2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
هزینش چقدر بود میدونید؟

حدوداً 500 تومن شد، من یزد بودم، نمیدونم بقیه مراکز چقدر میگیرن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم بهم گفتن نشاسته بخورم ولی نمیدونم نشاسته ذرت یا نشاسته گندم؟

سلام عزیزم، ان شاء الله بسلامتی مثبت بشی

منکه نشاسته گندم میخوردم، فکر کنم باید گندم باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم بهم گفتن نشاسته بخورم ولی نمیدونم نشاسته ذرت یا نشاسته گندم؟

انشاالله که مثبت میشه.

۳ نفر شدیم که دیروز انتقال دادیم. 😊

برای شما چندتا انتقال دادن؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام به همگی دوستان . کسی اطلاعی از پی آر پی داره که به چه صورته؟

سلام به روی ماهت. عزیزم از خودت خون میگیرن دقیقا مثل ازمایش خون بعد از ۴-۲  ساعت بعد همون خونو البته انالیز شده با لوله هایی که برای ای یو ای استفاده میشه وارد رحم میکنن. برای بهبود ضخامت اندو و لانه گزینی بهتر انجام میشه. 

پس زیاد نیست الحمدالله.دیگه واقعا خجالت میکشم برا بار هفدهم دارم انتقال میدم

انشالله که خدا پشت و پناهت باشه و قطعا تلاشتو میبینه و دستتو میگیره ما اینجا همیشه به یادت و دعاگوت هستیم عزیزم. 

چون از ۱۱ تا تخمک فقط یک جنین برام تشکیل شد💔

ای وای

خدا میدونسته جنین اضافی بدرد نمیخوره. یدونه داده که همونم سفت چسبیده😍😍😍😍

ان شالله خدا دلتو شاد میکنه😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها امروز صبح دوباره بی بی چک زدم کم رنگ تر از دیروز شده چرا؟

اینکه مثبته🤩🤩🤩🤩🤩

شما دیروز بعد از چندساعت هاله دیدی. ایندفه سریع اومده

اگه منفی بود اصلا نشون نمیداد. هاله انداخته دیگه😍😍

مبارکت باشه عزیزم

ان شالله تا اخر همه چی خوب باشه برات😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام به همگی من یه مدته تو این گروه هستم و گاهی جواب میدم ،الان از مطب دکتر میام قراره برم تو سیکل ا ...

عزیزم میشه بپرسم کدوم شهری و پیش کدوم دکتر میری؟

آزمایش ذخیره تخمدانت چند بود؟

سلام من تازه واردم ولی پستهای شما رو خیلی مطالعه کردم یکشنبه آزمایش ادارم ولی تو این دوره علایم خاصی نداشتم. تاریخ پری درد شبیه پریود شدن داشتم. دو شب قبلش هم همینطور. چند روزی بعد از آمپول پروژسترون که صبح می زنم تا غروب درد سینه خفیف پیدا میکردم ولی الان دو سه روزه خیلی کمتر شده یا نیست.ممکنه حامله باشم؟