😖😖بنظرتون طبيعيه يا ن؟؟

سلام عزیزم اره اصلا کاری به این چیزا نداشته باش.ان شاالله از اونا باشی که تهوع نمیاد سراغت ولی من خودم از هفته ی ۸ به بعد حالم بد شد تا هفته های ۱۶-۱۷

سونوی قلب رفتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینب جان  راهی هست سرویکس بیشتر بشه 😕 من سرکلاژ کردم ولی باز میترسم کمتر بشه؟؟؟

عزیزم سرویکست چندبودمگه؟شما بیشتر بخاطر دقلویی فک کنم سرکلاژ شدی..سرویکسو ک نمیشه بالابرد ولی نگران نباش..استراحت داشته باشو کارسنگین نکنی مشکلی پیش نمیاد

سلام عزیزم اره اصلا کاری به این چیزا نداشته باش.ان شاالله از اونا باشی که تهوع نمیاد سراغت ولی من خو ...

عزیزم تو ک این چندوقته چندبار سونو میرفتی با نسخه دکتر میرفتی یاخودت هنینجور رفتی...من از بعد انومالی برا وضعیت بچه اصلا سونو نشدم..فعلا هم ک دکترم ننوشته .الانم ک دوروزه حرکتش کمه ب نسبت قبل..الانم یکم تخمدونام تیرمیکشه رسما دارم.نگران.مبشم 😒دوس دارم ببینم اون تو چ خبره😬ولی نسخه ندارم..نمدونم برم سونو بگم.چی میخام

عزیزم تو ک این چندوقته چندبار سونو میرفتی با نسخه دکتر میرفتی یاخودت هنینجور رفتی...من از بعد انومال ...

عزیزم من اون بار که همینجا رفتم برای بررسی هماتوم که کاش نمیرفتم،بدون نسخه بودم.زنگ زدم به سونوگرافی گفت اشکال نداره‌ولی سونوی قبلیت باهات باشه

ولی اینبار که میخواستم برم بندر دکتر برام نوشت بعضی سونوگرافیها قبول میکنن بعضیا هم سخت میگیرن باید حتما نسخه داشته باشی...درمورد وضعیتت اصلا نگران نباش منم همینجور بودم.دیروز سونو بهم گفت اینکه کمتر حرکاتشو میفهمی میتونه بخاطر آب دورش و علاوه بر اون حالت قرار گرفتنش هم باشه.میگفت وقتی نی نی بریچه زیاد نمیتونه ورجه وورجه کنه.فکرکنم نی نی توام بریچ بود درسته؟تیر کشیدن تخمدان هم منم چند هفته پیش داشتم عزیزم فکرمیکنم طبیعیه.اصلا نگران نباش.الان دقیقا چند هفته ای؟فکرکنم یه سونو هفته ی ۲۸ تا ۳۰ این حدودا دکترت برات بنویسه اگه میتونی صبر کنی که صبرکن.ولی اگرم میخوای بری یه سونوی خوب برو که مثل من بدتر عذاب نکشی.بخدا اگه نرفته بودم بندر سونو و دکتر دیوونه میشدم از فکر و خیال

اگه مصرف مایعات و تغذیت کلا خوبه نگران حرکاتش نباش چون توی این هفته ها نیازی نیست بشماری حرکاتشو یا مثلا کم تکون خوردن معنی نداره هنوز...اینو بهداشت به من گفت

نهایتش میتونی زنگ بزنی به منشی بگی مثلا میخوام برای بررسی وضعیت جنین سونو شم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به نظرم چند روز دیگه آز بده باید زیر 5 بیاد دیگه، اگر شد برو سونو، بعید می دونم چیزی مونده باشه ولی ...

زینب جان دفعه قبل anti tpo تو رنج بود ۲۰.۷ که این هفته هم تکرار کردم ۲۱.۸۷ و رنج نرمال زیر ۳۵

ولی anti thyroglobulin دفه قبل ازمایشگاه کاج زد ۱۸۷ اینبار مسعود زده ۱۳!! و رنج نرمال ۱۰۰-۵ 

قطعا اینهمه اختلاف غیر ممکنه و یکیشون اشتباهه و با احتمال خیلی زیاد مال کاج اشتباهه یا میتونه تاثیر پرد باشه؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم اره اصلا کاری به این چیزا نداشته باش.ان شاالله از اونا باشی که تهوع نمیاد سراغت ولی من خو ...

ن هنوزه نرفتم انشالله توي هفته جديد ميرم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ن هنوزه نرفتم انشالله توي هفته جديد ميرم

ان شاالله همه چی عالیه و قشنگترین موسیقی دنیا رو میشنوی هفته ی دیگه😘

عزیزم من اون بار که همینجا رفتم برای بررسی هماتوم که کاش نمیرفتم،بدون نسخه بودم.زنگ زدم به سونوگرافی ...

فدات عزیزم من الان تو هفته 24هستم..تا هفته 28ک بخاد سونو رشد بنویسه یکماه میشه..فک.نکنم طاقت بیارم ..هرچند شوهرم مخالفه من هی برم سونو حالا اگه منو ببره😬نی نی من سفالیک بود تو انومالی..اوووف ک تا ی تغییری تو خودمون میبینم صدتا فکر وخیال الکی میکنیم..الانم این تیر کشیدنه ذهتمو درگیر میکنه..هر چند اولین بارم.نیست از این مدل دردا...ولی مادر است دیگر😁

72 ساعت قبلش نباید رابطه داشته باشی، بعدش هم خودت لکه بینی داری و حال نداری، زخم هست داخل واژن

ممنون از پاسخ دهیت گلم 😘برام دعا کنید تخمک های خوبی داشته باشم فردا میرم برای پانکچر

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
ان شاالله همه چی عالیه و قشنگترین موسیقی دنیا رو میشنوی هفته ی دیگه😘

قربونت عزيزم انشاللع خودم هم كمي نكرانم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
میدونی که متاسفانه دکتر چوبساز سه روز در هفته مطبه و ماها هم مجبوریم خودمو تنظیم کنیم با دکتر ، اتفا ...

عزیزم دکتر زرنانی به من گفته بود ۲ هفته قبل از انتقال تا ۲ هفته بعدش مصرف چای، قهوه، شکلات و فلفل رو کم کنم. منم مشکل ضخامت داشتم ولی این بار معجزه شد و توی ۲ هفته ضخامتم رسید به میزان دلخواه و انتقالم انجام شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...