2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خانمها شما از روز چندم سیکلتون استرادیول خوردید؟؟

عزيزم من از روز دوم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فردا صبح برو  پنجشنبست آخه ساعت ١٠بري تا ٢انشاالله جوابش آمادست  انشاالله ماماني نگران ن ...

فردا صبح شوهرم نیس

باید صبر کنم باهم بریم

ازمایشگاهی که ازمایش میدم شبانه روزی خداروشکر😍

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب ...

عززززیرزززرزم اینطوری شدی چراااا؟؟؟!!!!!

برات حمد شفا خوندم گلم ان شاءالله بهتر شی 

اگه حال داری ۷۰ تا حمد شفا به یه طرف آب بخون بخور 

خیلی مجرب معجزه میکنه برای هر نوع بیماری 

تو یه روایت خونده بودم که اگر کسی ۷۰تا حمد بخونه به میت و اون مرده زنده شه تعجب نکنه....

انقدر که این سوره مجربه برای امراض

سلام بجه ها جون من هفته هفتم هستم ولي اصلا علايم ندارم😖😖😖بنظرتون طبيعيه يا ن؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام بچه هاکسی بوده تو مدت انتظاربراجواب ازمایش گوشاش کیپ میشدن و سرگیجه داشت بعدجواب ازمایشش مثبت شده؟من ۹ انتقالم گوشام خییلی کیپ میشن ممکنه برابارداری باشه؟

فردا صبح شوهرم نیس باید صبر کنم باهم بریم ازمایشگاهی که ازمایش میدم شبانه روزی خداروشکر😍

انشاالله خير باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب ...

آخی عزیزم، یا امام رضا کمک کن زینبی حالش بهتر بشه و آرامش بگیره 

آمین

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام زينب جون  من امروز تيتر دادم شده 36 زير 10 منفي و 10 تا 50 بردرلاين 50 به بالا مثبت لازم ...

سلام تاراجون ، عزیزم دکتر چوبساز از چندم سیکل به شما استرادیول گفتن بخور؟؟ به من گفت از چهارم فکرمیکنم خیلی دیره😞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

عزیزم منم از تو بدتر بودم درحدی که تا مسواک میخواستم بزنم میفتادم روی استفراغ ، یادمه یه بار پای دستگاه atmبالا اوردم و پولامو جا گذاشتم انقدر حالم بد بود هیچ دارویی هم بهم جواب نمیداد ولی بعد از پونزده هفته کلا از بین رفت ، سخته گلم ولی تحمل کن به این فکر کن که تهوع بارداری نشونه رشد خوب جنینه😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

عزیزم بلا دور باشه ازت ۱۱ تا ایت الکرسی بخون فوت کن به خودت امید به خدا بهتر بشی🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم واقعا باید خودت تصمیم بگیری، ممکنه پوچ باشن شاید هم نباشن و جنین با کیفیت درست بشه

قبل و بعد پانکچر میتونم نزدیکی داشته باشم یا خطر داره؟

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
سلام تاراجون ، عزیزم دکتر چوبساز از چندم سیکل به شما استرادیول گفتن بخور؟؟ به من گفت از چهارم فکرمیک ...

سلام عزيزم 

من از دو سيكل روزي 6 ميلي گرم كه بعد ديدن ضخامت بالا نميره كردن روزي 8 ميلي گرم و استروژل و پنتوكسي فيلين هم دادن

شايد شما ضخامت خوب بوده از اول و يا اينكه دير رفتي سونو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزيزم  من از دو سيكل روزي 6 ميلي گرم كه بعد ديدن ضخامت بالا نميره كردن روزي 8 ميلي گرم و ...

من دیروز رفتم سونو که دو روز بود لکه داشتم ، سونو کرد گفت اینها لک هستن هنوز پریود نشدی وقتی خون روان بیاد میشه پریود ، از دیروز عصر که برگشتم پریودم شدت گرفت و روان شد ، شما از روز اول پریودتون روان بود؟؟ میگم کاش از امشب بخورم؟؟؟

من دیروز رفتم سونو که دو روز بود لکه داشتم ، سونو کرد گفت اینها لک هستن هنوز پریود نشدی وقتی خون روا ...

عزيزم روزي كه خون روان ميشه رو روز اولت حساب كن و سعي كن همون روز يا فرداش بري سونو. از منم با دو سه روز لكه بيني شروع ميشه كه حسابشون نميكنم اونارو

خود دكتر بهت گفت از روز 4 پريود قرصارو شروع كني؟ من ضخامتم پايين بود شايد از شما بالا بوده اينجوري تشخيص داده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم