2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه عالی.مبارکت باشه دختر.من به نظرم بتاهای من چون خیلی پایین بود پوچ بود .بتاتو خریدارم ارزومند ...

سلام عزيزم ممنون از راهنماييت ب حق حضرت رقيه فردا مثبتي

شما ١٥ بار اي وي اف كردي؟هزارماشالله ب اين اراده

من پي ار پي كردم شمام بكن 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
واقعا دیگه اگه قرار بوده بچسبن چسبیدن؟توکل به خدا الهی که دلمون شاد بشه

اره عزیزم جنین آماده هستن پوسته شون رو پاره می کنن و زود میچسبن. بیشتر وقتا هم که هچینگ ب صورت ازمایشگاهی انجام میشه پس نگران هیچی نباش

عزیزم باور کن فرقی نداره اصلا برا این چیزا فکرتو مشغول نکن

ثمین جان 

من الان بی بی چک زدم منفی بود 

پانکچرم ۲۲ آذر 

انتقالم ۲۵ آذر بود

گفتن از بتا ۹ دی 

الان منفی شد زود بود؟

سلام عزيزم ممنون از راهنماييت ب حق حضرت رقيه فردا مثبتي شما ١٥ بار اي وي اف كردي؟هزارماشالله ب اين ...

اره والا کردم.15بار انتقال جنین و هربار 14روز استرس و ترس.توکل برخدا چیکار کنم حتما قسمت نبود/دور از جونت من غلط بکنم دیگه اسم ای وی اف رو ببرم تا 3سال اینده تا پی ار پی هم بکنم خیلی خسته شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان  من الان بی بی چک زدم منفی بود  پانکچرم ۲۲ آذر  انتقالم ۲۵ آذر بود گفتن ...

بیبی چک جوابش قطعی نیست عزیزم بصبر تا 9 دی برو آز.توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم...خداخودش کمکمون کنه ازدست این دکترواون دکترنجات پیدا کنیم‌.به من هم معرفی کردن به خاطر پولکی ...

شما الان کدوم دکتر کارتو انجام داد کیشه از تجربیاتت یکم بهم بگی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بیبی چک جوابش قطعی نیست عزیزم بصبر تا 9 دی برو آز.توکل برخدا

خواهر  خودت بی ب  گذاشتی؟علایمی داری؟برات صلوات میفرستم تیشا فردا خوشحالمون کنی

عزیزم چندروزبعداز آزمایش اول آزمایش دادی؟البته ۲برابرشدن چیز ثابتی نیست من دیدم حتی تا۳برابر هم شده، ...

دو روز بعد از ازمايش اول تكرار كردم

دكترم موقع انتقال بهم گف دوتاش عالين و ميگيره جفتش ازمايش اولمم ك ديد گف دو قلو رو شاخشه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
فدات خواهری.آره بابا همیشه 

ثمین وبقیه خواهر لطفا بهم یه چیزی بگین راستش دارم اماده کیشم پری شدم وارد سیکل انتقال فریز بشم ول  ته دلم خیلی تشوبه ارامش ندارم به این فکر میکنم کنسل کنم بمونه بعد عید.خیلی نگران نتیجه هستم خیلی ....نمیتونم حسمو بیان کنم ولی داغونم....

لطفا حرفی بزنید یکم تکلیفمو بتونم با خودم روشن کنم

شاید کسی حرفی زد دلم اروم شد