2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ممنونم،یادتون نیست کی بود؟

نه عزیزم یادم نمیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من کارمندم و سر کار میرم وقتیم میام خونه کارای درسی رو باید انجام بدم. تابستون میرفتم کلاس ن ...

خوب همین مواقع رو با یه چیزی پر کن که نتونی فکر کنی.....

مثلا وقتی خوابت نمیبره کتاب بخون.....

حوری که نفهمی کی خوابیدی.....

یا تو ماشین میایی کتاب بخون یا زبان کار کن.....

آهنگ نگفتم چون ممکنه فکرت بره یه جایی ولی چیز آموزشی باشه بهت مجال نمیده فکرت بپره یه جاهای ممنوعه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان.شوهر من یه کیست داشت که یک ماه پیش عمل شد البته بیهوشی نداشت بیحسی نخاعی بود و یه دوره انتیب ...

میتونه بیتاثیر نباشه....

البته مطمئن نیستم....

عزیزم بعنی آی یو آی نکردی؟

حیف حیف که زودتر نرفتم پیشش و جنین های نازنینمو حروم کردم الان از پیشش اومدم گفت خانم اتفاقا شرایطت ...

انسالله....

عزیزم قرار بوده این دکتر ن  ق ا ب وسیله بشه مامان بشی برا همین سیکلت کنسل شده.....

خوب همین مواقع رو با یه چیزی پر کن که نتونی فکر کنی..... مثلا وقتی خوابت نمیبره کتاب بخون..... حور ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😘

حتما سعی می کنم به پیشنهادات عمل کنم و دختر خوبی باشم😘

ای جانم عزیز دلم  هزار ماشالله  چقدر مهربونی که میای جواب بچه ها رو میدی و راهنمایی میکن ...

فدات عزیزم.....

من با شادی شماها کلی انرژی میگیرم.....

من از شماها ممنونم.....

بچه ها استرادیول همون چروجینوا هست ؟ برای ضخامته ؟

برا ضخامت هست ولی چروچینوارو نمیدونم چیه به چیه....

کاش دفعه اول رفته بودم این آزمایشا رو با هزاربدبختی و بعد یه سال دکتر گفت که اسپرمای همسرم مناسب کا ...

عزیزم فدای سرت ولی برا همینه من به این آزها میگم شبیه بیمه نامه هستن.....

هزینه میکنی شانست بالا میره.....

اگه مشکلی باشه که رو شده و حلش میکنی میری جلو نه که مثل این میمونه ماشینتو بیمه کردی ولی شکر خدا به بیمه نیازی پیدا نکردی.....

کسی هزینه انتقال رو نمیدونست دوستان؟

خوب دقیق نمیشه گفت مرکز به مرکز فرق داره.....

فکر کنم خصوصیا حدودای دو تومن باشه حالا کمتر یا بیشتر.....

نه زیاد پنج دقیقه هم طول نمیکشه تازه شنیده بودم چراغارو خاموش میکنن وقتی میارنشون تا بهشون شوک وار ...

والا برا ما تو روشنایی انتقال میدادن اولین باره همچین چیزی میشنوم....

اینو به دکترش گفتی؟ نظرش چیه؟ راستی یه جا نده..... قطره قطره بده..... مثلا یه قطره بده منتطر بمو ...

به دكتر گفتم با زبان ميده بيرون، گفت با قاشق بريزم گوشه لپش، اينكار رو ميكنم ديگه قورت ميده ولي بعدش دلدرد ميشه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
تعداد انتقال طبق نظر بیماره  یا اگه پزشک .بیمارم میتونه تعدادشو کم کنه برا جلوگیری از چند قلوزا ...

تعداد جنینا بر استد نظر دکتر و جنینشناس بهتره تعیین بشه....

که معمولا هم اینطوریه....

البته شما حق داري اين حرف رو بزني چون جنينت كم بوده ولي من چون جنين زياد داشتم قبل از عمل برام انتقا ...

ببخشید یادم رفت سوال کنم الان شما فیبروم داری وبارداری؟ مشکلی نداره ؟

منم خیلی شنیدم که باردارها فیبروم دارن خیلی برام عجیبه چرا صالحپورگفته عمل بشه ۲۴ میلی هست 

خدا کنه اشتباه کرده باشه من واقعا این موضوع خارج از توان و تحملم هست 

سال ۹۲ دوتا فیبروم بزرگ عمل کردم خیلی سخت بود هم استرس اور که رحم ازبین نره هم بعدش خیلی طول کشید که سرپاشدم الان که دیگه اصلا اعصاب اون زمانو ندارم حالا هزیته هم بماند دیگه 

دوستان اهوازی کسی تحت نظر دکتر نقاب هست؟ امروز خیلی حالم گرفته شد نه به خاطر کنسل شدن سیکلم به ...

پرپر جون تحت نظر دكتر ن ق ا ب بودن، ولي طبيعي باردار شدن، شما با كدام دكتر بودين كه كنسل شد؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
برا ضخامت هست ولی چروچینوارو نمیدونم چیه به چیه....

ببخش عزیزم اشتباه نوشتم پروجینوا اسمش هست 😆 تازه سرچ کردم همون استرادیول میشه!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸