2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بچه ها من الان رفتم دسشويي.اندازه نصف كف دست.يه چيزي مث جيگر ازم دفع شد.درد پريودي دارم.كسايي كه سقط ...

عزیزم دکترت کی گفته دوباره بری سونو؟

والا من که سقط کردم دردش مثل زایمان میمونه. خیلی وحشتناکه.... 

حالا برای اینکه به آرامش برسی فردا با دکترت صحبت کن

اره عزیزم خیلی حساس شدیم روی اینچیزا.اما خب من سعی میکنم فقط ادویه و حبوبات و قاعده اورا رو نخورم.بق ...

انقدر گفتید کله پاچه هوس کردممممممم😆😆😆😆امروز چند نفر تو تاپیک اسمشو اوردن😋😋😋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی از اول هیچ ویتامین و مکملی بهمتون ندادن؟ 

نخیر اصلا دکتر افلاطونیان اعتقادی به مکمل و ویتامین ندارن.اما من خودم رفتم پیش دکتر زنان ویتامین ای و امگا ۳ میخوردم دو ماه تقریبا.اکثر مریضاش هم مثلا خودشون اووابوست خریده بودن میخوردن.میگفت دکتر‌ اعتقادی نداره 😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انقدر گفتید کله پاچه هوس کردممممممم😆😆😆😆امروز چند نفر تو تاپیک اسمشو اوردن😋😋😋

بخور خب.جای منم بخور😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من الان رفتم دسشويي.اندازه نصف كف دست.يه چيزي مث جيگر ازم دفع شد.درد پريودي دارم.كسايي كه سقط ...

عزیزم امیدوارم که اینطوری نباشه.یادته رویا جون هم فکر میکرد دیگه نی نیش سقط شده چون خونریزی داشت شدید.فکرای مثبت بکن.نهایتش میتونی فردا بری دکتر ببینی‌ چی میگه

عزیزم والا معمولا تا روز انتقال یا فریز دقیق نمیتونن بگن....

فکرمیکردم فرداش میگن عزیزم

شاید به نظرش بی تاثیره

شاید باور نکنید اما فولیک هم بعد از انتقال میدن😐نمیدونم دقیقا چرا.اما فعلا مجبوریم اعتماد کنیم و احساس خوبی داشته باشیم به دکترامون

من انتقال اولم .گوشیم کلان .خاموش بود. ماهواره تعطیل .گوشی ها شوهرم مغازه بود. وای فای خاموش.کلان ...

بخدا میدونم اینا اصلا تاثیر نداره.اما انقد مامانم و شوهرم حساسن و بهم استرس میدن مجبورم مراعات کنم وگرنه بدتر عصبی میشم خودم.سعی میکنم خودمو با کتاب و فیلم سرگرم کنم.هر از‌گاهی میام اینجا سر میزنم

خوشبحالت ،لحظه ی دیدار نزدیک است.... 

ان شاالله عزیز دلمممم.توکل به خدا و دعاهای دوستانم.امیدوارم همگی مامان شیم به زودی

من انتقال اولم .گوشیم کلان .خاموش بود. ماهواره تعطیل .گوشی ها شوهرم مغازه بود. وای فای خاموش.کلان ...

عزیزم شما بودی گفتی قانون جذب امیر شریفی رو گوش میکردی؟ من نگاه کردم دیدم همش پولیه، باید بخریم انگار، منم پول ندارم دیگه😂😂😂😂

بچه ها

عددfsh=3.3 

خوبه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم دکترت کی گفته دوباره بری سونو؟ والا من که سقط کردم دردش مثل زایمان میمونه. خیلی وحشتناکه....& ...

دكتر چهارشنبه به شوهرم گفت بره سونو شنبه برا من بياره.ولي وقت سونو قلب رو براي ٣ دي بهم داده.رويا جون تو توي مدت خونريزي اين دو هفته ات لخته خون هم داشتي؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷