2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
منم چون مصرف نکردم خبر ندارم. ایشالا دوستان میان راهنماییت میکنن❤

عزیرم. ی سوال دارم مییگم ب6 میگین مصرف میکنین همون قرص ویتامین ب6هس ک واس تهوع میخورن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به سلامتی عزیزم..... بوی خوش مامان ثمین داره میاد.....

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من باز اومدم اینبار قوی تر از قبل.پنج شنبه قراره آزمایشات ایمنی رو انعقادی رو بدم دوهفته ...

عزیزم هیسترسکوپی کجا وچطوری انجام دادید؟ هزینش چقدره ؟بیهوش می کنن؟چندم سیکل باید رفت؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار که رفته ۲۹ و شکر خدا همه چی داره خوب پیش میره.... لاله جونم گل پسرشو به سلامتی بغل کرد.... از ...

ای جانم بلاخره لاله جون مامان شد الهی شکر مبارکش باشه خداروشکر برای بهار عزیزم انشالله تا ته بارداریش به سلامتی سپری شه انشالله لی لا و رز سفید قشنگم هم همیشه شاد و سلامت باشن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خدا برات حفظشون کنه. چیکار کردی برای لک بینی هات که برطرف بشن؟؟

من بچه ندارم خواهرم اینجوری بود,خودم الان روز 10انتقالم دعا کن برام, دکتر برات شیاف یا امپول میده غصه لک بینی رو نخور عزیزم ,بتات هم خوب بالا بوده دوقلو نیست؟ 

عزیزم هیسترسکوپی کجا وچطوری انجام دادید؟ هزینش چقدره ؟بیهوش می کنن؟چندم سیکل باید رفت؟

توی بیمارستان خصوصی انجام میدم.بیهوشم کردن.هزینشم چیه و دویست شد البته واسه من یکم زیاد شد دیدم حتی هشتصد تومن میشد واسه من خراش هم دادن

خدایا شکرت 
فدات عزیزم..... من که هر لحظه شیر میدم، دستای کوچولوشو لمس میکنم، بینی کوچیکشو لمس میکنم، تو گوشاش ...

مرسی مهربون ترین مادر❤🍀

ایشالا که خدا مارو لایق میدونه و یکی از این فرشته هارم بما میده🍃

میدونی آنا جون من تو تهران غریبم.بعد خدا فقط همسرم رو دارم.تمام زندگیم اونه.اگه نبود و تو این راه کمکم نمیکرد خیلی زودتر از اینا کم میوردم.

امیدوارم این دفعه بتونم خوشحالش کنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره خوب.... خونریزی میکردی.... خوب شد گفتی.... چون ترسیدم حواست نباشه و کار دست خودت بدی....

ممنون که بازم بهم گفتی. نه حواسم بود گفتم بهش.. خداروشکر شب اول خونریزی داشتم و از فرداش خونی نیومد دیگه. 🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره شما هم شیراز هستین

اره من زینبیه میرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیرم. ی سوال دارم مییگم ب6 میگین مصرف میکنین همون قرص ویتامین ب6هس ک واس تهوع میخورن؟

والا واسه تهوعش رو نمیدونم. بمن برا مشکل انعقادی داد‌‌.روش نوشته ۴۰‌میلی گرم پیریدکسین هیدروکلراید.ویتامین ب ۶.

من بچه ندارم خواهرم اینجوری بود,خودم الان روز 10انتقالم دعا کن برام, دکتر برات شیاف یا امپول میده غص ...

یه دونه هست نی نیم

چشم عزیزم ان شا الله حتما بارداری فقط توکل کن به خدا و مثبت فکر کن مطمئن باش حتما بهت داده.

هیچ دارویی برام کم و یا زیاد نکرد اما چند روز پیش مامای رویان گفته لود آ اس آ رو دو سه روز قطع کن و دوستانمون اینجا هم گفتن همین کارو‌کردن اما هم دکترم تو اهواز گفت هیچ داذویی کم و زیاد نکن هم امروز ک دوباره زنگ زدم ب رویان این یکی ماما گفت هر چی دکترت اهواز گفت