2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

عزيزم از ١١ هفته و ١ روز ميتوني بري اگر نگراني بيخود به خودت استرس نده زودتر برو ، واقعا كاش يه دستگاه سونو بهمون وصل بود از داخل شكممون خبر داشتيم لحظه به لحظه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من خدا رو شكر سر هر دو تا بارداريهام خيلي زود ني ني ام رو حس كردم سري قبل فكر ميكردم توهم زدم ولي اين سري هم همينطوري هستم از هفته ٦ به بعد يه نبضي بالاي رحمم حس ميكنم كه خيلي خيالم رو راحت ميكنه خدا رو شكر .

سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

عزيزم من ١١ هفته و ٢ روز دقيقا رفتم و انجام دادم 

به نظرم اصلا زود نيست و برو با خيال راحت

مبارک باشه عزیزم😍😍ان شاءالله به سلامتی بیان بغلت برای ما هم دعا کن

ممنون انشالله خدا حاجت همه رو روا کنه 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
بچه ها من الان جواب گرفتم بتام ۲۲۲۳ بود خطرناک نیست

مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی بیان بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام منم ۱۱ هفته و دو روزم بود رفتم مشکلی نیست منم یکم خونریزی داشتم زود رفتم.