2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بعد از مدتها اومدم تاپيكو اشغال كردم ولي اينو بگم به دوستاي منتظرم، شروع زمستون پارسال بدترين روز زن ...

چقد حرفاتون به دلم نشست خدا میدونه که دیشب بدترین شب عمرم بود تو بغل همسرم اشکام بند نمیومد بدترین حس رو دارم 

خداجونم خودت کمکم کن 

خداجونم شکرت       
نميدونم لاله جون مياد اينجا يا نه ، اگه اينجارو ميخونه كه خيلي تو فكرش بودم هميشه ، ان شاءالله كه هم ...

آره عزیزم یکی دو روزه سر میزنه و لااقل پستهایی که تو اعلانش هستنو جواب میده.....

منم صداش کردم که پستتو ببینه....

@لاله_سرخ      

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کمککککککک الان سونو کردم دکتر خودم نبود یه دکتر دیگه سونو کرد گفت تخمک ازاد شده و ضخامت ...

عزيزم روزى كه من بايد آمپول آزادسازى فوليكول رو مى زدم ١شنبه ساعت ٩ شب بود كه ٦ روز بعدش شنبه انتقال داشتم

ضخامت آندومترم هم ١١ بود خيلى برام عجيب بود چرا اين همه فاصله و ازشون پرسيدم در اين مورد كه الان ضخامتم ١١ هست تا ٦ روز ديگه مگه بيشتر نمى شه؟

جوابشون به من اين بود كه وقتى فوليكول آزاد مى شه هورمون پروژسترون تو بدن مى ره بالا و همين باعث مى شه كه ديگه ضخامت آندومتر تغييرى نكنه و باعث افزايش ضخامت آندومتر نشه

سلام دوستان عزیز من ۲۹ سالمه و پی سی او هستم ۸ ساله منتظرم چندین بار آی یو ای انجام دادم و دوبار آی ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....

یعنی آنتی تی پی اوت بالاست؟

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

هواهشا نگو آزمایشگاهش معتبر بوده مهم اینه آیا مرکز ناباروری بوده یا نه!!!!

اگه نبوده حتما مرمز ناباروری مجدد آز بده.....

بعد میشه فهمید که فقط مشکل از ناحیه شماست با

اسپرمم دخیله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تغییرات تیروییدت صددرصد روی باروریت تاثیر میذاره...برو پیش دکتر غدد و تیروییدتو درمان کن...خیل ...

عزیزم فقط کم کاری نیست فکر کنم دوستمون مشکل ایمنی داره....

هاشیموتو یا.....

روز اول انتقالت؟؟😂😂😂

نه عزیزم منظورش اولین بی بی بود.....

فکر کنم روز یازده زده بود.....

سلام عزيزم، خوبي؟ دختر گلت خوبه؟ خدا رو شكر كه كوليك دخترت خوب شد، دختر من به محض اينكه قطره آد ميخو ...

والا عزیزم من برا دخترم همون الحاوی میدادم که اون زمان بهداشت میداد.....

الانم همونیو میدم که بهداشت میده آدوسل همچین چیزی.....

ندیدم بعدش اذیت بشه.....

سلام آناجون، خدا قوت، ميشه در مورد قطره آد راهنمايي كني، من به مخص اينكه به دخترم ميدم دلدرداي وحشتن ...

عزیزم شما پدیلاکت میدین به دخترت؟

دکتر پسرم خیلی بهش تاکید داره میگه حتما بده....

سلام دوستان اثر امپول هاش سی جی که توی  انتقال تزریق میشه تا کی هست؟

بستگی داره ولی فکر نکنم به یه هفته برسه.....

آخه آنا جون من تو انتقالهای قبلیم اصلا لک بینی نداشتم اون یه بار هم که طبیعی باردار شدم(ولی رشد نکر ...

عزیزم خوب منم بارداری دومم یه لک کوچولو هم نداشتم ولی سر دخترم خونریزی هم داشتم.....

اصلا مقایسه نکن.....

فدات عزیزم..... منم این دو معجزه رو مدیون این خونه و دوستیایی بی ریاش هستم..... شماها همیشه در حقم ...

خيلي عزيزي شما، ان شاءالله زندگي شما و بقيه دوستامون هر روز پر از معجزه هاي شيرين باشه

خاله قربون شازده پسر خدارو شكر كه خوبه ان شاءالله زير سايه پدر و مادر و كنار خواهرجونش سلامت و سرحال باشه هميشه، فكر كنم تولدشونم توي يه روز افتاد با دخترم 

اناجون سلام، من انتقالمو عقب انداختم و برا همون ماجراي تقويت كه تصميمشو داشتم رفتم متخصص ز ...

عزیزم من چون پی سی او نبودم و هیچ کدوم از این مکملارو نداشتم و مکملهای اون زمان متفاوتتر بودن نمیتونم دقیق نظر بدم ولی به نظرم به دکتر اعتماد کن به نظر میاد همه جوانبو سنجیده بهت مکمل داده.....

سلام دوستان.... نمیدونم از امروز چرا یجوریم🙈 شاید چون نزدیک آزمایشم.. میگم حتما باید لکه بینی داش ...

کتک خوردن یا نخوردن مساله اینتره.....

نه اونتر.....

عزیزم مامانی همین.....