2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
داروی مهار گفتم که مثلا سینافکت ستروتاید، دکاپیتیل، دیفیرلین و.....

دکاپپتیل یه پودر یه اب هستش،،،چطوری قاطیش  بکنم دکترم ایندفعه به من دکاپپتیل داده اون امپولای اماده رو خودم میزدم خیلی خوب وراحت بود ولی اینا رو میترسم بزنم ممیگم خراب نشه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما راهنمایی میخوام من همیشه ایام پریود اگر سرما به کمر و رحمم میرسید قولنج میکردم. رحمم سفت و من ...

عزیزم اگه بخوایی بخوری باید یه مدت بخوری یعنی اینطور نیست مثل مسکن یکی بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامانااا بچه ها کسی امروز آزمایش بتا نداشته؟ان شاالله‌ هرکی انتقال داده مثبت شه.هرکی مثبت شده ...

عزیزم چرا خبر زایمانشو داد لاله جون.....

شکر خدا خوب بودن فقط آخرا اذیت شده بود ولی به سلامتی همه چی خوب پیش رفته بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام،راهنمایی😐 من ال دیم تموم شد و اون قرصای سفید ک آهنه و ادامه ای دی هست رو دارم میخورم و روز ۱۸ ...

شاید میخوان دزشو تغییر بدن نمیدونم.....

بچه ها بکمپلکس رو برای چه مشکلی میدادن؟!

احتمالا به جای ب۶ و ۱۲ تجویز میشه.....

سلام مامانااا بچه ها کسی امروز آزمایش بتا نداشته؟ان شاالله‌ هرکی انتقال داده مثبت شه.هرکی مثبت شده ...

من هم همش ميخواستم حال مادر ٨٨ رو بپرسم اسم كاربريش رو يادم رفته بود ان شا الله كه دوباره رفته سونو و همه چيز براش خوب پيش رفته به اميد خدا .

وای بچه ها نفسم بالا نمیاد شکم و تخمدانهام بزرگ شده نمیتونم بشینم به نظرتون با۱۰ تا تخمک هایپر میشه ...

عزیزم ده تا تخمک ملاک نیست....

تعداد فولیکولها ملاکه.....

اگه زیاد بوده بله ممکنه هایپر بشی....

عزیزم اگه انتقال نداری بله میتونی بخوری ولی اگه امتقال داری دوغ نخوری بهتره.....

ولی سفیده و آب و پروتئین بخوری خوبه واست.....

سلام من چهارشنبه انتقال دارم😳

بسلامتی عزیزم.....

انشالله مامانی.....

شاید میخوان دزشو تغییر بدن نمیدونم.....

تغییر ک میکنه،تو برگش نوشته به ۲۰خط سرنگ انسولین تغییر میکنه،اینکه نوشته قطع نکنین،بعد نوشته تا ۱۴روز ادامه بدید شک کردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان