2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
😂😂😂 دارم میرم آز امیدوارم بتای تپلم .جسابی تپل تر شده باشه

عزیزم انقد تپل شده که مسئول آزمایشگاه رو حرص بده.. شک نکن❣🙆🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هانا جون پیامتو الان دیدم🌻🍃🍀 واقعا شرمندم میکنی❣ در ادامه حرفات خواستم بگم.. دقیقا همینطوره که ...

عزیزم انشاالله که خدا همیشه کمکت میکنه.

من اون دوهفته ای که کاشت انجام داده بودم بگاروومترین روزای عمرم بود خواب و خوراکم عالی بود همه چیز خوب بودمنکه تا حدودی ادم منفی نگریم و دلشوره دارم اون روزا کلا ارامش داشتم.ولیخب اخرش چی شد..

قسمتم نبود بیشتراز 2هفته حس قشنگ مادریو داشته باشم.الانم یه بسته جنین 3تایی با گرید bوc دارم نمیدونم میتونم به لطف خدا امیدوار باشم یانه..یه دل میترسم برم همینارم بکارم و نشه یه دل میگم بذار برم تا خیالم راحت بشه اگر شد که چه بهتر اگرنه دیگه فکرم پیششون تیس.نمیدونم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استراحت مطلق نیستم دکتر نگفت استراحت مطلق کنم دکترم شیاف ۳ تا کرده و دوفاستون ۳ تا میخورم انوکساپا ...

عزیزم سر کار اگه نمیری خوب استراحتتو بیشتر کن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشاالله که خدا همیشه کمکت میکنه. من اون دوهفته ای که کاشت انجام داده بودم بگاروومترین روزای ...

عزیزم مهم اینه اون دو هفته آرامش و امید رو داشتی.....

لااقل الان وجدانت راحته که کم کاری نکردی....

نتیجه نهایی واقعا دست خداست.....

مهم اینه تسلیم مطلق بشی و با تمام وجودت خودتو به خدا بسپاری.....

شک نکن بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا این همه مامان عوق میزنن!!!! بتای تپل اینارم داره دیگه..... بعد هی گیر بده به هاله بی بی چک ...

حالا اینجا حرف از بی بی چک شد یه چیزی بگم😁😁😁😁

دوستان 👧

رفُقا👩

مهربونا🙆

خوشگلا👰

مامانا👪

ایها الناس😂😂😂😂

خیلی بهم فشار اومده.. به بی بی چک اعتماد نکنین توروخدا..

منظورم اگه زدین و بیشهول دوخط نشد....😐

والا ما کله سحر پاشدیم گفتیم یه بی بی بزنیم ، یادگارا نگه داریم واسه جوجه ها.... که بدیم دستشون بگیم ننه ببین اینجوری خودتونو نشون دادین ها😂😂😂😂

یعنی توقع داشتم با بتای چهار هزار خورده ای ... همینجور خط قرمز از سر و کول این بی بی چک بریزه😂😁😁

تو همین فکرا بودم که دیدم یاواش یاواش داره جون میگیره.. این حالتو داشت که کله سحر مارو چیکار داری😄😄 خداشاهده قبل آز بود سکته رو زده بودم😂😂😂

حالا تصور کنین من بی بی چک در دست، بالاسر همسر، اون دستم گوشی که عکس بگیرم😂😂😂

خلاااااااااااصه بلاخره خودی نشون دادن و رنگ گرفتن اما آخرشم اون بالای بالاش کمرنگه.. انگار خط حاملیگم بالاش کچله🙈😉😂🤗

کلا میگم من حال نمیکنم با بی بی چک...‌آخرم دق داد منو با اون کچلیه بالاش😂😄😆😅

والا من میگم ماه آخرم که آدم میخاد بزاد بی بی بزنه هاله باشه😂😂😂

خلاصه از من به شما نصیحت بندازین دور این بیشهولِ خط کمرنگ انداز رو😶🤗😃😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
حالا اینجا حرف از بی بی چک شد یه چیزی بگم😁😁😁😁 دوستان 👧 رفُقا👩 مهربونا🙆 خوشگلا👰 مامانا👪 ...

برا تو که خوبه عزیزم.....

من بعد سونوی قلبم گذاشتم که بتام بالای صدهزار بود بازم دو خط یه رنگ نداشت.....

در کل جیش با جیش فرق داره.....

یه جیش زیرمیزی میده خط پررنگ تحویل میگیره یه جیش نمیده خط کچل تحویل میگیره خلاصه جیش تو جیشه.....

ببخشید من با ما گرفتگی عضلات پشت پا اشتباه کردم چون برا اون معمولا منیزیم تجویز میشه..... باز به دک ...

نه عزیزم ساق پاهام درد میکنن. وقتی دراز میکشم خوبم تا یه کم کار میکنم یا راه میرم درد میکنن

عزیزم انشاالله که خدا همیشه کمکت میکنه. من اون دوهفته ای که کاشت انجام داده بودم بگاروومترین روزای ...

عزیزم اول اینکه ان شاءالله به امید خدا این انتقال مادر میشی و جوجه هات لونه میکنن تو دلت😚😙😍🍀

اما میخام اینو بگم... بنظرت فقط آرامش اون ۱۴ روز مهمه..؟؟؟

بنظرت بهتر نیست حداقل از دوماه قبل انتقال رو خودت کار کنی☺☺☺

عزیزم مثلا قضیه امتحانه... که کل ترم درس نمیخونیم و شب امتحان میفتیم به درس و اخرش نمره دلخواه رو نمیگیریم😏

مهربونم اصلا منظورم این نیست که خدای نکرده تو کم کاری کردی نه هرگز...

منظورم اینه سعی کن در کل زندگیت آروم باشی اونوقت کم کم میشه عادت زندگیت🍃🍀😘😗

شک نکن حتما مادر میشی🍃😍

خدای ما خدای روزی رسونه.. برکتش رو از یه راه عالی نصیبت میکنه🌻🍃

حالا اینجا حرف از بی بی چک شد یه چیزی بگم😁😁😁😁 دوستان 👧 رفُقا👩 مهربونا🙆 خوشگلا👰 مامانا👪 ...

وااااای دختر..خیلی باحال توصیف کردی  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

اههه میشه چرا نشهههه..برو امیدت به خدا باشه..منم گریدشون بی بود هر دو بار ...برو توکلت بخدا باشه

اتفاقا الان سر کارم ولی کارم پشت میز نشینی هست

نگران نباش فقط به خودت فشار زیادی نیار این روزام میگذرن....

کی میری سونو؟

برا تو که خوبه عزیزم..... من بعد سونوی قلبم گذاشتم که بتام بالای صدهزار بود بازم دو خط یه رنگ نداشت ...

خخخخخخخ😅😆😂

والا جیش ما اصلا حال نداشت🙈🙈🙈

اولین و آخرین بارم بود بی بی زدم😄😄😄

خداگنه خداکنه ..لعنت به بی علایمی😅😅😅

والا همه حاملگی بی علائمی میخان.... 

تو حقته هرروز حالت تهوع داشته باشی😉😁😁😁😁