2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام از دکترتون راضین؟

تا الان كه من راضي بودم خيليا از شهرستاناي دور ميان پيشش 

انشاالله خدا بخواد و باردار بشم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم چشم نمیخورم پس البته از پرولاکتین دادم دوهفته پیش نرمال بود

منم پرولاکتینم نرمال بود به گفته خانمها مدتی سیاه دونه مالش میدادم بعدش همینطوری رفتم ازمایش دادم گفتم پرولاکتینم بنویسه جوابش اومد دیدم وحشتناک بالا بود ، دیدم واسه همون سیاه دانه بوده. اکثر داروهای هورمونی هم با رازیانه تداخل دارن مثلا همین دیفرلین یه امپول ضداستروژنه که قبل از انتقال میزنن ولی خود رازیانه سرشار از استروژنه حتی توی بروشروشم نوشته با رازیانه تداخل داره ، بنظرم بهترین کار همون ورزش منظم روزی نیم ساعت و تغذیه سالم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پرولاکتینم نرمال بود به گفته خانمها مدتی سیاه دونه مالش میدادم بعدش همینطوری رفتم ازمایش دادم گف ...

ااا پس رعایت میکنم حتما

خب روغن سیاهدونه که ماساژ میدم رحم و تخمدان رو چی؟؟ اون ماساژ هم ضرر داره؟

فدات شم باورم نمیشه😭😭 باید از بدم

عزيزم چند انتقال بي بي گذاشتي ؟جنينت چندروزه بوده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ااا پس رعایت میکنم حتما خب روغن سیاهدونه که ماساژ میدم رحم و تخمدان رو چی؟؟ اون ماساژ هم ضرر داره؟

همون دیگه منم منظورم همون بود با سیاه دونه ماساژ میدادم فکرکردم دارم کار مفیدی انجام میدم ، پرولاکتینم بالا رفته بود دکتر بهم قرص کابرگولین داد خدا نصیب دشمنم نکنه چ عذابی کشیدم با اون قرص ،، فقط گفتم زیاده روی نکنی خدایی نکرده مثل من بشی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
زینب جان من هنوز داروی ای وی اف نخوردم که ، گفتم تا شروع پریودم بخورم که رحمم گرم و اماده باشه، ها؟ ...

گلم من بودم این کارو نمی کردم، چون اینا ترکیبات هورمونی دارن و اندازه گیری هم نمیشه کرد خیلی به صلاح نیست 

با کارهای دیگه گرم نگه دار، گرمی های دیگه مثل خرما دارچین، عسل، ژل رویال که هم اثر هورمونی ندارن هم گرم هستن

گاهی هم حالا تو غذاهات سردی مثل سالاد باشه هم نترس با فلفل سیاه و نعنا خشک گرمش کن

روغن خوب استفاده کن مثل کنجد و زیتون تا قبلش

ویتامین د3 رو چک کن اندازه ش درست باشه

از مصرف میوه ها و خصوصا خصوصا سبزیجات غافل نشو

تخم مرغ محلی هم همین طور عالیه با روغن زیتون نیمرو کنی همراه با 3 عدد خرما و یک پیاز دو بار در هفته با همسرت بخورید، روزی 7 تا زیتون و 7 تا انجیر هم عالیه

از تقویت همسرتون غافل نشو، ایشون هم خنک نگه داشتن بیضه ها خیلی بهش کمک می کنه حتی اگر سالم هستن، مایعات مصرف کنن، هر دو پیاده روی برید و...

ان شاالله دفعه اول نتیجه بگیرین گلم

سلام دوستان  درگیر بی خوابی شبانه هستم 😢😢 راه حلی دارید کل سبستم بدنیم بهم ریخته

گلم دکتر طب سنتی بهم قطره لاویگل داد واسه خانم باردار سیف هست از عطاری ها بگیر، عصر ها 10 قطره بخور

دکترم چون پزشک هست و شماره نظام پزشکی داره خیلی با احتیاط تجویز می کنه 

در طول روز اگر اجازه واری پیاده روی ملایم داشته باش

سلام زينب جون 

من امروز تيتر دادم شده 36 زير 10 منفي و 10 تا 50 بردرلاين 50 به بالا مثبت

لازمه بازم برم سونو واسه بقايا؟ يعني هنوز بقايا دارم؟

ديگه اينكه tsh رو دادم شده 0.58 پارسال بهمن 0.7 بود و پارسال تابستون يك و رنج نرمال 4.2-0.4

فكر كنم دارم ميرم سمت پركاري لازمه برم دكتر غدد و دارو بگيرم باتوجه به اينكه هنوز تو رنجه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم فعلا رازیانه رو قطع کن، سیاهدونه و عسل هم، میزان سیاهدانه زیاد نباشه چون با داروهای آی وی اف تد ...

زینب جون بستنی تو سیکل انتقال ضرر داره البته احتمالا دو هفته دیگه باشه انتقال 

آخه من به طرز وحشتناکی همیشه بستنی میخورم؟؟؟؟

گلم دکتر طب سنتی بهم قطره لاویگل داد واسه خانم باردار سیف هست از عطاری ها بگیر، عصر ها 10 قطره بخور ...

متاسفانه به خاطر فیبروم و بستری در بیمارستان استراحت هستم یه سوال زینب جان من قرص ایزوپرین میخوردم به خاطر تپش قلب قطع کردم البته رفتم متخصص قلب گفت مشکلی نداری بعد خودم به دکترم گفتم قرص یهو قطع کردم عوارض خاصی داره? به نظر شما ادامه بدم چون دکترم گفت نخور ولی استراحت کن این بی خوابی شبانه میتونه برای قطع قرص باشه?

سلام زينب جون  من امروز تيتر دادم شده 36 زير 10 منفي و 10 تا 50 بردرلاين 5 به بالا مثبت لازمه ...

به نظرم چند روز دیگه آز بده باید زیر 5 بیاد دیگه، اگر شد برو سونو، بعید می دونم چیزی مونده باشه ولی واسه تیروئید چون آنتی تی پی او هم بالا بوده مال شما حتما متخصص خوب برو عزیزم 

متاسفانه به خاطر فیبروم و بستری در بیمارستان استراحت هستم یه سوال زینب جان من قرص ایزوپرین میخوردم ب ...

نمی دونم به قطعش ارتباطی داره یا نه حتما مشورت کن با دکترت ولی بی خوابیت بیشتر به خاطر استراحت دائمی هست، خسته نمیشه بدنت

اون لاویگل هم چون این مدلی هستی از دکترت حتما حتما بپرس