2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

ای جانم

قربون قلب کوچولوش

خدا حفظش کنه براتون..انشاالله ۱۲۰ سال بتپه قلب قشنگش ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 منم همينو به شوهرم گفته بودم همون ٧ هفتگى ديدمش ديگه ازش خبر ندارم تا ايشالا ٣٠ آذر دوباره و ...

ای‌جوووونمممم.فدای قلب کوچولوووش.ان شاالله ۱۲۰ سااال قلبش بتپه کنار مامان باباش.خدایا این حس خوبو قسمت تک تک منتظرا بکن😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام منم ۲۲ سالمه پارسال دوتا برام انتقال دادن  رویان که اینطوره زیر ۳۵ سال ۲ تا جنین انتقال م ...

عه مامان کوچولوی جمع😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

ای جااان.اشکمو دراوردی دختررررر.وقتی قلب کوچولوشو میبینی برای تک تک منتظرا دعا کن.ان شاالله این روزا به خوووبی میگذرن و به سلامتی بغلش میگیری و دستای‌کوچولوشو لمس میکنی و باورت میشه این جوجه مال خودتهههه😍💚

😆😆😆 نشستم واسه خودم دکتری میکنم اینجا .. بله که کافیه واسه ت یاسی جان.خداروشکر که مشکلی نداشتی و ...

منکه خودم اینطوریم که صبر ندارم، هر وقت دکتر بگه بیا واسه انتقال با کله میرم، برنامشم یه جور میچینم، ولی اگه اینطوری راحت تری بزار بعد عید

عه مامان کوچولوی جمع😍💚

منم ۲۱ سالمه شما قراره پانکچر بشی نه؟ میشه بپرسم تا الان قیمت داروهات چقد شده و اینکه آمپولا دردش خیلیه من خیلی ترسوام😐

اگه بیوپسی شوهرم خوب باشه بزودی منم باید تخمک کشی کنم به امید خدا

خدایا...شکرت😍
آخرش باید کورتاژ کنی؟ طبیعی در نیومد؟😢 خیلی درد کشیدی؟ الان چطوری؟ خدا بهت قدرت بده 😔

بله گلم قرص ۶ تا استفاده کردم ولی فقط با دوتای اولی بدنم واکنش نشون داد وخون ریزی داشتم بعدش دیگه هیچی حتی یه قطره خون ولی درد خیلی داشتم و الانم دارم 

توکل برخدا انشاالله همه چیز حل میشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام ،از ثمین کسی خبر داره .من خیلی به فکرشم

ثمين شنبه انتقال داره به اميد خدا🙏🏼🌸

ايشالا اين بار آخرين انتقال و بهترين انتقالش باشه و جوجه يا جوجه هاش سفت سفت بهش مى چسبن🙏🏼😍💕

بله گلم قرص ۶ تا استفاده کردم ولی فقط با دوتای اولی بدنم واکنش نشون داد وخون ریزی داشتم بعدش دیگه هی ...

دست خدا به همرات🙏🏼🌸💕ايشالا به زودى زود دلت پر از آرامش بشه و معجزه خدا رو با تمام وجود حس كنى عزيزم💕🌸

فدای تو بشم.... توضیحات عالی بودن.... یک دنیا ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تبریک میگم عزیزم انشالله قلبش همیشه براتون بزنه و خدا خودش براتون حفظش کنه خیلی خوشحال شدم ❤️ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸