2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047501 بازدید | 684604 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خورشید جون عزیزم کجا رو دیدی ایشالله به زودی این آیکون رو بر میدارم جاش اینو میذارم!!!!! امیدوارم جلو اسم تک تک دوستام به زودی این آیکون رو بذارم!!!! عطارد عزیز دلم ایشالله همه چی خیلی بهتر از اونی که تصورش رو میکنی پیش بره!!!! خدایا چی میشه معجزت رو به عطارد نشون بده فقط یه تخمک از خودش برسون که یه دردونه بهش بده! شیرین جون عزیزم قرار نیست همه علایم داشته باشن.... بودن دوستانی که بدون علامت مامان شدن.... فقط هیچ وقت نا امید نشو!!!! سهیلاجون دکترت هیچ کاریم نکنه اگه خدای نکرده مشکل انعقادی یا ایمنی داشته باشی خوب سرم ای وی آی جی و هپارین یا مشابهش رو میتونی داشته باشی!!!! ستی جون ایشالله که اینطور نیست و یه چند روز دیگه صدای قلب رو هم میشنوی؟ مگه روز چند رفتی برای شنیدن صدای قلب؟ مگه ننوشیتی بهت گفت اوایل مهر باید سونوی قلب انجام بدی؟ چرا به خودت انقدر استرس میدی؟؟؟؟ مهدیه و مهدیار عزیز معمولا 3 الی یک هفته بعد قطع پروژسترون پری میاد اما تا 10 روز هم جا داره!!!!! باران عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم اسمت رو تو صفحه اول ثبت کردم اما اطلاعات انتقال و آزت رو بدونم بهتر میشه!!! ایشالله به زودی خبر مثبت شدن آزت رو بدی عزیزم.... منتظر معجزه عزیز شکر که شما ها هستین.... منم از داشتن دوستای خوبی مثل شما خوشحالم.... بهترینا رو واسه تک تکتون از خدا میخوام.... منتظر معجزه عزیز پس دور سوم ختم 14000 صلوات رو با اسم شما شروع می کنم!!! منتظر معجزه عزیز معمولا این قضیه مشاوره قلب قبل عمل رو اکثر مراکز و بیمارستانا به صورت فورمالیته انجام میدن... یعنی با چند تا سوال و جواب... در حالی که درستش اینه کاملا بررسی بشه اما خوب دیگه.... مونا جون اگه اشتباه نکنم قبل انتقال ایرادی نداره واکسن تزریق کنی اما بعد انتقال تزریق واکسنی از نوع ویروس زنده ممانعت داره! یادمه من هپارین رو بعد انتقالم داشتم چون گفتن ویروس زنده نیست و مانعی نداره! بازم بهتره از یه جای موسق بپرسی!!!! سوگل عزیز این قضیه بستگی به شدت مشکلت داره.... مثلا برای من گفته بود باید سه ماه دارو بگیرم بعد سیکلم شروع بشه! برای بعضیا 2 ماه بوده! پس مطمئن باش دکترت میدونه چی میگه! احتمالا برای تو این دوره ای که زمان میبره تا سیکلت شروع بشه رو هم در نظر گرفته! به هر حال تو تا 10 هفته این داروها رو خواهی گرفت!!!! نگران نباش و بهش اعتماد کن و برو جلو!!! مرصده جون وقتی بتا از 55 رسیده به 410 یعنی اینکه مامان مرصده جون عنوان جدیدت مبارککککککککککککککک!!!! مرصدا جون عزیزم نه این قانون دوبرابر دقیق اون دو دو تا 4 تای ما نیست!!! اولا بستگی به بدنت و تعداد جنینا و خیلی چیزا داره... پس بهش فکر نکن و ایشالله همه چی خوب پیش میره!!!!! متین جان به جمعمون خوش اومدی.... پونه جون ممنون از توضیح کاملت در مورد افزایش بتا! مرصده جون اولا همونطور که پونه جون گفت این دو برابر شدن بعد 24 الی 48 ساعت میتونه اتفاق بیفته! پس هیچ وقت قرار نیست فقط بعد 48 ساعت دو برابر بشه! این دو برابر شدن میتونه بعد 24 ساعتم بشه... در ضمن دو برابری دقیق ضریب دو بودن نیست!!! پونه جون ایشالله که حالشون خوبه... ترانه جون عشقم از خودت بیخبر نذار!!! من بنا رو بر این میذارم که فقط خونریزیت بیشتر شده اما اتفاق بدی نیفتاده.... بنا رو بر این میذارم که ترسیدی وگرنه دردونت سر جاشه!!!! پس از خودت بیخبرمون نذار عزیزم!!! بتی جون من منتظرم ببینم بتی عزیزم منو بخشیده و دلش ازم رنجیده نمونده باشه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون بحث اعتماد به طرازی نیست اصلا. برام ال دی و... نوشته بود سیکل رو شروع کنم. منتها من می خواستم جواب ازهام بیاد و ی ماهی هم باز تست کنم با گیاهی .بهش گفتم شرایط زندگیم ی کم عوض شده. اونم گفت باشه هر وقت اومدی واسه سیکل در حین دارو خوردن باشی. حالا نمی دپنم پری شدم برم تو سیکل یا ی ماه هم دارو بخورم. ته دلم از تو سیکل رفتن فراریم. به قول دویتمون دیروز ب12 کلی سوزش داشت. چه برسه به امپل دپر ناف و...خدایا کرم ورحمتتو شامل ماهم بکن. چی میشه بی دردسر مادر شیم. الان 4 روزه دارو می خورم اگر معجزه نشه این هفته پری می شم. فکر کنم واسه شروع ال دی زود باشه
اناجونی ۳۰۰۰ تا مونا جون من با اینکه پاییز واکسن زدم درست موقع پانکجرم سرما خوردم و دکترم اجازه قرص نداد و اینجا به مشکلدار بودن ایمنیم شک میکنم راستی انایی من غیر این موضوع بازم یه ویروس عفونی توکسو گرفته بودم احتمالم میدم قبل پانکچرم بوده ( چون تخمک به اندازه داشتم این حدسو میزنم) بازم ایمنیم بالاست
فقط خدا
آهان سوگل جون الان متوجه شدم!!!

دکترم به منم یه دوره سه ماهه دارو داد، یادمه فروردین بود اگه اشتباه نکنم!
بهم گفت بعد سه ماه مصرف داروهات بیا!
منم بهش گفتم من مشکل بیمه دارم و باید وقتی سال جدید بیمه شروع شد دوباره میکرو کنم که از مهر شروع میشد!
گفت پس داروهاتو تا وقتی میایی برای شروع سیکل ادامه بده!
منم بعد سه ماه دوباره ب۶ و ب۱۲ گرفتم و ادامه دادم!
تو هم فعلا این ده هفته رو مصرف کن و بعدا اگه دیدی نمیتونی شروع کنی بازم به ب۶ و ۱۲ ادامه بده!

من یکی از دوستام ۶ ماه ب۶ و ۱۲ مصرف کرد!

در ضمن سوگل جون همونطور که گفتم آمپول ب۱۲ میسوزونه اما دورنافیا تقریبا میشه گفت درد نداره!
یعنی من که هیچ وقت درد نداشتم!
پس نگران دور نافیا نباش!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جونی وناناز جون از راهنمابیتون...!!! ایشاا...خیلی زودخداحاجت دلتون وبده...!! آناجون واسه منم1000تا صلوات بزارید
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
ناناز جون اینکه میگی سرما خوردی که نشونه ایمنی پایینه نه بالا! ویروس توکسو رو نمیدونم اما حدس میزنم اونم از ایمنی پایین باشه، نه بالا!!!! اما بازم شاید دوستان اطلاعات موسقی داشته باشن!
الان 4 روزه دارو می خورم این هفته هم موعد پری هست. پس برای شروع ال دی زوده برام یکی دوماه دارو استفاده کنم؟ می دونم زیاد سوال می پرسم. نمی دونم ته دلم حس می کنم با عقب انداختن میکرو شاید معجزه اتفاق بیفته. از طرفی می گم میکرو شه هم معلوم نیست انتقال بدن یا بحث هایپر ومنفی و... معلوم نیست کی نتیجه بگیرم. تصمیم گیری سختیه. ی دلم میگه بجنب ی دل میگه صبور باش
خوب سوگل جون معلومه چهار روز کمه!
بهتره یه مدت دارو بگیری!
اما خوب من به یه چیزی اعتقاد دارم!
ماها با شرایطی که داریم بهتره وقتمون رو با تلاش برای طبیعی هدر ندیم اما خوب تو مدتی که داریم برای درمان دارویی و شروع سیکل و مهیا شدن شرایط مالیمون طی میکنیم بعید نیست طبیعیم باردار بشیم!
پس من جای تو باشم صرفا برای طبیعی زمان نمیذارم امااز اقدام طبیعیم دست نمیکشم!
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
سلام دوستان عزیزم . من از روز سوم پری دارم آمپول فاستیمون و مریونال میزنم و توی بازار و خرید هم رفتم . می خوام بگم استراحت نداشتم و کلی بدو بدو داشتم . الان روز هفتم ام است . به نظر شما مشکلی برام پیش نیومده ؟ شاغل هم هستم . کلا دوران زدن آمپول ها باید به چه صورتی باشیم ؟
ترانه جونم دارم سکته میکنم کجاعی بیابگو چیشده گگگگگ آنا جونم یادته ک انتقال دادم ومنغی شد.....چن روز بعدش پریود شدم.....اما این دومین پری حدوده یک هفته اس ک هنوز نیومده باید یکشنبه هفته پیش ک 30روزمیشدم بشم ک نشدم....... بی بی هم زدم منفی بود اونم دوتا....... اجی چیشده یعنی
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سارا جون عزیزم منم سر هر دو پانکچرم بدو بدو داشتم! دوستامون سر کارم میرن! اتفاقا پیاده روی خیلیم خوبه! فقط کاری که به شکمت زیاد فشار بیاره نباید انجام بدی واحتیاط هر چقدر تزریقات جلوتر میره باید بیشتر باشه! کارایی مثل جارو برقی و بلند کردن بار زیاد و ... خوب نیست! دراز نشستم خوب نیست! اما تحرک خیلیم خوبه و مایعات هم باید زیاد بخوری! چون این آمپولا غلظت خون رو بالا میبره پس تحرک و مایعات خوردن تو این دوره خوبه!