2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مرسی عشقم.اره بهش گفتم همین الان تخلیه کن خودتو😂😂😂 اسیر شدیما ممنونم گلم‌.حال نی نی کوچولومون خ ...

😂😂😂 منم همينو به شوهرم گفته بودم

همون ٧ هفتگى ديدمش ديگه ازش خبر ندارم تا ايشالا ٣٠ آذر دوباره وقت سونو دارم برم ببينمش و هفته بعدش هم آزمايشها

ايشالا همه اين حسها و روزها نصيب تك تكتون

و به زودى زود تيكر باردارى تك تكتونو ببينم🙏🏼😘💕

مرسی عشقم.اره بهش گفتم همین الان تخلیه کن خودتو😂😂😂 اسیر شدیما ممنونم گلم‌.حال نی نی کوچولومون خ ...

😂😁😀😂😁😀🔫🔫🔫🔫

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت معلومه لوله ها رو باید بردارم بعد ای وی اف شم اما چون ذخیره خیلی پایینِ ریسک که تخمدان ها دیگه ...

لوله هاتو تو عكس رنگي گفتن يا سونو من تو عكسم فقط زده يكيش بستس امروز دكتره ميگفت بايد ببينم شايد هيدرو باشه بايد برداريم گفتم والا نزده تو عكس حالا كم فكرم مشغول بود اينم اومد روش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دوست عزیز منم شرایطم تقریبا مثل توئه . دو ماه پیش روی سیکل طبیعی خودم رفتم دکتر دوتا فولیکول۱۵ و ۱۷ ...

دکتر من هم مثل بقیه نگفت برو لوله ها رو بردار بعد تخمدان که خوابید بگه حالا اهدایی بگیر 

اصلا بی مسئولیت نیست...

با فکر جلو میره

اما من دیگه ذخیرم ته کشیده و تو سیکل قبل پانکچرم بدون دارو یه دونه سایز خوب و دو سه تا معمولی داشتم.مقصر دکتر هم نیست که بخوام عوض ش کنم اون هم کاری نمیتونه بکنه تخمدان یه ظرفیتی داره الان ته ته تخمک هاست

حالا شنا و ورزش و مکمل ها رو خفن تر شروع کردم فکر کنم مکمل ها روم جواب دادن

سری اول فقط یه دونه تخمک بزرگ داشتم 

اینسری دو سه تا که البته یه جنین تشکیل شد و نگرفت 

فکر کنم با همین فرمون برم جلو اهدا هم بکنم😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
علت معلومه لوله ها رو باید بردارم بعد ای وی اف شم اما چون ذخیره خیلی پایینِ ریسک که تخمدان ها دیگه ...

چرابایدلوله هات ر برداری؟؟؟!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انشااااالله عزیزم  ننه شدی رفت

ننه😁😁😁😁😃 بلی بلی ... ایشالا ننه شدن هممون.🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان عزیزم

دلم براتون تنگ شد

ببخشید اگه یهو رفتم. خیلی داغون بودم. پیام های محبت امیز همتون رو با اشک میخوندم. چقدر با محبت و بی ریا. حرفی نمیزدم چون خیلی روحیه ام خراب بود واقعا دوست نداشتم حس و حال بدم رو به گروه منتقل کنم خصوصا که چنتا تازه مامان نازنین داشتیم که نمیخواستم روح حساسشون یوقت ازرده خاطر بشه. ولی قدردان همتون بودم و هستم. خیلی دوستتون دارم و همیشه دعاگویتان هستم اگه قابل باشم. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر عزیزم ..

بخدا اشکم از خوشحالیت در اومد .خدا رو شکر ..❤❤❤

انشاالله که سالم بغلش کنی عزیزم   

یعنی الان یه نی نی داشتی پس اون ساک خالی چی میشه .خودش دفع میشه .؟؟

به حساب پریودت چند هفته  بودی؟؟

فرقش با سونو چقدر بود ؟؟

ردیا جون با دلت واسه منم دعا کن هفته بعد میرم قلب رو ببینم ..😑😑😳

سلام به همه  🌻🌻🌻🌻🌻 دوستای خوبم کسایی که ازتون مثبت شده تبریک میگم انشاالله بارداری خوب ...

آخرش باید کورتاژ کنی؟ طبیعی در نیومد؟😢

خیلی درد کشیدی؟ الان چطوری؟

خدا بهت قدرت بده

😔

خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر عزیزم .. بخدا اشکم از خوشحالیت در اومد .خدا رو شکر ..❤❤❤ انشاالله که ...

آره عزیزم فقط یک جنین قلب داره. اون ساک دیگه هنوز خالیه. احتمالا قراره دفع بشه. خدا بهم رحم از دردش

به حساب پریود ۸ هفته و ۶ روز بودم سونو گفت ۸ هفته و ۳ روز

عزیزم حتما قلب نازنینش رو‌میبینی. میشه همه خواب و خیالت.... میشه قوت قلبت. به حق علی😊

دکتر قاسم.پور هست . ..ولی روز پانکچر تو پرونده نوسته بود دکتر عمویی البته منکخ ندیدمش.من هنوز انتقال ...

دکتر عمویی خیلی خوبه من یه بار باهاش سونوشدم ان شاءالله که انتقال میدی و مامان میشی

خدایا شکرت😙
من دکترم سه سال خ عمویی بود خیلی با آرامش کار میکنه... یکماه رفتم البرزی مطبش.....روند خیلی تند تر ا ...

من اصلا با البرزی حس خوبی ندارم دستیاراش هم ازش میترسن

خدایا شکرت😙
بچه ها چند تا سوال دارم نگرانش نیستم ها فقط میخوام در موردش اطلاعات داشته باشم تو سونو گفت جفت خلف ...

عزيزم مباركت باشه ني ني نازت، در مورد جفت، خلفي بهتر از قدامي( من خودم قدامي بودم) زودتر حركات ني ني رو حس ميكني، خداي نكرده اگه به شكم ضربه بخوره احتمال اينكه جفت قدامي آسيب ببينه هست ولي خلفي نيست، گريد صفر يعني جفتت جوانه و پر انرژي واسه ني ني، تا ماه نه جفت گريد ٣ ميشه يعني پير ميشه، هماتومت هم با شياف و آمپول جذب يا دفع ميشه، خودتو درگير اندازه اش نكن، فقط استراحت كن و به شب نخوابيهاي بعد از تولد ني ني فكر كن عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزيزم مباركت باشه ني ني نازت، در مورد جفت، خلفي بهتر از قدامي( من خودم قدامي بودم) زودتر حركات ني ني ...

فدای تو بشم.... توضیحات عالی بودن.... یک دنیا ممنون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩