2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اره دیگه  گفتم که تهرانی شنبه وقت داده بود منم روز سه پریودیم زودتر بود لتروزول خوردم رفتم گفت ...

فكر نكنم دكتر نصر اينطوري قبول كنه بايد وقت بگيري دوباره پانكچر بشي احتمالا . حالا باز هم نميدونم خودت پيگير شو .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فكر نكنم دكتر نصر اينطوري قبول كنه بايد وقت بگيري دوباره پانكچر بشي احتمالا . حالا باز هم نميدونم خو ...

باشه عزیزم 

حداقل سونو کنه اثر فشاری رو بررسی کنه شنبه و یکشنبه وسه شنبه و چهارشنبه ۴ تا ۷ هست هر طور شده وقت میگیرم 

حالا اصلا ببینم شنبه فولیکول غالب دارم تا بعدش 

آزمایش ایمنی انعقادی دادین شما ؟؟؟  منم یه سقط داشتم این سری که با وجود سه تا جنین بلاست منفی ...

عزیزم دکتر من ازهای ایمنی و انعقادی رو قبول نداشت  با انتقال فرش ۳ روزه مثبت شدم ۵ هفته سقط شد و اول تابستون بسته دوم جنین بلاست ۳ تا انتقال داد منفی شدم

الان دکتر عوض کردم رفتم پیش دکتر عارفی ،آزمایش انعقادیم مشکل داره و ایمنی cd56 همینطور ،اینبار پردنیزولون دارم و سرمivig فردا باید برنم ,آنوکسا ۶۰۰۰دارم

۲۴ میلی کوچیکه عزیزم اگه داخل رحم باشه با هیسترو میشه برش داشت و خارج رحمم که نیازی به عمل نداره ولی ...

واقعا شیما جون میشه با هیسترو ؟

خیلی وقت گرفتن سخته پیشش:؟

چطور ادمیه منکه از انسیه تهرانی و ساغر صالحپور متنفر شدم 

نی نی تپل جون ،Sosبیمه تکمیلی خیلی معتبریه و اکثر بیمارستانهای خصوصی نماینده داره ،بعد عضویت فک کنم ...

ممنون بابت اطلاعاتت هیچی در این مورد نمیدونستم 

خداجونم شکرت       
عزیزم دکتر من ازهای ایمنی و انعقادی رو قبول نداشت  با انتقال فرش ۳ روزه مثبت شدم ۵ هفته سقط شد ...

تقریبا شرایطمون مثل همه 

خداروشکر که آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی انشاءلله به امید خدا جواب میگیری 

منم بهمن ماه رویان وقت دارم اگه برام آزمایش هارو ننویسن خلاصه پروندمو میگیرم اسفند ماه اگه خدا بخواد مطب طرازی وقت دارم

خداجونم شکرت       
دفعه قبل روزی دوتا ایندفعه روزی یدونه....عزیزم خداروشکر من اینبارم مثبت شدم ...امیدت به خدا باشه

عصری رفتم کل داروخانه های شهرمون فرتیل سی ام گیرم نیومد انقد ناراحتم ماهرخ جون

یعنی برم پروندمو از نیکان بگیرم ؟ با فولیکول هام برم پیش دکتر نصر بگم شما پانکچر کن یعتی قبول میکنن ...

خانومی اگه بتونی از دکتر نصر وقت بگیری خیلی کارش خوبه فقط یکم سخت وقت میده

ولی من یکی از دوستام که خیلی شرایطش بد بود پیششون نتیجه گرفت والان دخترش یکسالشه

خانومی اگه بتونی از دکتر نصر وقت بگیری خیلی کارش خوبه فقط یکم سخت وقت میده ولی من یکی از دوستام که ...

خدایا کاشکی از اول میرفتم پیش ایشون 

دوماهه وقتم و ۱۵ ملیونم هدر رفت واسه انتقال ناموفق 

الانم که تو سیکل پانکچرم دوملیون دیگه داروهام شده بازم

مرسی که گفتی ببینم چکار میتونم بکنم گلم 😍

واي بچه ها منم هرچي اصرار كردم آزهاي ايمني انعقادي ندادن بهم الان ناراحتم، هزينه آز و سونوي اندومتريو هم انقد شد كه ديگه نميتونم فعلا ايمني انعقادي بدم،، الان چ كنم؟ ب نظرتون قبل انتقال بدم؟ فعلا يه ماه و نيم مونده تا انتقال، نگه دارم همون يه ماه بعد بدم برام بنويسن خوبه؟

...

سلام این ازمایش انعقاد خون چیه؟؟که همه در موردش حرف

میزنن،،،میشه بگید؟؟ممنون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم...انشالله خیلی زود قسپتت یه بتای تپل مپل بشه .عزیزم  شمام دعا کنین من اینبار بتونم ...

حتما عزیزم. ان شالله این ۹ ماهو بخوشی طی میکنی و بچه ( ها) تو در آغوش میگیری.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد