2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خدایا کاشکی از اول میرفتم پیش ایشون  دوماهه وقتم و ۱۵ ملیونم هدر رفت واسه انتقال ناموفق  ...

عزیزم شما که انقدر یه جنینم برات حیاتیه پس آزهای ایمنی انعقادیم انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي بچه ها منم هرچي اصرار كردم آزهاي ايمني انعقادي ندادن بهم الان ناراحتم، هزينه آز و سونوي اندومتري ...

عزیرم اگه میخوایی انجام بدی زودتر انجام بده که تکلیفت مشخص بشه.....

شاید لازم باشه یه چند ماهی دارو بگیری قبل سیکلت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام این ازمایش انعقاد خون چیه؟؟که همه در موردش حرف میزنن،،،میشه بگید؟؟ممنون

عزیزم بعضیا مشکل غلطت خون دارن و بالطبع خونرسانی به رحم و تخمدان و جنین و.... خوب انجام نمیشه و یا منجرب به منفی یا سقط میشه.....

نازززنییین😍😍😍😍😘😘 اینجا چکارمیکنی خوبی درچه حالی من اتفاقی اینجا رو دیدم اومدم به اون دوستمون ...

عزیزم خوش اومدی اینجا خونه خودتونه.....

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

عزیزم.مبارکت خداروشکر.انشالله ک ایندفعه محکم میچسبه بهت و تا 9ماه تنهات نمیذاره دیکه بعدشم ی عمر مهمونت میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

[QUOTE=79251993]عزیزم بحث خنک نگهداشتنو رعایت میکنه؟ شلوار تنگ و لبای زیر تنگ ممنوع..... دوش و حموم داغ و سونا ممن ...[/QUOTEسلام آنا جون.والا لباس تنگ که نمیپوشه.حموم داغ و سونا هم که ترک کرده.دکتر براش قرص ال کارنیتین تجویز کرده.قراره فردا بریم پیش دکترش ببینم براش تجویز نمیکنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نيلا دكتر پادمهر ب شما گفت اندومتريوز ميتونه مانع بارداري نباشه؟؟ شما رو هم سونوي سعادت فرستاد؟؟ سون ...

اره عزیزم‌اول با معاینه خودش گفت اندومتریوز عمیق داری احتمال داره  شدید هم‌باشه برای همین منو فرستاد سونوی سعادت، اما بعد از دیدن جواب سونو‌گفت خفیفه و نیاز به عمل نداری و اندومتریوزت مانع بارداری نیست، ولی گفت باید سریع باردار بشی وگرنه باید دارو بگیری تا پیشرفت نکنه، اره سونوی دکتر سعادت خیلی دقیق و‌خوب بود به نظرم

سلام بچه ها

امروز روز پونزده بود و امپولام تموم شد

حالا مرکز بهم گفته فردا باید بیایی دکتر ویزیت کنه

منم دوس ندارم بارداری زیر نظر مرکز،باشم

میخوام برم مطب دکتر خودم اما اون فردا نیست و شنبه هست

ب نظرتون فردا نرم مرکز و داروهامو تا شنبه ادامه بدم ک برم مطب ضرر داره؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷