2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
گلم انعقادی ها کامل هست ولی ایمنی سی دی مارکر ها رو نداره

مرررسي اونم حتما بايد باشه ؟چون يه سقط داشته با اي يو اي بعد انتقال داد بي بي مثبت شد بتا اولش بال بود بعد افت كرد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرش هم به خوشي ختم شد خدارو شكر🌺  انشاالله واسه منم همينطور باشه

ان شاالله عزیزم، ببین من شنیدم سوره ذاریات بنویسی روی کاغذ و ببندی دور شکمت خوبه، از دفتر آیت الله خوشوقت یکی از دوستام چند سال پیش پرسیده بود، لکه بینی داشت

ختم 40 روزه سوره یاسین هم خوبه، اینو دکتر طب سنتی بهم گفت

دقیقا اصلا تقلید خوب نیست، مثلا من هم عاشق شیر سویا بودم هم حس عذاب وجدان از نخوردنش ولی آخرش گفتم چ ...

منم گريه زياد ميكنم خيلي حساس شدم 

زينب جون شما هم به اينكه انتقالت نگيره فكر ميكردي يا بي خيال بودي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرررسي اونم حتما بايد باشه ؟چون يه سقط داشته با اي يو اي بعد انتقال داد بي بي مثبت شد بتا اولش ...

دیگه حالا که داره چک می کنه اونها رو هم انجام بده بهتره، حیفه این همه وقت داره میذاره، یکباره انجام بده 

لیستشو دوستان دارن، من هنوز ذخیره نکردم

ان شاالله عزیزم، ببین من شنیدم سوره ذاریات بنویسی روی کاغذ و ببندی دور شکمت خوبه، از دفتر آیت الله خ ...

فدات بشم چشم انجام ميدم ❤️🌺🌹🌺💋💋

دیگه حالا که داره چک می کنه اونها رو هم انجام بده بهتره، حیفه این همه وقت داره میذاره، یکباره انجام ...

مررررسي فدات 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

منم گريه زياد ميكنم خيلي حساس شدم  زينب جون شما هم به اينكه انتقالت نگيره فكر ميكردي يا بي خيا ...

معلومه فکر می کردم همش فکر می کردم آندومتریوز مانع میشه 

دی اف آی 38.5 همسرم که آخرین بار داده بود جلو چشمم رژه میرفت

حجم بالای داروهایی که هر روز می گرفتم

موقعیت شغلیم واسه احتمال 30_40 درصد رفته بود رو هوا

ترس از عمل لاپاراسکوپی

سوال های وقت و بی وقت مادرم و پیچوندن هام

و خیلی چیزای دیگه

روز آزمایش هیچی نخوردم تا بعد جواب خیلی مستاصل شده بودم

ببین مثلا واسه گواهینامه میدونی چه قدر بلدی و قبل ٱزمون هم تقریبا می دونی ممکنه قبول بشی یا نه ولی اینجا نه، هر چی هم تلاش کنی نتیجه دست خودت نیست و حتی قابل پیش بینی هم نیست

دوستان برای تشکیل قلب ، تغذیه یا کار خاصی پیشنهاد میدین؟

گلم کلا شما فکرت رو درگیر نکن، فقط بدون بعد + شدن آجیل، تخم مرغ، مواد پروتئینی، میوه و آب خیلی خوبه 

چون هماتوم داری دستشویی فرنگی برو و نذار اصلا یبوست بشی

معلومه فکر می کردم همش فکر می کردم آندومتریوز مانع میشه  دی اف آی 38.5 همسرم که آخرین بار داده ...

ممنووون عزيزم توكل به خدا 

درسته مگه ميشه بهش فكر نكرد انشاالله هر كي ني ني ميخواد خدا دامنشو سبز كنه 

براي شما خيلي سخت بود پس اون دو هفته 

انشالله وقتي ني ني رو بغل ميكني همه اين فراموش ميشه 🙏🏼🤲🏻🙏🏼

نه عزیزم اینبار لکه بینی اصلا ندارم خدا رو شکر. دکتر رادیولوژیست هم گفت خوبه که لک نداری.

خب خداروشکر عزیزم.اره همین که لک نباشه یه استرس اضافه نشه بهتره.البته من حس میکنم اونایی که هماتوم دارن و لک و خونریزی دارن زودتر هماتومشون از بین میره.ولی بازم میگم خداروشکر وگرنه با این استرسی که من دائما دارم دیوونه‌میشدم اگه‌چیزی میدیدم...چیزی نیست حتی‌اگه باشه هم دیگه اذیت نمیکنه.به من که چسبیده ولم نمیکنه😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پس زیاد نیست الحمدالله.دیگه واقعا خجالت میکشم برا بار هفدهم دارم انتقال میدم

ثمین جون چقد خوشحالم که اومدی و دوباره میخوای انتقال بدی...باورت نمیشه این چندشب همش تو فکرت بودم.حتی چندبار خواستم صدات بزنم ببینم در چه حالی ولی گفتم شاید دوس داری فعلا یکم دور باشی از جو اینجا.اما خداروشکر که قوی تر از قبل برگشتی.برات از ته دل دعا میکنم خدا اینبار جواب تمام سختیا و این همه انتظارتو به بهترین شکل بده❤ اینبار همه‌چیو بهتر از قبل بررسی کن،زیر نظر یه دکتر خوب انتقال بده،امیدوارم بیای بگی مثبت شدی،رفتی سونوی قلب و‌ گفتن دوتا فسقلی توی دلته🤗😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم