2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
سعی‌میکنم رعایت کنم عزیزم.من از یه ماه قبل شروع سیکل سفیده ی تخم‌مرغ و تا حدودی مرغ و ماهی رو میخورد ...

خاكستري انشالله پانكچر عالي و انتقال راحتي داشته باشي و ب زودي خبر بتاي سوپر توپوليتو بزاري, ميتونم بپرسم ذخيرت چن بود؟

...
عزیزم ضخامتت ایشالله بالاتر میره فعلا کمه.... اون لکه هم نمیدونم داستانش چیه....

عزیزم تو این چن روز ب ضخامتم  چی استفاده کنم ک بالاتر بره ؟ من میخوام رازیانه و پنج انگشت استفاده کنم . شیر سویا گیرم نیومد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دهم پری رفتم سونو بازم ضخامتم کم بودش و پنج بودش گفتش دیگه نمیتونم قرص بیشتر بهت بدم گفتش ک با ...

چیز نگران کننده ایی نیست...شاید پری شده بودی رحمت کامل پاک نشده بود و هنوز بقایای پری توش مونده بوده...ایشالله تا سه شنبه ضخامتت 5تا دیگه میره روش🌸❤🌸

بله عزیزم.... هانا جون سیکلش نچرال بود....

سلام برآنا فرشته ی مهربون و بقیه ی دوستان

من همچنان خواننده ی پست هاتون هستم.با شادی هاتون شاد میشم و با نارحتی تون ناراحت

مامان آینده جان خوبی؟

بانوالانور کجایی؟

خیلی خیلی خوشحال شدم......ایشاله خوشحالیت دوام داره.مطمئنم....برا منم دعا مامان خوشکل رویا بخدا ...

آره کاملا حق با توئه.... از ترس فردا و اتفاقاتی که نمیدونیم اصلا اتفاق میفته یا نه خوشی ها رو خراب میکنیم

تو کتاب دبیرستان یه شعر از شهریار بود که این بیتش رو خیلی دوست داشتم..... این روزا بابد به صورت ذکر یکسره زمزمه اش کنیم

چو تویی قضای گردان، به دعای مستمندان

که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را

چیز نگران کننده ایی نیست...شاید پری شده بودی رحمت کامل پاک نشده بود و هنوز بقایای پری توش مونده بوده ...

اون لک خون رو با سرنگ ازم کشید . نگران ضخامتمم یعنی ی هفته دیگه بالا میره ؟ برام دعا کن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی شما 21 بیر ای وی اف کردید مسگشکلتون چیه انشاالله این سری جواب میگیرید

نه عزیزم ۲۱ بار نیست....

ثمین جون همه اتاق عملاشو گفت.....

اما خوب این ۱۵مین انتقالشه....

خوب تا ۱۲انتقال که مشکلاتش رو نشده بودن و دکترا هی بدون بررسی براش انتقال دلدن....

تازه این سومین انتقالشه که تا حدودی معلومه مشکل چیه....

دو بار + شد بتاش پایین اومد ایشالله این دفعه دیگه مامانه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم من دارم میرم واسه پانکچر ممنون میشم واسم دعا کنید که همه چی خوب باشه و تخمکهام با ک ...

ایشالاه همه چی خوب پیش میره عزیزم....

با کلی جنین عالی برمیگردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم جفت شما هم قدامی بود؟ حرکات جنین رو از چند هفتگی متوجه شدی؟ فاصله بین حرکاتش چقدر بود ؟ ب ...

عزیزم من برا دخترم که جفتش قدامی بود ۲۰ به بعد تازه اونم خیلی نامحسوس حس کردم و شک میکردم حرکت نی نی هست یا نه....

اما برا پسرم که جفتش خلفی بود همین حس از ۱۶ هفتگی شروع شد....

یعنی تا ی هفته دیگه بالا میره ؟

ایشالله که بره....

عزیزم تو این چن روز ب ضخامتم  چی استفاده کنم ک بالاتر بره ؟ من میخوام رازیانه و پنج انگشت استفا ...

عزیزم من به هیچ وجه چیزای دیگه توصیه نمیکنم....

فقط داروهاتو بخور....

آب زیاد بخور....

پیاده روی سبک بکن....

همین....

با داروهای گیاهی که نمیدونی با چه دزی و چطوریه و تداخل داره یا نه خرابش نکن!!!!!!

برا هایپری منظورته؟ اگه هایپری منظورته اینه: آب زیاد.... گوشت و مرغ و ماهی.... سفیده تخم مرغ آب ...

نه آنا جان 

منظورم خود پروسه تخمك كشيه

من امروز پريود شدم و اگه سونوي فردا كيست نشون نده از فردا آمپولهامو ميزنم 

اين مدت براي بيشتر و  بهتر شدن تخمكها چي بخورم ؟ چكار كنم؟ 

سه ماهه اوبوست و زينك پلاس و كيوتن و ب كمپلكس ميخورم اين دوره هم ادامه بدم يا قطعشون كنم؟

ممنون عزيزم كه وقت ميگذاري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم